ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
а той понеже му се нарани гордостта продължаваше да ме убеждава, че е инцидентно.Всъщност целия проблем е, че той искаше тя да каже първо "тата" Simple Smile

Joy Joy Joyвсе едно за нас говориш.преди месец някаде Марти като каза мама татито ни реагира по същия на4ин.дори като му правих клип4е каза "мама",но мъжа ми не та не!!!! въобразявала съм си-при4ината същата- искаше първо да каже"тати"а другото после Joy
Ками,4естито за коли4ката

Голям зор първо да кажат "тата" Joy Joy  При нас и бабите нещо се бутат и голямо настояване пада.....   Joy Joy Даже тате са стяга, щото само в мен иска да стои мирна , катой е криво нещо Joy Joy  И дедото й се сърди, че неще да го гушка!!!  Такава е тази!!

# 196
Забравих да кажа, ние с гърнето за сега сме добре!!  Стига да я слагам по-честичко вършим си работа!!  По мои наблюдения, веднага след ставане и след хранене имаме дай-добри постижения. Ама сега харчим повече памперсчета от преди, щото и малко да е пишкала не мога да й го слагам пак и просто пакетите летят, ама се надявам до нова година да сме решили този момент Wink

# 197
Я, а моят мъж много се зарадва, когато Карина преди 2 дни най-накрая каза - МАМА  Grinning след баба-та и дай-дай  Joy Joy Joy

kamelia ilieva честита количка. Имам наблюдения  - много е хубава.  Simple Smile

# 198
  • София
Здравейте, момичета
San4es, браво на малката, че вече и лази и с гърнето се справяте Hug А, за забранените неща, и при нас е така- те са най-сладки. Което не му се дава, това му е най- интересно. А, ако реша да му се скарам за нещо, ми се смее на среща  Laughing сладури
kamelia ilieva, браво за гърнето, че сте взели и дано Галка свикне с него. Аз очаквам с нетърпение малкия да се установи здраво на дупето си и ние да му купим  Peace
Честито ви за количката, много е хубава и със здраве да си я ползвате   bouquet
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, браво на Биси, че се е задържала седнала  smile3501 Искаме снимки  newsm44 Kissing Heart
А, дано ви се оправи времето..... При нас е   Nature Sunny Да ви дадем малко и на вас  Wink

Това с проговарянето и аз го чакам. Така искам да чуя нещо, различно от крещене Crazy

Честити месечинки на бебоците  Flowers Sunflower

# 199

Това с проговарянето и аз го чакам. Така искам да чуя нещо, различно от крещене Crazy

Честити месечинки на бебоците  Flowers Sunflower
хахаха Joy и аз също!
Браво момичета, доста сте напреднали, щом вече сте се захванали с тежката задача с гърнетата newsm78
Ками, Честита количка, със здраве да си я ползвате!

Ето и малко снимки от нас най- накрая http://picasaweb.google.com/georgishishkov

Лека и спокойна нощ!

# 200
  • София
radi81, ама голям симпатяга е този Жорко  Hug  Hug

# 201
  • София
Честита седма месечинка на Биси на мама ♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ ! Да е много здравичка и все така да радва мама и тати Kissing Heart

Честити месечинки и на всички сладки дечица, които навършват седем месеца днес   ura

# 202
radi81, ама голям симпатяга е този Жорко  Hug  Hug
Жорко е супер, ама майка му  Heart Eyes  Ради, къде бяхте на море? Много са хубави снимките!

# 203
Ради,  Heart Eyes супер сте!  Peace До колкото разбирам сте били на Сл.бряг...  Wink
Ето го и моя син с първата му прическа,а на предходните снимки ще го видите с голямата коса  Laughing  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372696&pid=13461910
Ками,честита ви количка!  Grinning
Желая ви хубав ден!   bouquet

# 204
Ради мноооого сте хубави Heart Eyes

# 205
Ехооо, привет от лошото моренце Simple Smile Само набързо минавам докато зверчето спи.

Ние няколко дни се забавляваме на басейна с дребен, а на пясъка е голям цирк.

Целувки на всички мъници!!!!!

# 206
Ей момичета, много сте мили, благодаря ви!  bouquet

Ели, Мимина правилно е предположила - на Сл. бляг бяхме, но за малко само с Жорето и баба му.Август ще ходим за по- дълго с татито.
Мимина, много са ти хубави децата! И двамата с такива големи очи...пупу!

Честита месечинка на БИСИ!!!!

Днес май ще е хубаво времето, та смятам да се възползваме!
Приятен ден!

# 207
Здравейте мами,  Hug
отдавна не съм писала но си имам оправдание.Преместихме се в нова къща,голямо местене,подреждене и тн,не искам да чувам за местене скоро,голям е чанч,после докато ни пуснат нет.....Иначе взех си решаващия изпит с 5 и сега ще чакаме началото на септември да видим ще ме прехвърлят ли философия или не.
Иначе при нас от 1 седмица положението е ужасно,на Давид явно ще му растат зъбки и не спим по цяла нощ,буди се по 20 пъти и мрънка,мажа го с дентинокс гел ,но няма особен ефект.Кажете нещо което да помага  PraynigЯдем от 1 седмица пуешко а от днес ще пробваме и телешко.10.200 сме и 71 см(това към дата 03.07).
Преди малко се върнах назад в темите в деня в който съм родила,толкова мило ми стана,всички пожелания и трепети  Hug След 2 дни ставаме на 7 месеца  Crazy вече сме големи мъже,седим самостоятелно и се глезим на мама,а при тати и баба сме много послушни  Crossing ArmsСега ще кача малко снимки и ще ви дам линкче  Wink

# 208
Забравих да ви се похваля, от няколко дни акаме на гърне  Laughing
а ето и моя пораснал красавец http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355349&pid=13510776

# 209
Здравейте мамчета.
Да ви почерпя за нашата 7-ма месечинка.Днес влизаме в най-активния месец.  newsm32

мимина и radi81 страхотни дечица!  Heart Eyes
eses честит нов дом и на теб.
Петенце благодаря ти за подаръка и пожеланията за Биси.  Blush
radi81 и на теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт