ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добри ден и от нас!

Честити месечинки на порасналите бебоци!

wondergirl Макси е едно малко слънчево бижу!  Heart Eyes

Гевито честито ви зъбче и успешно нахранване.

Малей ако знаете само как се уплаших днес. С една приятелка гледахме за няколко часа едно октомврийче. Всичко беше наред с тритте бебчета, но заваля и се прибрахме. То много въртеливо и се търкаля из цялото легло и изведнъж му се извади рамото.  #Crazy Наместих го набързо, а то реве та се къса. Така 15минути и реших да го водя на лекар. Бързо извадих колата и тръгвам навън и както излезнахме се успокои детето и почна да се смее и да движи ръчичката. Ау ако знаете как ми олекна. Слава богу вече му няма нищо.

Хубав следобед от мен!

# 106
здравейте сладурки!
от толкова време не съм писала но не съм ви збравила.Липсвахте ми HugПри нас просто се случиха куп неща.Преместихме се в нов апартамент.И нямаме нет все още/Ама в момента съм в Сф и веднага седнах да пиша.Ще чета после/Освен това на тати му правят операция.Дори в момента милия е на операционната маса и аз съм доста притеснена.Все пак е сърдечна операция.Дано всичко мине благополучно Praynig
Надявам се вие да сте добре.Вие и хората които обичате.Надявам се съкровищата да са здрави и щастливи! Hug Hug Hug
Иначе децата са добре.Дая расте.Яде вече и зеленчукови пюренца.Но за ужас на майка й само домашно приготвени.Категорично отказва готови.Пие разни фрешчета.А вчера яде пъпеш,а днес банан.Дано да нямаме проблеми.Уча я да ака на гърне като разбира се тя не винаги иска.Но имаме и успешни попадения.Зъби все още нямаме а и не бързаме.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ БЕБЧЕТА!ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!МНОГО СА СЛАДКИ БЕБЧЕТАТА КОИТО ВИДЯХ!
Гери,а твоето момче колко много се е променило.Голям сладур!Жив и здрав да е!
maigto ,не се тревожи за плодовете.Можеш да си хапваш колкото искаш.На мен доки ми каза,че след 6 месец понеже кърмим по рядко и на по-голям интервал вече не е нужно да се пазим толкова!Така че нападаййй Hug
Желая ви прекрасен ден и хубава вечер!

# 107
ле лееее ninanb не да се уплашиш, ами незнам какво. Та толкова лесно ли става това, аз като го прочетох и лошо щеше да ми стане!!   Малеее че аз няма да мога да се оправя в такава ситуация... да пази господ, че направо ми призля #Crazy

# 108
monny_77 дано всичко мине благополучно и бързо се възстанови Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
 Честито за новия апартамент

# 109
  • София
Честити месечинки на всички малки сладури.    bouquet

Гевито честито ви първо зъбче.   bouquet

Нина, това с рамото направо ме смрази. Незнам дали аз щях да се оправя. Браво на теб.  Hug

monny_77 всичко да е наред с мъжа ти и бързо възстановяване.  Peace

# 110
  • USA, Steak State
мимина Аз бързо схващам, но на мен много трябва да ми се обяснява.В самия  пост, бях дала МОЙ съвет, който никой не е задължен да спазва все пак.Всяка майка си има свой начини за гледане на детето си водейки се отново по него.Когато приятелка ми каже, че дадена жена е "лоша майка", аз и отговарям, че просто ние не разбираме нейния начин на гледане на дете.Винаги съм се стремила да бъда широко скроена.На мен ми стана тъпо, че ти ме "нападна", а аз просто бях изразила мнение.Както и да е....
При нас нищо ново, на 4-ти гледахме фойерверките и малката доста се стресира.
Честит празник на всички празнуващи и честито за свалените килограми.
Петя... ще ти пиша в скайп скъпа за крустите, че явно моите постове започват спорове.

# 111
  • USA, Steak State
Колко съм лоша, забравих да кажа, че всички снимки на бебоци последните няколко страници, които гледах са СТРАХОТНИ! И аз съм на мнение, че тук са се събрали най-красивите бебета  Crazy

# 112
  • Пловдив
Нина мъжко момиче си ти  Hug , аз нямаше да мога да отреагирам !

Гери страхотен е Макси  Heart Eyes !

Геви честито ви първо зъбче и съм сигурна, че ще дойде апетита на Славяна  Hug така като и днес!

Мони много  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за успешна операция  Hug  и бързо възстановяване!

Честити месечинки на празнуващите дечица!Да са здрави и щастливи   bouquet !

# 113
Привет отново  Hug
Мони, силно стиснати палци и от мен  Praynig Дано операцията е успешна  Peace
Благодаря ви момичета за милите думи, дано и другите така неусетно се покажат  Praynig Неусетно малко силно казано, защото снощи и днес следобед пада голям рев и нищо от любимите и неща не я успокоява. Чудя се дали не е от зъбчето, въпреки, че се е показало може пък нещо да я дразни знам ли  newsm78 Единствено Панадола успокоява страстите, но гледам да не прекалявам защото си го давам на своя глава. За сега е един път на ден преди нощния сън. Искрено се надявам и апетита и да се завърне скоро както трябва  Praynig
Нина за пореден път се убеждавам, че ти си истинси герой  Hug. На твое място сигурно щях да ревна и аз с детето и да съм още по шашната  #Crazy.

# 114
Мони, стискам палци за мъжа ти! Честит нов дом, много здраве и щастливи години заедно!

Нина, направо ме уби! Браво на теб!

# 115
Добро утро!

# 116
Добро утро.
Аз рядко пиша, но си ви чета редовно.
Ние събота и неделя бяхме на гости на баба и дядо.И във връзка със спора ви да кажа, че пътувахме на отиване около 4-5 часа и на връщане пак толкова.Бебчо беше в кошницата си и не му се чу гласчето.Спирахме, нахраних го и през целият път си дремеше:) Ту си заспиваше, ту се събуждаше.Не ни създава никакви тревоги, за разлика от батко си който не млъкна за секунда Simple Smile
Та ... децата са толкова различни;)
Ето го и нашия послушко;)

още снимки тук:
http://amberka.multiply.com/photos/album/32/32#

# 117
добро утро
amber ,много са ти хубави де4ицата и изобщо страхотен сайт.

в4ера моята най-добра приятелка,родила едно прекрасно моми4енце,и съм много щастлива,та днес смятам да отидем с мъжа ми да си видим снахата  Joy Joy

# 118
amber Дени и Жорко са прекрасни деца!

miIV-Milena Ivanova да е жива и здрава кукличката!

Я аз да ви питам нещо - сложихте ли децата си в проходилка? Аз все още се чудя за Никола.  newsm78 Той само скача, а като го хвана под мишниците веднага прави крачки и си мисля, че му е време.

# 119
ninanb аз знам, че детето е готово за проходилка, когато се изправи само.Дени в момента в който го направи, още същият ден и купихме:)
Жорко вече два пъти го слагаме буквално за 5 минути, ей така за разнообразие.Той още нито скача, нито стои прав, дори и като го придържаме.Проходилката има отпред разни копчета ии шарени неща и му беше интересно да стои изправен и да ги пипа и натиска.
Щом усещаш, че детето ти е готово сложи го;)

Общи условия

Активация на акаунт