Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 244
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
# 166
На Балеа ползвам душ гелове, по ефект не отстъпват примерно на Палмолив, а са повече от два пъти по-евтини. Имала съм и лосиони за тяло, много са хубави. Вече си купувам само техните душ гелове, защото просто няма какво повече да се желае и няма смисъл да давам повече пари за нещо със същото или с по-лошо качество. За коса и лице обаче май не бих си правила експерименти.

# 167
 душичка блестяща коса имаш но имах предвид шампоана на милва извинявай   bouquet bouquet

# 168
душичка блестяща коса имаш но имах предвид шампоана на милва извинявай   bouquet bouquet

Flutter Ами снимка на шампоана не намерих в нета, но като кажеш в аптеката "Милва с прополис" и веднага ще се сетят. Виждала съм ги на много места.  Peace

# 169
# 170
Да ви попитам, тъй като моя приятелка работи като... абе етикетира продуктите на Балеа за да се пускат в България по магазини Grinning иии от нея чух че и минават какви ли не интересни неща през ръцете ии на доста продукти съм се заканила от нейните описания. Само дето ми каза че доколкото е чула уж в София все още ги няма продуктите, само по страната ги разнасяли. Някой случайно да е намирал все пак в София продукти на Балеа?

# 171
май не е мястото тука да питам,но все пак-боята уврежда ли косата

# 172
май не е мястото тука да питам,но все пак-боята уврежда ли косата

разбира се, химия е все пак  Peace

# 173
Някой може ли да ми каже къде пише срока на годност на продуктите на Глис?Взех си маската total repair 19 и е отвратителна,та си мисля дали не и има нещо...
Kryptonite,DM нямат магазин в София,но тъй като имат в Пловдив,би ли споделила какво знаеш за продуктите за коса?Нещо да препоръчаш?

# 174
Аз пробвах шампоана на Балеа с неутрално pH. Мога да кажа, че съм доволна. Косата ми става мекичка, но не такава безжизнено мека, а някаква.. бухнала, много ми харесва. Peace

# 175
такам да кажа, че тази ампулка за бем е страхотна, сутринта се изкъпах и си сложих малко от нея на пътя, като за първо слагане  и виждам разлика Flutter сигурно ако си сложа повече обема също ще бъде повече Crazy

но за разлика от нея новият ми шампоан Gliss Hair Repair явно не е за моята коса Naughty от него като че ли ми се изправят къдричките и не ми харесва, а освен безфорена ми прави косата и по-различна на допир нито мека, нито твърда...

Lexie и аз имам същата маска, срока на годност го има ето тук:

(на моята е 11.09г.)

# 176
MATRIX - http://www.matrixbeautiful.com/
Момичета,някоя от вас ползвала ли е продуктите на тази марка и ако да  какво ви е мнението?

# 177
Тъй като нямах време да изчета всичко написано дотук ,искам да се извиня предварително ако вече е ставало дума за въпросния шампоан.Някой ползвал ли е "Defluval"(мисля ,че така се пишеше.)Шампоана е за косопад ,а и за подхранаване и хубав рзастеж на косата.Препоръчват го много на бременни,тъй като при хормоналния дисбаланс може да се стигне до оредяване на косата.Та видях го в кабинета на на гинеколожката при която ходя,която ми сподели ,че наистина ефект има дори и при мъже.В аптеката стува около 13 лв.Та много се чудя...ако някой е чувал за него или има впечатления,нека пише.

# 178
Момичета, взех си една нова боя за коса на Фарком, казва се ЕСНО
http://media.snimka.bg/3613/013481510-big.jpg
В кутията има боя 60мл, 2бр оксиданти х30мл, шампоан и маска за коса. Мирише приятно, не е задушлива миризмата на амоняк, по-скоро мирише на някакъв плод. След 15 минути ще мия и после ще снимам, за да ви покажа резултата...  Peace Използвах само половината от боята и ми стигна да намажа цялата коса.

# 179
Момичета,
Какво ще кажете за тази козметика?

http://eks-bg.com/new%20production.html

Аз онзи ден си направих при една фризьорка Кератиновата терапия. Косата стана много лъскава и здрава. Ако някой ги е ползвал нека да си каже мнението.

Общи условия

Активация на акаунт