МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 28 509
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
недейте така момичета
тя ламия достатъчно бой изяде ... та и вие ли сега  Crazy

# 121
Е Кенанки,като гледам анкетата мисля,че думите са излишни  Whistling

А като гледаш старите анкети какво си мислиш? Laughing
ами ,ако прочетеш ще разбереш
мисля си ,че там Бурак Хакъ води ,не Кенан и тази анкета го доказва  Peace

В коя анкета води Бурак Хакъ?В тази за мъж или в другата за персонаж? Вие май си ги тълкувате резултатите както на вас ви е удобно ooooh!

# 122
Ние гласуваме за актьорска игра и цялостно представяне на персонажите

# 123
  • гр.София-Красна поляна
Ние гласуваме за актьорска игра и цялостно представяне на персонажите
И за любовта. Flutter
МАРЕ,направо не мога да откъсна очи от аватара ти,ще го изям.

# 124
Тая овца изобщо не заслужава да е с Кенан Naughty Лика-прилика са си с онази грешка на природата Джемил: и двамата лъжат,мажат и си вярват Twisted Evil
Peace

# 125
  • София по рождение
А аз да ви попитам защо всичко се чака на Кенан той все трябва да направи първата крачка ,той трябва да говори,той трябва да умолява Ламия,той трябва да търпи Джемил с неговите дела е и човека изгуби малко самообладание когато говори  с Ламия и е нормално то се трупа,трупа

да те подкрепя маре, разбира се, че е така, + това от любов и ревност, човек е способен да не може да се контролира понякога и да прави грешки  Peace

Мечтание, мерси но не можах да се справя! Embarassed

п.с. аа от къде да взема и аз една снимчица на буракчо за аватар

Ето тука има
 http://tvnovelasbg.4.forumer.com/a/_post11252.html

Мечтание, мерси но не можах да се справя!

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 14:39 от Nadyk

# 126
  • 221B Baker Street
Тая овца изобщо не заслужава да е с Кенан Naughty Лика-прилика са си с онази грешка на природата Джемил: и двамата лъжат,мажат и си вярват Twisted Evil
Peace

а Кенанчо мамин си заслужава Стоманената принцеса - и без това добре се разбират двамцата - всеки прави каквото си иска,обаче все се чуваства засегнат от това какво прави другия  Joy Joy Joy

# 127
  • София по рождение

Герадост, харсвам Кенан но не и Ламия, не е необходимо да прави кой знае какво да я спечели, изобщо не му е притрябвала.

# 128
 Nadyk               Избираш си една снимка на Кенанчо копираш адреса и го слагаш в профила

# 129
  • 221B Baker Street

Герадост, харсвам Кенан но не и Ламия, не е необходимо да прави кой знае какво да я спечели, изобщо не му е притрябвала.

Щооо,нали уж много я обича,или той само знае да кълне,и то бременна жена  #Crazy Joy

# 130
малко съм гледала, не съм хич в час какво се случва, но да си кажа за артистите-ламия ми е много грозна, заради нея не гледам
айде не чак грозна, но много обикновена елементарна и нищо особено
харесвам джавидан по външност повече
смятам, че главните артистки по сапунките трябва да се отличават-като шехерезада например-много красива изразителна екзотична и различна, т.е. не е просто стандартна симпатяга

# 131
Айде сега "грешка на природата". Нима е грешка да знаеш какво искаш и да се бориш за него!?  Thinking По-добре да се съжалява за направеното, отколкото за ненаправеното. А какво прави Кенан - тръшка се, рони сълзи и се чуди какво ли би станало ако беше направил това или онова.  Peace

# 132
  • гр.София-Красна поляна
Е Кенанки,като гледам анкетата мисля,че думите са излишни  Whistling

Щооо,нали уж много я обича,или той само знае да кълне,и то бременна жена  #Crazy Joy
Ееее Кенан веднъж си изпусна нервите и оле лееее.А Джамил не кълне а направо убива. Mr. Green

# 133
  • София по рождение

Щооо,нали уж много я обича,или той само знае да кълне,и то бременна жена  #Crazy Joy

ми обича я, ама тя гъската при старчето си стои, нали дойде да я вземе човека  Laughing

# 134
ZISSKA  не е честно твоята снимка на аватара е по-хубава

Общи условия

Активация на акаунт