ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
eses много е сладък Давид и много порастнал.  Grinning

# 211
  • Пловдив
Честита месечинка на Биси и всички порастващи дечица днес   bouquet!да са здрави , послушни и много щастливи   bouquet !

Есес честит нов дом и само хубави мигове!Голямо момче е Давид вече!

Мимина страхотни дечица с красиви големи очи  Heart Eyes !

Ради строхотни снимки, Жорко много е порастнал, много е хубав , а за теб да не говорим хубава мама - мадама  Heart Eyes !

Камелия честита количка със здраве да си я ползвате и много безаварийни разходки!

Много разходки в хубавото време   bouquet

# 212
Привет!
Ние днес излязохме за кратко (след 3 дни стоене в къщи)че тук беше много студено и дъждовно, ама то пак един студен вятър. Тя иначе се зарадва на разходката беше му се стегнала душицата на детето
Лек ден и приятна разходка на всички

# 213
Благодаря на всички!  Flutter Hug
Есесче,поздравления за взетия изпит!  bouquet

# 214
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от нас!
Аз тия дни се позагубих малко, че имахме ядове със свеки и ходихме по село и на свадба, но...

Ради добре дошла отново! Честит ви нов дом! Много любов и разбирателство да цари в него! А Жорето   Heart Eyes

Честити месечинки на малките бебоци!

eses поздравления за изпита и на теб честит нов дом!

Още едни честитки за гърненцата на Галка и Ангелинка!  Hug

Дано не изпускам някой, но ако е така  Hug

# 215
Привет и от нас!
Честита седма месечинка на сладката кукличка Биси! Да расте здравичка, послушна и все така усмихната!!

Честит 7-ми месец и на бебе Анна на мама Сбъдваща мечти, Валентин на bubabo, Станислав на siseto84 и Рая на denibs!!  bouquet

Честит нов дом на radi81 и eses! Много радост, щастие и семейна хармония да изпълват новите жилища!!!

Мимина, eses, radi81 - малките сладурчета са невероятни!!!! Hug   bouquet

Хубав ден!  Grinning

# 216
  • Ямбол
Ех , че хубави бебета.
Ками, вчера бяхме на разходка по вашия край и направо ви завиждам за красотичките. С мъжо решихме да си направим една почивчица там през август и може да ти звънна за кафенце Hug
Честити месечики на бебчетата, да са здрави и послушни.
Честити нови домове на Ради и Есес, ние също ще се местим, но още оправяме апартамента и макар, че живеем сами нямам търпение вече да сме в нов дом.
Някой има ли представа как се прави пюре от зелен фасул и по-точно как да махна влакънцата?

# 217
ох много смотано това време-излязохме с Марти за 10 мин до магазина и ни заваля

# 218
  • USA, Steak State

Честита месечинка на Биси!Само да радва мама и татко!

При нас нищо ново, вчера изведох маймуната на разходка и беше много щастлива, че и ние се застояхме доста вкъщи заради дъждовното време.
На много хубави бебоци се нагледах.Браво!

# 219
rrhh-Ани , petichkata , Melissa's Mom  Hug момичета много сте мили!

# 220
  • Пловдив
Честита месечинка на Биси   bouquet Нека радва много мама и тати! Честито и на останалите  сладурчета,които имат месечинка днес.

Всички декемврийчета са прекрасни  Heart Eyes

Честито на новодомците Ради и Есес, много  щастливи мигове Ви желая !

Лека вечер!  bouquet

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 20:31 от Aнели

# 221
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро

Честити месечинки на четирите дами от групата на декемврийчетата празнуващи днес - Галина, Преслава, Ирена и Катерина!

# 222
Добро утро!!
ninanb как го правиш незнам, вечер до късно, сутрин от зори!!  Благодаря и за кафенцето и за темичките, страшна си Hug

Честито месечинките на дамския отбор Галина, Преслава, Ирена и Катерина и от мен, много гунки и целувки!!! Hug

Честито на патеричка на Биси!! Hug

Честито и на новодомците Есес и Ради, мнооооого много уют и любов във новите гнезденца и по още едно гардже минимум Wink

Къде ни е Инвизибълчето, много липсва тук !!!  Криско се появява тук таме по снимките, ама ги няма директно в ефир Laughing Laughing

Хубавото е, че времето започва да се оправя и дано имаме поне 2 месеца летни, че докато се обърнеш и хайдееее дошла есента. А така ми се ходи на море, дано успеем втората половина на Август да се доредим и ние с тате!!  Маймунката ще я оставим малко на бабите, че нещо ми е мъничка за такива мероприятия Laughing Laughing  .... пък с бабите не ми се ходи Wink

Леки ведър ден на всички мишки и мишлета!!

# 223
Добро утро
набързо влизам да почерпя че днес ставаме на 8 месеца, а и "звяра" е в ръцете ми  Mr. Green

# 224
Ками,4естита ви осма месе4инка-кога минаха толкова бързо 8 месеца  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт