ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
А като ви чета как сте почнали да готвите супички, май изоставаме.Иначе ядем всичко.Чак ми е жал,не знаете какъв рев ,мрънкане,премляскване и преглъщане падат когато аз и таткото ядем нещо а той не, сърцето ми се къса,очите му стават като на сърничка и почва да си иска и да ме дърпа да му дам и като не му дам  Rolling Eyes рев със сълзи .Много ми е гадно

# 241
Влизам да поздравя всички именици днес и да почерпя за моите Владимировци!!! party023

# 242
  • Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet!Със здраве да си носят името и да са много щастливи   bouquet !

Честити месечинки на всички дечица!Да са здрави, весели и само радост да носят на своите родители   bouquet !

Петя благодаря   bouquet !И аз щях да ти пиша за заешкото снощи , но се отнесох, че гасях компа  Hug!

Ради и аз съм взела от тези на Сънвал , дано ги хареса като почнем!А Жорко знае какво да хапва, от мама е най-вкусно  Heart Eyes!

eses голямо момче си имаш ти!И Габи гледа с любопитство, не си иска де , но аз не мога да се храня пред нея и не я слагам на масата или поне по-рядко , че ми става неудобно.

# 243
# 244
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнуващи!  Tada
Честити месечинки на порастващите днес декемврийчета!   ura
eses благодаря за почерпката.Да ти е жив и здрав големия  Grinning мъж Давид!   party041

Нубав и усмихнат ден на всички!    newsm08

# 245
  • София
Привет и от мен Hug
Пак се позагубих, но нали нашите патила край нямат и не остава много време за нета. Благодаря на всички за милите думи (малко е след дъжд качулка, но все пак по-добре късно отколкото никога Embarassed )
Страхотни бебоци видях по снимките Heart Eyes

По принцип Галка е злояда, на обяд изяжда половин пюре (зеленчуково) и то след половин часово молене и изпяване на целяи ми репертоар  Crazy
Ками, и Виктория е същата. Зеленчуковите пюрета са голяма мъка. Половин малко бурканче ни е максимума. Такива спектакли си устройваме само и само да папка ooooh! Днес и дадох играчка да се занимава по време на храненето. Лапа играчката аз я вадя от устата и бързо бутам лъжицата с пюрето докато още е зяпнала Embarassed Embarassed Embarassed Дано да не бъркам като го лъжа така детето newsm78
Иначе кашите ги харесва. Правя ги с HA AM и плодово пюре. Месо, жълтък и попара още не съм въвела. Чакам да минат обривите и ще опитам жълтъка.

Честито на именниците   Gift

# 246
  • Пловдив
Привет! Hug

Честито на порастващите днес!    Tada Gift

Честито на именниците, нека бъдат живи и здрави !   bouquet

Ние май също сме от злоядите .Хапваме плодови пюрета без проблем, някои зеленчукови , като напоследък имаме напредък откъм различни видове зеленчукови.Кашите  не долюбваме особено -тях  и не настоявам да ядем на всяка цена. Месото и попарата смятам да отложа във времето . Единственото ,което приема безусловно е кърмата. Да има как постоянно ще суче Weary

# 247
Здравейте, момичета  Hug
Ние се вясваме от дъжд на вятър, но време за компа не остава.

Честито на всички празнуващи днес! ЧРД на Кика!

Моето хлапе също отказва да яде зеленчукови пюрета - яде само по няколко лъжички на ден. Не харесва и месото. Хапва жълтък само разреден с кърма. С плодовете и кашите нямаме проблеми.

Единственото ,което приема безусловно е кърмата. Да има как постоянно ще суче Weary

Дари суче само сутрин и вечер с желание - през деня търси друга храна. Ако и предложа гърдата, не отказва, но по-скоро се гушка и после иска друго да яде. Малко ми е мъчно, че май вървим към отбиване..

# 248
  • София
Здравейте, майчета!

премляскване и преглъщане падат когато аз и таткото ядем нещо а той не, сърцето ми се къса,очите му стават като на сърничка и почва да си иска и да ме дърпа да му дам
Това все едно, че аз съм го писала. При нас е същото  ooooh! И по някога се чувствам кофти, все едно, че не искам да му дам. И ние гледаме да не ядем пред него, че както Ани каза, и аз се чувствам неудобно  Rolling Eyes
мимина, да, за заешко не бях се сетила Blush  Hug Митака пък месните пюрета ги яде чисти. Давала съм му например пиле със зеленчуци смесено или пуйка с картоф, но Sick, обаче поотделно първо пиле, примерно и после зеленчуци, си ги яде без проблем  eat
zina_, къде изчезнахте, появявайте се по честичко  Wink Hug
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet
Честит Рожден Ден на Кика! Много щастие, любов и весело изкарване на празника!  newsm59

Честита месечинка на
Анастасия на мама kika  
Давид на мама eses
Дая на мама monny_77
Да растат здрави и щастливи  Tada

Митаче от както се научи да се обръща, не спира  newsm32 и аз съм постоянно нащрек  ooooh! Crazy

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 20:49 от petya_

# 249
Само запис и от нас! Не остава време за компютъра.
Честито на всички, които днес празнуват кръглите си месечинки, на имениците - също!  bouquet

# 250
  • Пловдив
Честит рожден на Кика ! Нека бъде шастлива и много обичана майка и жена nbirthday newsm67

Шаркче Hug Hug важното е , че първите 6 месеца, най-важните кърмихме мишлетата . Аз си бях казала, че до тези месеци ще кърмя, но малката просто не приема АМ и това е. Каквото и да хапва задължително след него е млякото , много рядко твърдата храна замества ядене.

# 251
  • София
Здравейте и от нас  Simple Smile

ЧРД на Кика  bouquet

Честити месечинки на празнуващите днес  Hug

Вчера бяхме на консултация и да се отчетем - 7700 и 69 см. Струва ми се малко и вече мисля, че не му достига кърмата (за съжаление). Вече всяка вечер давам и добавка изцедена кърма, но запасите от фризера свършват и утре ще давам по малко АМ. Ако знаете как се радва, като види шишето, хем му давам биберон номер 2 на Авент  Simple Smile

Три нощи се буди поне по 4 пъти, пие вода и заспива. Чудя се дали не са зъби. И през деня е неспокоен, а иначе е толкова кротък ... Ще видим.

Днес за първи път дадох месо - заешко с картофи на Хип. Марти не е от най-лакомите, да не кажа, че направо си е злояд, но чак такова нещо не е било  ooooh! повече от 1/2 ч. за половин пюре, изчерпа ми се репертоара  Laughing Домашно приготвените пюрета се възприемат по-добре, така че ще му готвя, само и само да яде.

Исках да ви попитам нещо - Марти има зачервявания на сгъвките на крачетата (най-вече на едното) и лекарката каза, че са от топлината, но забравих да попитам дали да го мажа  Embarassed Дайте съвет да мажа ли с нещо или ще отшуми самичко?

Не можах да изчета темичката и сигурно съм пропуснала много, но не ми остава много време. Ще се върна да попрочета и пак ще пиша.

Лека вечер  Simple Smile

# 252
Честит рожден ден на Кика.   bouquet
Петя,казах ти аз.  Joy

# 253
  • Пловдив
Петя при нас най-"жестоко"  е преди по време и след сън направо ставам  Shocked /аз и преди време бях писала де да не се повтарям/ , а като е будна пък така се придвижва.Много смях в тъмното , гледаш една наперена главичка и мрънколи все едно те  пита "Какво се случва?"  Grinning

Честит рожден ден на Кика и от мен!Да е най-обичаната мама и съпруга на света   bouquet!

# 254
  • София
Добро утро, милички   Nature Sunny
Заповядайте кафенце за събуждане
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт