ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 285

Здравейте мами.
Имате стахотни деца. За съжаление аз не мога да ви покажа снимка на моето.
Виждам че и списъка на декемврийчетата се увеличава. Това е хубаво.

# 286
  • Пловдив
Добър ден  ,

Петя, мерси за кафенцето, добре ми дойде  Hug

Мимина, много са ни хубави дечицата , пък и клечовците (щото и мойта се числи към тях ) са по на мода Wink .Най-важното всъщност е да са здрави , останалото е излишна суета .

ХУбав ден!  bouquet

# 287

Можете ли да ми кажете с какво ги храните вашите деца.
Моето е толкова злоядо.
Много трудно се храним с часове.
Имамчувството че нищо не му харесва.Няма нещо което да е изял с апетит.

# 288
  • Пловдив
mi_ivanova1982 , моето човече яде единствено кърма с голям апетит Sad Grinning, плодови пюрета всякакви  (едно от 190 грама изяжда с охота) , от зеленчуковите ядеше само тиква и морков, но бавно започва да прояжда и другите в по-малки количества. С  кашите беше трудно, но сега и давам една на блевит безмлечна с плодове и я яде,понякога добавям  и плодово пюре .Вано е обаче да усеща вкуса на кърмата , каша с вода и АМ да не види Sick

# 289
mi_ivanova1982 ,защо не пробваш ти да му приготвиш нещо.моето 4ове4е яде  с голяма охота вси4ко което съм приготвила аз-все пак по имат вкус,отколкото купените пюрета...

# 290
Добър ден и от нас.
Петя благодаря за кафето.  Grinning
Yvet и Биси е същата.Напоследък много мрънка,не реве но е нервна.Освен това почти не иска АМ,повече от 100мл не изпива (нахранене) и то с 300 зора...Може и зъбки да са.  Wink

mi_ivanova1982 от пюретата Биси яде почти всичките,с някой изключения разбира се.
Обикновено ако не и хареса някое пюре го смесвам с такова,което много и харесва и си го изяжда.Примерно се опъва на заешкото,но като го смеся с ранни моркови,яде и ушите и пръщят.  Joy
Другия вариант е както са ти казали мамите да се опташ да му направиш манджичка ти.

Биси преди няколко дена яде спагети Болонезе.И много и харесаха.Мъжо пак и е взел,да има...  hahaha

# 291
  • София
мимина, направо ме разтопи с тази снимка  Heart Eyes

Rbaby, Биси е голямо бонбонче Simple Smile
Моето мишле откакто се научи да седи в хоризонтално положение не я удържам. Сложа ли я легнала веднага започва да се възмущава Laughing

Петя, моята педиатърка ми препоръча месно пюре през ден Peace Мисля в началото като въведа месото да е два пъти седмично и постепенно да мина на схемата през ден.

Хубав ден от мен и малката Вики Hug

# 292
Привет от нас. Тази нощ беше кошмарна. Галка заспа в 21, и след това като започна едно будене и рева в 23:30; 0:30:1:30; 4:00 и послед в 6:00 часа. Днес съм направо  Crazy  Пипнах и венеца много е подут. Дано е от зъбите ние имам само един отдолу, сега другия май ще излиза.
Нашата лекарка каза в началото 2 пъти седмично да давам месо.
Галка вече застава на ръце и на крака без да се опира корема й за пълзене. 

# 293
  • София
Здравейте, майчета  Tired
Тази нощ, беше кошмарна и за нас. Митака от вчера започна да се обръща в кошарата и цяла нощ не спря  newsm61 Както спи, и в съня си се обръща и се събужда. После започва едно двучасово преспиване, защото той по гръб не иска да стои...и така си се върти постоянно и не може да заспи. Резултата е изнервени и не наспани мама и тати  smile3507  ooooh!
А преди малко както си стоеше в шезлонга, се изправи напред и целия стол се наклони  ooooh! ако не беше до мен, щеше да си забучи носа в пода  ooooh!
Ако не му дадеш, нещо което иска, започва- рев, рев до посиняване  ooooh!
Лелее, казвам ви това дете изведнъж стана толкова шавливо- буквално за ден  Crazy Усещам, че ще бъде голям калпазанин  fiuuuuuu  Rolling Eyes

За месните пюрета- реших да ги давам през ден  Peace Благодаря на всички за споделеното   bouquet

Ние утре заминаваме за три дена на "разходка"  Wink та сега отивам да постегна малко багажа. Колко ли ще се събере  Crazy не ми се  мисли  Mr. Green

Честити месечинки на порастващите дечица   Tada

# 294
Благодаря на всички за съветите. Аз му правя домашни но той яде само пасирани зеленчуци с масло.
Но все на това да кара не става .Гледам да разнообразявам , но става трудно.
Направо с часове ядем.

# 295
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Сори ама немога да ви изчета!  Hug

НОВА  ТЕМА[/color]

Общи условия

Активация на акаунт