Зелени водорасли бебе?!

• 3 669
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,
откакто сме на АМ имаме проблем с изхождането. Педиатърката ми даде зелени водорасли. Някой пробвал ли ги е и имат ли ефект?
Кога и как ги давахте, може ли да се дават с млякото?

# 1
Зелени водорасли или Бифидус на АкваСорс ви е дала?

# 2
Бифидус на АкваСорс

# 3
Аз съм давала Бифидус,дори децата ми бяха на няколко дни като започнах.Точно с млякото ги давах,и да ,имаше ефект.

# 4
 а не ви ли е идвало на ум,че може да е от АМ запека?
някои млека разхлабват,други запичат...

# 5
  • у нас
при запек давам Бифидус  Peace

# 6
И аз давам на детето си бифидус на аквасорс, заради коликите и заради изхождането, защото сме изцяло на АМ. Давам само от два дни и има подобренмие.

# 7
Е, вече станаха 2 седмици от как давам, повярвайте ефекта е гарантиран, поне при нас.

# 8
На нас хомеопат ни изписа Бифидус на АкваСорс, но аз като гледам в него има и водорасли. Нещо не им се доверявам на тези водорасли, няма ли някакъв продукт Бифидус без водорасли?

# 9
а не ви ли е идвало на ум,че може да е от АМ запека?
някои млека разхлабват,други запичат...
Да така е със сигурност едни разхлабват а други запичат но повечето запичат чесно казано,а Бифидуса в такива случай е от голяма полза защото той е за дебелото черво,а Вод. просто допълват ефекта на Бифидус

# 10
.
Аз съм давала Бифидус,дори децата ми бяха на няколко дни като започнах.Точно с млякото ги давах,и да ,имаше ефект.
За какво му е на дете на няколко дни добавка Shocked

# 11
.
За какво му е на дете на няколко дни добавка Shocked

Защото Бифидус не е за постоянна употреба,това е пробиотик,който се дава временно докато свършат коликите на бебето,или  в случай че детето е приело антибиотик и се цели да възтанови чревната му флора.За постоянна употреба на бебетата се дават течните Водорасли,а обикновенно след 6 мес. възраст може да се започне и с капсули зелена енергия.

Общи условия

Активация на акаунт