МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 978
  • 450
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Как сте компанията? Допълвам Трайкова с още едно определение за Зализко_ божие недоразумение! Peace Днес серията я изгледах почти цялата. Мнимия болен-наш Джемилча му се падна супер гадже-Макбуленцето дето получава позивни от Космоса Mr. Green Mr. Green Обаче ще излезе скрита лимонка тя. За Кенан и Ламия пак си плаках и ...пак чакам следващата им среща. Джави Стомата ми става още по- анти и тва си е! Въобще само като гледам как я докосва Кенан направо ми иде да я тресна тая! #2gunfire #2gunfire

Къзлар и аз искам аватарче с Кенанчооооо!!!!
Ади бакалъм- лека мека и Кенанска!!!! Hug Simple Smile Hug Hug Джанъм беним Лабрексче- ще гледам снимките със удоволствие и наслада! Здраве на твоите ръце Кенанке моя!!! Hug Hug

# 256
labrex  Много благодаря за сайта със снимките  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Здравейте и от мен ! Най после открих темата за този готин филм с гаден край ! Незнам но се чудя тези режисьори да не са мазохисти бре ?  newsm78 Що за гордост и тази доброта на Ламия която граничи вече с тъпотия може да те побърка . А този Бурак Хаккъ / Кенан/ каква майка го роди незнам . То верно че е манекен но и като артист е номер едно !  newsm10 newsm74 bg  А къде са тези снимки че нещо не мога да ги намеря ?  newsm78

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 00:03 от ni76

# 258
............. А този Бурак Хаккъ / Кенан/ каква майка го роди незнам . То верно че е манекен но и като артист е номер едно !  newsm10 newsm74 bg  А къде са тези снимки че нещо не мога да ги намеря ?  newsm78

ni76, ето ТУК. Щом толкова ти харесва Кенан, гледай и му се радвай, цели 6 страници със снимки са.   bouquet

# 259
Много благодаря !  Grinning

# 260

Хайде един среднощен подарък и за Джемилките, да не се сърдят. Grinning Хубавецът - хубостник Джемил на цели 100 стр. Има да глееееедате............. Crazy Снимката е линк.

# 261
  • Варна
Labrex, благодаря за линковете със снимки на двамата сладури. Ама Кенан е сто пъти по-готин от Джемил.
На мен Ламия ми е много симпатична и според мен добре са я подбрали-отговаря си на героинята. Като я дават тъжна и да реве ами как да изглежда. Я като я понаправят...каква мацка става.
И аз гледах последния епизод в youtube. Наистина тъжен финал. Много ще ми е интересно и на мен как се е стигнало до там.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 02:52 от Didka82

# 262
  • България
Момичета,ама вие наистина сте се отделили на два лагера-Джамил или Кенан.А аз си мислех,че Кенан е всенародния любимец,а то какво се оказа...Сигурно Джамил щеше да ми харесва малко повече,ако не беше толкова цинично съркастичен,патологичен мързел и вечния интригант.За разлика от Кенан (с една разлика-жените) е получавал всичко на тепсия,тати е поправял винаги това,което е надробил и не се е потрудил истински за нищо в живота си.Ми не мога да го харесвам да му се невиди.Може би ще променят образа му по-нататък,но за сега са си лика-прилика с Макбуле.Иначе е симпатичен самия актьор,но Кенан си е Кенан Mr. Green

# 263
  • София по рождение
 newsm50 ОХ, хайде да идва понеделник, че не мога без Кенан.

# 264
newsm50 ОХ, хайде да идва понеделник, че не мога без Кенан.

Nadyk и аз така не мога без него но ще се задоволим със снимките който ни дадоха
ама и ти имаш хубав аватар Peace Peace Hug Hug Rolling Eyes

# 265
момичета и аз съм голяма почитателка на Кенан.
Има и втори сезон на филма,но в момента се снима и не е ясно кога от Нова ТВ ще купят епизодите
  http://www.youtube.com/watch?v=7gKou_M3G5s това е дъщерята на Ламия и Кенан

# 266
  • България
момичета и аз съм голяма почитателка на Кенан.
Има и втори сезон на филма,но в момента се снима и не е ясно кога от Нова ТВ ще купят епизодите
  http://www.youtube.com/watch?v=7gKou_M3G5s това е дъщерята на Ламия и Кенан
ББГледала ли си нещо от този втори сезон?Не заради друго,ами така ли приключват нещата-със смъртта на Кенан или има продължение?А може би ще се разказва за дъщеря им?И този линк,който си ни дала от кога е?Момичето има същото тъжно излъчване на баща си,но сценаристите са търсили точно това.Айде разкажи ни нещо...

# 267
  • Варна
Иха, много ме зарадвахте, че ще има и втори сезон на този сериал.

# 268
 Много  съжелявам   Embarassed

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 12:56 от glezanka_pld

# 269
  • into the blue
glezanka_pld ,редактирай си поста!
Много момичета не искат да знаят какво се случва напред.

Общи условия

Активация на акаунт