ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Петя,аз давам месно през ден!  Peace Всеки ден ми се стрива множко,особено пък за вечер... Rolling Eyes
Ако изхождането не те навява на мисъл за болест,пробвай с банан да го позапечеш!  Peace

Да се отчета от ДК - Диман е 7800гр и 73см   bowuu ,а Ноела ми е 14кг и 92см  Flutter !

И продължава да не се обръща... Crazy Но пък се заседя седнал! Sunglasses

Спокойничка! Hug

# 271
Пете аз давам месно всеки ден,но след обед.В 10 давам плодово или каша,в 2 давам месно и в 5-зеленчуково.  Peace
Aнели само да те прочете мъжа ми и ще почне "видя ли,видя ли..."
Аз естествено съм на мнение,че си прилича на мама.  Crossing Arms
 Joy Joy Joy
rrhh-Ани   Hug А за мерките  smile3501
мимина   smile3501 за мерките на Диман и Ноела.
Добре дошли в клуба.  Party Ама дай снимчици да видя...  Heart Eyes
Зина голям ужас си преживяла и знам какво ти е било.Самата аз го преживях 2 пъти...  ooooh!

# 272
Тъкмо за това се връщам,че забравих да поздравя за седналото Биси...знам каква емоция е!  Laughing
Ето го,но е доста разстроен понеже любящата кака не го оставяще да спи  Crazy ,аз пък го задърпах да седи...изобщо две мадами го побъркахме горкото ми  Embarassed Ще му преживеете сълзите ...и "подредената" гледка зад него  Blush
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/004-7.jpg

# 273
Оуу душичката златна,как са му се насълзили очичките.  Hug
Браво на момчето и мерси за поздрава и светкавичната снимка.  Peace

# 274
# 275
  • София
Благодаря ви, момичета, че споделихте за месото. Аз днес се замислих и всъщност незнам защо му давам всеки ден месо  newsm78 Имам схема за захранване от педи и там пише от 6-ия месец за вечеря месно или зеленчуково пюре....И аз му давам месно, ама май съм се престарала  Rolling Eyes Надявам се да не е нещо фатално  ooooh! Май ще приема схемата на мимина, през ден  Peace
Каша също му давам всеки ден, за закуска  Rolling Eyes И нея ли трябва да понамаля  newsm78
Момичета, просто искам мнение, защото тук наистина нямам с кой да споделя и кой да питам  Rolling Eyes
Благодаря ви   bouquet Hug

А за акането, не мисля, че е болен....Даже съм сигурна, че е от сливата, и акото му е с консистенцията на сливата  Crazy Преди малко му дадох банан, дано се позатегне малко  Rolling Eyes

Браво на Биси  newsm44 Голямо момиче стана вече и как уверено си седи smile3501
Рени, да си кажа и аз мнението, по въпроса...И според мен Биси прилича на тати  Rolling Eyes  Hug

Лелеее, мимина , миличкия как плаче  Flushed Ах, тази кака и тази мама  Angry Да го цункаш от нас с Митака  Hug Hug  Hug

# 276
 Joy Петя,разсмя ме  Laughing ...ще го цункам,ама утре!  Wink И не се кахъри за месото...чак пък фатално не е  Peace
айде,вече наистина ставам...че и мъжлето ми се прибра  Heart Eyes  Flutter ...лека отново! Hug

# 277
...добре,че мъжо не чете тук,че иначе много ще се възгордее!  Whistling

# 278
  • София
Лелеее, просто не мога да се въздържа да не споделя.....Уж бях приспала Митака и си пиша тук с вас....Чувам нещо от спалнята...отивам и какво да видя....юнака се обърнал по корем в кошарата, гледа ме умно и се смее  ooooh!  newsm62
Е, така в неговото легло, не се беше обръщал  newsm53

# 279
  • Пловдив
Мимина , прекрасни дечица имаш  Heart Eyes, пу пу да не им е уроки. А Диман колко е тъжен и какви сълзички, вече са като големи  Hug Hug

Петя  ,педи смята , че няма нужда от каша всеки ден, защото от нея само дебелее детето. Преди месец в предаването на Гала  говориха  за захранването. За кашите казаха,че са за злояди или слаби дечица. Ако детето няма  такива проблеми веднъж или най-много два пъти в седмицата е достатъчно . Peace

Рени , Биси е кукличка ,  има ли значение на кой прилича Wink Рая като се роди много напомняше на мен, но само след месец ,който я видеше казваше че е цялата на баща си. Сега пък имала чертите и на двама ни.Явно в тази възраст дечицата търпят бързи промени , това да ни е болката  Party

Пете, Рая обикновено като се обърне изревава  , явно няма достатъчно място в кошарата да се движи  Laughing

# 280
Анели  Hug

# 281
Анели, Flutter благодаря!  Blush За кашите  Peace аз давах всеки ден за да го напомпя моя клечо,но от началото на месеца ги разредих през ден. Grinning

# 282
  • София
Добро утро, сладурки    food010

Слънчев и усмихнат ден!   Flowers Sunflower

# 283
Добро утро майчета!
Петя мерси за кафенцето  Hug
Диман и Биси -седнали, мамини душици  newsm68

Александър след седмица ще стане на 8 месеца, малко е нервен тези дни, незнам дали е от зъбките,които чакаме....Всичко гризе, мрънка яко.
Иначе си хапва шишо.  feeding

След малко изчезваме по разходки  1stroller

Желая хубав ден на всички
 family

# 284
Добро утро и от нас! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт