ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • София, в момента в любимото ми село Железница
 smile3507 Добро утро!

Нещо неможах да се наспя и кафенцето ми идва много добре. Благодарско Петя!

Ние двамцата с Никола успяхме вчера да отидем да запазим час за кръщене в манастира за 16.08, ходихме на очен лекар. Всичко е ОК, ама ми измъчиха детето. Аз им викам от вратата капете му Епилефрин /може да бъркам в изписването/, че и на мен и на  Йоана не ни действат други капки освен тези ама те не бебе бил той и 3пъти му капаха от други капки и накрая клекнахи и му сложиха от тези дето аз им казах.  #2gunfire Това ни костваше 2часа на рев и хленчене!

maigto   Бочко!
  Peace

Аз открих Америка с яденето на Коко. Зеленчуковите и месните пюрета разреждам с малко вода и мляко и си хапва редички с удоволствие.

Хубав и успешен ден от мен!

# 256
Добро утро и от мен!!

И при нас нощта не беше кротка. Маца на два пъти се буди и шава по половин час. Горните зъбки май повече ни тормозят. Очаквам до дни да се появи ново зъбче, така поне ми изглежда по поведението.

ЧРД на патеричка на КИКА!!

При нас с храненето основно аз й приготвям супички на обяд, много й хареса и телешко варено, за нея отваждам преди да го осоля.  Правих и супа топчета със смляно месо телешко и свинско, но от свинското май леко се разтрои стомахчето, по -тлъсто е месцето. Иначе давам месце не повече от 2 пъти в седмицата.

Нашето кръщене ще бъде на 1ви Август и сега сме в приготвления и организации, щото май доста народ ще сме. Надявам се само да не е много горещо, защото ще е от 11,30 и след това ще бъде обяда. Най-много се притеснявам за нея и това как да не й наруша режима, щото милата става толкова кисела, че хич няма да е приятно преживяване

Лек и ведър ден

# 257
Исках да ви попитам нещо - Марти има зачервявания на сгъвките на крачетата (най-вече на едното) и лекарката каза, че са от топлината, но забравих да попитам дали да го мажа  Embarassed Дайте съвет да мажа ли с нещо или ще отшуми самичко?

maigto, гледай да подсушаваш добре гънките от водата след измиване, да не остава влага.. и Адела имаше такъв проблем наскоро, мазах с Нахткерцен и отшумяха.  Hug

Честито на всички с поводи  Hug  bouquet

# 258
  • София
Привет мамчета.
Честити месечинки на всички сладури.    bouquet

На мен не ми остава много време да пиша с тези разходки.
Ние сме вече 8 500 кг и 70 см.  Rolling Eyes Доста ми е пораснало момчето, а нали сме последно родени. Laughing

Калоян също се мръщи на повечето зеленчукови пюрета. Вчера дадот тиквички с картоф и направо позеленя, чак и започна да реве. Sick За сега го спирам това пюре.
На нас педи ни каза месото от 7-я месец да го започваме. Аз обаче така или иначе не бързам, защото още не съм въвела много зеленчуци, а от плодовете само банан съм давала до сега и го хареса.

Ами това е за сега от нас, ще излизаме на разходка. Лек ден на всички.  Hug

# 259
здравеъте и от мен,влизам само да се от4ета
току що се прибираме от консултация и ве4е сме 8,800кг,оба4е 69 см.предния месец пак бяхме 69 см та си мисля 4е този път не ни измериха както трябва.едва ли за 1 месец не сме пораснали дори см newsm78

# 260
Привет.

Петенце благодяря за кафето!   bouquet
Нина и Санчес-много неприятно,че сте имали неспокойна нощ.  Hug
miIV-Milena Ivanova не се шашкай толкова,това е нормално.На консутацията по миналия месец и Биси беше порасла само със сантиметър.Аз много се притесних,а педи като каза "ха-ха ами тя е порасла на ширина", тогава направо  #Crazy На другия месец обаче дръпна с 4,така че  Peace

За кръщенето още нищо на планираме,но по всяка вероятност ще е есента,май. Flutter

Честити месечинки на всички бебчета!

# 261
  • София
zina_, къде изчезнахте, появявайте се по честичко  Wink Hug
Ей ни на   smile3533
Моята мързеланка като се научи да се обръща (обръщаме се все още само от гръб по корем) и тя не се спираше, но от около месец никакво желание да се върти. Трябва да я побутна по дупето за да се катурне по коремче Grinning
Аз нали все си се оплаквам, да не изневеря на себе си да взема да се пооплача пак Embarassed Embarassed Embarassed
Малката е с голяма цицина на главата - точно в десетката, как се нацели горкото не е истина. Ама той баща и е за бой. Оставих го да храни детето докато аз се изкъпя. Нашия хубостник оставил малката в столчето за хранене без да я върже и дошъл да ми гаси лампата в банята Crazy Излизам аз да си светна, при което виждам как бебо се сулва от стола и по лице на пода. При нас настилката е мрамор, няма и килим... представяте си какъв рев пада...реве та се къса, главата подута. Аз ни жива ни умряла. Татето направо щях да го изселя #2gunfire  Да не казвам голяма дума, но за момента всичко е ок. Около час след инцидента започна да се смее малкото бонбонче, а аз като я видя с тази подута главица направо ми се доревава Cry.

Mилена, при нас резултата е само с половин сантиметър повече, та и аз си мисля че не ги мерят много точно бебоците newsm78

maigto, можеш да мажеш сгъвките с кремчето, с което мажеш дупето. То би трябвало да има подсушсващ и успокояващ ефект. Наистина Бочко е добър вариант, sudocrem cъщо, но и това, което имаш би свършило работа Peace Нахткерцен-а и аз съм го ползвала, но при нас го изписаха за прословутите ни дерматити.

Хайде лек ден от мен! Аз съм поверила бебето на бабата и се отдавам на малка заслужена почивка Wink

# 262
здравейте сладурки!
Влизам на бързо да ви почерпя за вчерашната месечинка на Дая!

специални поздрави на Анастасия и Давид!Да са здрави и усмихнати! Hug Hug Hug

И по едно за днешната ни годишнина от сватбата Wink

# 263
monny_77 честита годишнина! Многоооо години семейно щастие и любов! И ние имаме днес същия празник!  Mr. Green

Честити месечинки на бебоците днес!  Grinning

zina_ дано не ви се случват повече такива неприятни инциденти, не искам да си представям какво си преживяла!  ooooh!

И на мен ми се иска скоро да я кръстим нашата госпожичка, но искам нещо съвсем в камерен състав - сладунка, ние и кръстниците! Laughing

# 264
Ей,Сасано голямо съвпадение Laughing
Честита ви годишнина и на вас!Много любов ви желая от сърце!

# 265
monny_77 и Сасано честити годишнини.
Желая ви дълги години любов и семейно щастие!  1dating kiss dancing

# 266
  • София
Здравейте, мами!
Нинка, браво на Никола, че е добре и всичко с резултатите е наред  Peace А за докторите, просто нямам думи  #Cussing out  smile3505
zina_, това, където каза с падането от стола, прозвуча ужасно Confused Надявам се милата да е добре  Hug  Hug

monny_77 и Сасано, честита годишнина от сватбата! Много семейно щастие и любов ви желая!  smile3525

Честити месечинки на Кристина на мама Nenna и на Ангел на мама desitka^   ura

Майчета, искам да ви питам, вие по колко пъти седмично, давате месно пюре  Thinking Аз давам, всеки ден- вечер, ама се чудя не е ли много често, има ли проблем  newsm78
И още нещо...Миналия ден дадох на Митака пюре от сливи, че се беше запекъл.... Да, обаче вече два дена не мога да го спра да ака (лошото е, че му дадох две пюрета- едно на обяд и едно следобяд)  ooooh! Вчера например, ака 4-ри пъти  Shocked Дадох му морков, да се позапече, ама май не подейства. Дайте съвет за нещо или да го оставя да се нормализира сам  Thinking

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 20:20 от petya_

# 267
Момичета влизам да ви се похваля,
Биси седна сама преди малко и аз веднага хукнах за фотоапарата и я снимах  photo
Ето да я видите,малко сме неглиже,ама не това е важното.  Party

http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/27#2

http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/27#4

http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/27#5

http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/27#7

newsm44

# 268
  • Пловдив
Привет!

Честито на порастващите днес! Gift Gift

Зина
, много гадно това с падането .Дано оттук  нататък няма повече аварии Peace
Мони, Сасано  честита годишнина . Желая Ви много любов и хармония ! newsm67

Петя, педиатърката каза че два пъти седмично каша и месно пюре е напълно достатъчно , като се има впредвид, че основната храна е  млякото на  сладурчетата . Аз мисля да се придържам към тази схема .

Рени, браво на Биси, тя е порастнала вече Heart Eyes .Май е одрала кожата на татко  Wink, или така ми се струва

Лека вечер!

# 269
  • Пловдив
Честита месечинка на порастващите дечица днес   bouquet !Да са здрави и щастливи , да носят радост на мама и тати   bouquet !

Честита годишнина на Мони и Сасано!Дълги години семейно щастие и любов ви желая   bouquet !

Браво на Биси   bouquet !

Зина настръхнах като прочетох за инцидента!Много се радвам , че малката е добре и повече да нямате такива падания !

Петя нашата педи каза два пъти седмично месо !Аз още не съм давала, но споделям днес какво ми каза!

Милена не се тревожи най-вероятно не са ви измерили добре предния или този път!

maigto можеш да мажеш с всички кремчета против подсичане !

Ние днес бяхме на консултация и сме порастнали с 480 гр и 3 см. или 8 180 кг и 73 см !

Йоанка къде се губиш ?

Лека и спокойна вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт