ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Добър ден момичета.
Днес е топло и слънчево,ще има разходкиии.  newsm68
Честити месечинки на празнуващите бебчовци днес.   bouquet
Нинка мерси за кафенцето. Wink
Yvet , kamelia ilieva , Данитка , Гевито , Сбъдваща мечти , Жени много ви благодаря за комплиментите за Биси. Heart Eyes
Геви много е сладка и твоята кукла,да и пратиш целувки от нас.  Grinning
kamelia ilieva много кофти за количката.Наистина,понякога е голям зор да обърнеш дръжката,то едно дърпане,лашкане... ooooh! Ама аз я оправям!  Mr. Green
А мъжо пък при ваденето от колата с какъв замах я отваря....все си мисля,че и ние няма да изкараме дълго с нея...  Joy

Пожелавам ви усмихнат ден и приятни разходки на мамите и бебоците които излизат сега.Ние малко по-късно.   Nature Sunny

# 31
  • Пловдив
Привет

Честити месечинки на празнуващите и порастващите дечица   bouquet !Да са здрави, щастливи, весели и много послушни   bouquet !

Rbaby1 малка красива кукличка е тази Биси  Heart Eyes !

Геви красотичка си отглеждаш  Heart Eyes !

Нина   Hug за кафенцето !

Слънчев ден с много разходки   bouquet

# 32
Благодаря ви за милите думи за моето дзверче  Hug
Взехме изследванията кръв и урина и са много добри. Вече съм спокойна.
Ние след малко отпрашваме към село, така че ви пожелавам весел и спокоен уикенд  Hug

# 33
rrhh-Ани благодаря ти.  Heart Eyes
Геви като знам какво ви чака там направо ви завиждам... Tired
 Grinning

# 34
  • София
Привет мамчета.
Нинка   bouquet
Елмина, честит ви нов дом. Хайде сега и едно момченце, та да ви е пълна къщата.  Joy
Чаена smile3501 страхотни постове. За слънцезащитните кремове, аз ползвам на Себамед 50 фактор още от март-април, защото Калоян е много бял. Peace

Честити месечинки на всички сладури.  smile3525

Прекрасни декемврийски девойки си имаме.  newsm51

При нас нищо ново. Днес не давах пюре на обяд, защото съм купила на Хип карфиол с картоф и тиквички с картоф, но сега видях, че има и ориз вътре  ooooh! ама много съм зле... как чета етикетите незнам. Днес ще купя оризова каша и ако я приеме добре Калоян ще продължа със зеленчуковите пюрета, а плодови още не съм давала. Може би ще ги започна след две-три седмици.  Wink
Ние другата седмица ще се прибираме в София и тогава ще се отчета колко сме наддали и пораснали.  Laughing

Лек ден от мен.  Hug

# 35
Добър ден!
Нинка,  bouquet

Тази сутрин намерих Диман с обрив  Confused ,червени мънички плоски петънца по лицето,и ръчичките.Вчера новото,което дадох e спанак със сметана  Crazy
Аз вчера за сефте намазах бебо със слънцезащитен ... срааам голям  Embarassed ... Клоран 50+ ,и с каката него ползвах,доволна бях. Rolling Eyes

Хубав следобед от мен! Hug

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 14:32 от мимина

# 36
Данитка, много ти се радвам на постовете.

bouquet Blush

# 37
  • София
Здравейте, майчета !
Нинка   bouquet за кафенцето

Аз вчера за сефте намазах бебо със слънцезащитен ... срааам голям  Embarassed
Защо пък срам голям  newsm78 Аз и до сега не съм мазала малчо със слънцезащитен крем. Знам, че не е хубаво за бебешката кожа да се маже с такива продукти, преди шестия месец, защото съдържат разни химии  Thinking
Диман да не е направил алергична реакция от храната  newsm78
Геви, Славянка е станала такава красива госпожица   bouquet  Приятно изкарване при баба и при дядо  Hug

♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, днеска май интернета не е избягал, щом си тук  Grinning Щях да ви пожелая приятна разходка, ама сигурно вече сте се върнали  Blush Много цунки за Биси  Heart Eyes Hug

Мами, ние другият месец ще ходим на екскурзия и ще пътуваме малко по дълго с кола. Я кажете, тези които са пътували по дълго с бебоците, как им се отразява дългия път  newsm78 Спят ли през повечето време, занимавате ли ги с нещо. Има ли нещо, което трябва да имам предвид, за да е по лесно пътуването, че ми е малко притеснено  Thinking ooooh!
Нашият тати от утре е три дена почивка- колко съм щастлива  newsm44  smile3502

Данитка, не те познавам, но си ми симпатична   bouquet
Честити месечинки на празнуващите бебчовци  Tada Hug

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 22:29 от petya_

# 38
  • София
И ние пак сме обринати  #Puppy dog тези пусти обриви край нямат!!!!!!! Давам на малката капки против алергията и е като дрогирана горката - само спинка Cry Cry Cry
От скоро се опитвам да давам кашите с хипоалергенно мляко. Това нещо горчи ужасно. Опитах и HIPP и Nestle - отврат Sick  Някой от вас дава ли хипоалергенно АМ?

Чаена, аз мажа малката с това: http://spirig.bg/microsun-baby.php

Със захранването не сме напреднали много. На обяд малко зеленчуково пюре+кърма, след обяд безмлечна каша+1/2 бурканче плодово пюре добавено в кашата (около 100мл. изяжда) и пак се дохранваме с кърма. Все още не съм заменила хранене изцяло. Не се отказваме и от нощното хранене - 4 - 4,30 се будим всяка вечер за папане. Като мине обрива ще въведа жълтък. След това месно пюре и накрая попарата.

Това засега от нас. Лека и безаварийна  Wink Wink Wink   Hug

# 39
petya_bouquet има продукти,които стават за новородени дори...както и да е...съвестно ми е,защото по цял ден сме навън и уж не го излагам пряко на слънце ама  Rolling Eyes
И да,обрива най-вероятно е заради сметаната... Crazy
Относно пътуването-задължително в кошница/столче това си го знаеш  Peace ,не трябва детето да стои повече от 30-40мин в него,спирайте и радвижвайте бебето! Peace Възможно е да спинка малко повече от обичайното,поне при моите е така! Rolling Eyes
zina_ ,съчувствам ти! Confused

# 40
  • София
мимина, благодаря ти мила, за съветите    bouquet  Ще пътуваме около 6 часа с колата  Confused и това, че не трябва да стои повече от 30-40 мин, си признавам че не го знаех  Blush - ще го имам предвид, мерси  Hug

А, Диман, да се оправя бързо и дано всичко е наред  Hug

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 18:51 от petya_

# 41
  • USA, Steak State
Петя няма никакъв проблем момченцето ти да седи и 3 часа в столчето си без да излиза... Можеш когато го храниш да го вадиш да си почива и така.Това условие важи само за новородените и то не защото кръстчетата им се уморяват, а защото има опастност като заспят да им клюмне главата напред и да се задушат.
Аз съм пътувала с малката 18 часа, когато тя беше на 3 месеца.Консултации с педиатри и с много семейства,които имат деца.Съвета който всички ми дадоха, беше този горе.

# 42
mira_georgieva, благодаря за честитката, но още едно....направо не ми се мисли. Алекс от както се е родила е спала от 21:00 до 5ч. сигурно общо 5 пъти! Буди се по 5-6 пъти през нощта. Последните два дни реве по цял ден и изобщо не желае да лежи вече. Направо съм на прага на силите си  Cry  Та второ няма да стане! Simple Smile

Мимина, много кофти за обривчето...Стискам палци всичко да е наред.

Биси и Славяна са просто прекрасни принцеси! Страхотни снимки! Rbaby, добре че не си имала нет  Laughing

Зина, напълно ли сте сигурни че става въпрос за АБКМ? Да не е диагноза поставена като наща, а детето да си е добре? Горката, много се измъчи ти...дано скоро всички проблеми отминат. Praynig

petya_, ние пътувахме към Варна и обратно много добре. Почти през цялото време спа, буди се за хранене и да клюкари Simple Smile Но все пак си е път и вечерта имаше малко рев.

# 43
Петя  bouquet Ние с малката чак толкова големи разстояния не сме минавали с колата,но имахме едно около 2ч. и малко и тя спинка,папка абе всичко....накрая се поизнерви,но е нормално  Rolling Eyes
Елмина ...немога да кажа,че знам какво ти е,но дано скоро отмине и сте спокойнички  Hug

Зина Аз бих се консултирала поне с 3-ма лекаря,защото около мен под път и над път поставят АБКМ,а всъщност ....не е

Лека и спокойна нощ на всички мами и бебоци  smile3558

# 44
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile

Не съм писала отдавна, а вече има нова тема.  Нина,  bouquet

Rbaby, Гевито, много красиви принцески си отглеждате  Heart Eyes

При нас захранването върви бавно. Много се притеснявам да не е злоядо детето като баща си, че ще видя чудо, ако е така. Дано се метне на мен. Майка ми казва, че не е виждала дете, което да не яде  Simple Smile Тъй като срещаме известни затруднения със зеленчуковите пюрета, а, колкото и да е странно, и с плодовите, смятам да направя домашни зел. пюрета. Дано се приемат добре. Ивет,  дай идеи за комбинации от зеленчуци. Колко време мога да ги съхранявам в хладилника след приготвянето?

И още един въпрос - плодовите пюрета колко време след кърменето да ги давам, за да се приемат по-добре? Аз ги давам около час след това. Засега най-добре се приема сокът. Правя от череши, че хем разхлабват, хем ще свършат скоро, да ги използвам максимално.

Зина, аз смятам да давам ХА АМ, когато ми намалее кърмата, че нали и нас ни бяха уплашили с АБКМ. Аз си мисля, че прекаляват с тази диагноза. Поставиха ни я предимно заради запека и обривчета по коленете. Обривите изчезнаха отдавна и аз си мисля, че са били от праха за пране. Повече, за щастие, не са се появявали. А и запекът се оправи като започнахме захранването. Сега поне веднъж на ден пълни памперса.  Simple Smile Започнах дори да давам малко сирене в зеленчуковото пюре. Никакъв обрив или друга нежелана реакция. И все пак, за да съм спокойна, ще давам ХА мляко, пък да видим. Засега удържам положението с кърмата, ама според мен доста намалява.

Мимина, и аз още не съм мазала със слънцезащитен крем. Една мама ми препоръча този на Виши. Зина, ти доволна ли си от този на Спириг?

Лека вечер и послушни бебета (в което не се съмнявам  Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт