ПЛЕВЕН - 109

• 20 374
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Честит рожден ден на Ники! Здраво и щастливо дете да расте. И да прави по-малко белички.

# 241
Жив и здрав да ви е Ники, Мариянка!

# 242
Честит роден ден на Ники! Да е здрав и усмихнат! Мериан, и на теб честити празник!

Херпангина Миткова налице. Тантум Верде в гърлото, утре пак, ако е по-зачервено - АБ.

# 243
Честит рожден на Ники! Да расте здрав и щастлив  Heart Eyes

Дикси, навремето когато трима различни лекари бяха диагностицирали Кари с херпангина, аз изчетох всичкото инфо за нея и излезе, че не се дава при нея антибиотик уж  Thinking Е, накрая при нас Кари се оказа с рубеола всъщност...

# 244
Честита годинка на Боби!
Честит рожден ден на Ники!
Растете здрави и жизнерадостни, деца!
Чери, Мериан Hug  bouquet

Бързо оздравяване на Мити.

Ние сме вече в ремонт. Бомба е паднала вкъщи. Crazy

# 245
  • София
Дивиана,направо ти съчуствам! HugМисли само за краяния резултата...знам че е трудно.
Дикси,дано не се наложи АБ.
аз се зачетох в една друга тема.И прочетох,че е нецивилизовано 100кг жени да ходят на плаж. CrazyБаси,аз съм била нецивилизована.Вече толкова години съм все нецивилизована и чак сега да разбера.

# 246
аз се зачетох в една друга тема.И прочетох,че е нецивилизовано 100кг жени да ходят на плаж. CrazyБаси,аз съм била нецивилизована.Вече толкова години съм все нецивилизована и чак сега да разбера.
До сега бях там, ма нещо в тоз момент нямам дар слово , за да се поям с тая цивилизованата.

# 247
Дикси, аз имам интерес, ама май спряха парите за програмата В подкрепа на майчинството... Дано от януари я пуснат пак, че май ще тръгвам на работа, а не искам Елена да ходи на ясла.
Днес те мернахме с количката, ние бяхме в музейчето, ти наобикаляше.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:21 от ДеЩоВиди

# 248
Момичета и фтал ,благодаря за хубавите картинки и прекрасните пожелания   Hug  . Ето няколко снимки     http://blackcheery.multiply.com/photos/album/20/20#1

Честит рожден ден на Ники!

# 249
Стелка, ти ли сътвори тортата?
Много сладък Боби  Heart Eyes

# 250
Черешке, честит ти рожденик! Много да те радва. Я сега си признай, ти ли си майстора на тортата   chef

# 251
Хахах! Супер смешни снимки с бирата и колата!

Аз да ви поканя, мои приятелки са организаторките, едната е лектор и ще концертрира, друга също ще свири на пиано на един от концертите.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=370262

И една полезна табличка http://www.eadvise.info/?art_id=117&id=40&page=show_art

# 252
Ани Дани фондана ми го донесе позната от Сф  на дистрибуторска цена 18 лв някъде излезе. 3 кг кофа. Аз си чудех какво ще го правя ,ама почти замина. Днес направих една тортичка и аз вкъщи да има.
 Да аз правих тортата  newsm08  , много бях горда. Децата (едното на 6 ,другото на 7 ) само я опитаха. Бяха така ентусиазирани ,и вагончета си избраха ,но и двамата не я харесаха . Те хората викаха ,че ехубава ,ама децата са най -откровени. Вече знам къде е грешката.....ама какво да се прави. Поне на вид я докарах. ХАхаха
Да рожденника отнесе плувката..........след 4-тата бира
 Да бе ,Деси ,особено едната дето му се вждат циците ! Много тежко го раздава.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 18:09 от black_cherry

# 253
  • Плевен
  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ! newsm67
  uraВЕСЕЛО ДЕТСТВО МУ ЖЕЛАЯ!!!
Tada

# 254
 newsm59 Честит роЖден ден на НИКИ!

Общи условия

Активация на акаунт