СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 865
  • 372
  •   1
Отговори
# 270
Ако някой има идея как да кача файла - да каже

# 271
Какви документи трябва да носим утре за записването,медицинско необходимо ли е ако едно от желанията ни е търговска гимназия/бивш икон.техникум/?

# 272
Да , медицинско трябва за всички техникуми .

# 273
Да , медицинско трябва за всички техникуми .

Личният лекар вероятно ще знае за какво става дума,нали?Това някаква бланка ли е ?

# 274
Нашата лекарка каза: бланка за постъпване на работа  Laughing

# 275
  • София и там където не се пуши
За училищата по изкуствата със сигурност е на бланки за постъпване на работа, за техникумите мисля, че не.

# 276
Каква е разликата м/у специалност "Информатика" и специалност "Информационни технологии"??? baby_neutral

# 277
  • Варна
Yonioni, идеята, която ми хрумва е тъпа, но в този час нищо друго не се сещам. Можеш да направиш една регистрация в abv.bg и да дадеш тук юсер и парола. На тази поща можеш от своята лична да изпратиш файла и така всеки, който се интересува ще може да го види. Вярвам, че мамчетата тук са добросъвестни и никой няма да го изтрие... Ако не ти се занимава или някой не каже по-умен вариант, прати го на мен, аз ще го пусна по този начин  Peace
Гостенче, Информатика е науката - учи се програмиране и т.н..., а Инф. технологии е по-скоро като работа с програми.

Ето и пощата - направих я: sortirana_statistika@abv.bg
Парола: sedmoklasnici

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 22:53 от Dive

# 278
За училищата по изкуствата със сигурност е на бланки за постъпване на работа, за техникумите мисля, че не.

Ама това утре ли трябва да се носи или едва когато ни класират в подобна специалност от бившите техникуми?

# 279
  • София и там където не се пуши
В графика пише, че утре.

# 280
Yonioni, идеята, която ми хрумва е тъпа, но в този час нищо друго не се сещам. Можеш да направиш една регистрация в abv.bg и да дадеш тук юсер и парола. На тази поща можеш от своята лична да изпратиш файла и така всеки, който се интересува ще може да го види. Вярвам, че мамчетата тук са добросъвестни и никой няма да го изтрие... Ако не ти се занимава или някой не каже по-умен вариант, прати го на мен, аз ще го пусна по този начин  Peace
Гостенче, Информатика е науката - учи се програмиране и т.н..., а Инф. технологии е по-скоро като работа с програми.

Ето и пощата - направих я: sortirana_statistika@abv.bg
Парола: sedmoklasnici

Хич не е тъпа идеята, мисля, че ще свърши работа на много хора да се ориентират.
Само Йониони да изпрати файла.

# 281
Златни сте   newsm51 newsm51 newsm51
Цяла вечер се боря с подреждане на желания ,защото бала не ни е висок
и ми се струва излишно да пиша паралелки в които няма никакъв шанс
Според вас с колко ноже да падне бала спрямо миналата година  newsm78

# 282
  • България
Yonioni, сумирай от втория ред, а не от първия, защото в него има текст и дава грешка/

Някой питаше как компютъра подрежда желаещите - в една от предишните теми Знаток го беше обяснила перфектно, не се сещам в коя..... newsm78

# 283
  • София
Мами,пощата е празна. Пратете файла! newsm78

# 284
  • Варна
Щом може да помогне на някого, ще пусна файловете (моите са 2, както бяха в сайта на Рио-София). Във всеки един от тях съм махнала онези дечица, които нямат оценки по единия предмет или не са се явили и съм ги сортирала по низходящ ред, т.е. като си намерите вашия сбор (например ако той се откаже на ред 100), вадите 2 от номера на реда (в примера - става 98) - толкова са децата със сбор ПО-ГОЛЯМ от вашия. Числото 2 се вади, защото на ред номер 1 е антетката, а не е резултат на детенце, а номера на реда е с 1 по-голям от броя на децата с по-висок резултат.
Надявам се и Йониони да се включи!

Има файлове вече...

Общи условия

Активация на акаунт