ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Добро утро !  bouquet

Нинка , мерси за закуската  Hug Hug

Честито на младите дами ,които порастват днес.Нека бъдат живи и здрави , много послушни за радост на мама и тати!    bouquet

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 11:29 от Aнели

# 226
Здравейте момичета.
Нинка мерси за кафето.  Wink
Анели и Санчес-благодаря ви за поздравите за Биси.  Hug

Честити месечинки на Галина, Преслава, Катерина и адашчицата.   bouquet

Аз се боря с моята госпожица да пие мляко и вече съвсем се изнервих.Денем не мога да я накарам да пие или ако я излъжа то ще е много малко (по-малко от 120мл)...  Tired
Иначе сме добре,и чакам изненади...  Laughing

# 227
  • Пловдив

Аз се боря с моята госпожица да пие мляко и вече съвсем се изнервих.Денем не мога да я накарам да пие или ако я излъжа то ще е много малко (по-малко от 120мл)...  Tired
Иначе сме добре,и чакам изненади...  Laughing

Рени ,може да е от зъбките или жегата . Рая с първите два зъба нямаше никакви проблеми, но с  трeтия е  нервна ситуацията .Почти не яде  и тя #Crazy.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:42 от Aнели

# 228
  • USA, Steak State
Честита месечинка на принцесите днес!

При нас нищо ново Simple Smile

# 229
  • София
Честита месечинка на принцесите Галина, Преслава, Ирена и Катерина

eses, честит ви нов дом   bouquet и поздравления за изпита, успех и за по нататък Peace
Давид наистина е пораснал много, изглежда вече голямо момче, красавец Heart Eyes
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, да наистина може да е от зъбките това, че Биси не яде  newsm78 Има ли някакви признаци, че ще се показват Thinking

Снощи дадох на Митака за първи път, пюре от свиня  Laughing  Лелее, не можете да си представите как го хареса милия...Искаше още и още  eat  А баща му вика "Ето с кой ще ям кебапчета"  Joy
Ние вчера пак подстригахме малчо, за трети път  Crazy Този път почти не му остана косичка, ама така е по добре, поне да не му е топло, а тя пак ще порасне.
мимина, вие като подстригвахте Диман, той плака ли  newsm78 Митака само като чуе машинката и започва един рев, едно въртене, ужас  ooooh! Едвам го удържаме, милия ми ooooh!
Диман и Ноела са прекрасни дечица да са ти живи и здрави Hug

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 21:33 от petya_

# 230
Петя,благодаря ти милите думи!  Hug Диман не плака изобщо,нито хленчи,нито се дърпа...просто си стоя на коленете ми с лице към мен и си "приказвахме"  Laughing ,но той си е такъв по принцип - мнооого кротък  Grinning Заведох го при моята фризьорка,която първо си поигра 5-10мин с него за да го предразположи,даде му машинката да я опознае,пусна я да му побръмчи малко и така!  Grinning Иначе аз съм го клъцвала от тук,от там вече 2 пъти,но си е друго да го "пипне" професионалист! Wink
Браво на Митачето и свинята  Laughing ...и аз много обичам свинско  Blush ...то к'во ли не обичам,де... Embarassed
Лека вечер! Grinning

# 231
  • Пловдив
Честити месечинки ва принцесите ставащи с един месец по-големи!Да са здрави, красиви и послушни!Щастливо и безгрижно детство им желая   bouquet!

Петя честита прическа на Митака   bouquet!Петя всичките ли меса даде, та дойде ред и на свинското?По колко дни ги въвеждаш ?

Честита прическа и на Диман   bouquet!

Rbaby1 явно ще си имате зъбче  Grinning!

Лека и спокойна вечер на мами и дечица !

# 232
Ох,надявам се това да е причината.Преди да я сложа да спи изяде само 110мл ам  Shocked

# 233
  • София
Петя честита прическа на Митака   bouquet!Петя всичките ли меса даде, та дойде ред и на свинското?По колко дни ги въвеждаш ?

Ани, благодаря   bouquet
Нашата педи каза, че от 6-ия месец мога спокойно да въведа и месни пюрета. Започнах с пилешко, после дадох пуйка. Митака добре ги понесе, та реших да му предложа и друго. То остана само телешко и свинско. И тъй като мъжо каза, че не иска още да му даваме телешко, предложих свинско.
По принцип като започна с един вид месо, му го давам 3-4 дена и като видя, че всичко е наред, мога да му дам и друг вид.
Защо ме питаш. Рано ли е според теб за свинското  newsm78 Има ли и други мами, които вече са го въвели или съм само аз  newsm78

# 234
  • Пловдив
Петя сверявам часовника.Аз все още не съм дала никакво месо , а вие вече сте до свинското , та затова питам дали си въвела и другите меса , и по колко дни си ги давала.Ние сме почти най-малките в отбора и започнахме със захранването по-късно, та не сме критерий и черпим опит и ми се стори , че по-бавно вървим със захранването.Благодаря ти   bouquet

# 235
  • София
Ани   bouquet
Може да сте били най- малките в отбора, но Габи си хапва добре- станала е прекрасна малка госпожица  Kissing Heart

# 236
Добро утро.
Ние не искаме да ядем месни пюрета. Опиатах я с няколко ама една-две хапки и плюе, затова мама и направи пилешка супичка. Да знаете какво лапане падна  Embarassed  Sick чак не можах да повярвам. Сложих й оризче и елате да гледате.
По принцип Галка е злояда, на обяд изяжда половин пюре (зеленчуково) и то след половин часово молене и изпяване на целяи ми репертоар  Crazy Обича кисело мляко и бисквитки. Вчреа и направих кисел (на Радиком) страхотен е, падна голямо облизване.
Досега на Галка съм дала пилешко, телешко,пуешко, и ако може да се каже свинско, направих супа топчета с кайма в която има и малко свинско

# 237
Добро утро!  Grinning
Петя,да ти подскажа,че можеш да предложиш и заешко! Wink Моето момче го отказа в комбинация с картоф  Rolling Eyes ,същото се случи и с пилешкото,но когато му го дадох с други зеленчуци постигнах успех. Grinning С пуйката и телешкото проблем нямаше! Grinning

Камелия,браво на Галка,че ти е харесала супичката...много е приятно когато детенце обича храната приготвена от мама! Grinning

Приятен ден! Hug

# 238
И моят хубостник не обича месото, и зеленчуковите също, пада голямото цапане когато започнем да се храним!
Има едни малки бурканчета на Sunvall - чисто пуешко месо. Взех от тях и ги смесих с домашно приготвено пюре от картоф и морков и по този начин имхме по- голям успех с яденето на месо.

Хайде приятен ден на всички и много послушни бебоци!

# 239
Здравейте мами,  Hug
Днес моя красавец става на 7 месеца  Laughing
Честито и на другите месечинки.Ето една виртоална почерпка и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт