МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 875
  • 450
  •   1
Отговори
# 435
  • 221B Baker Street
Ама наистина е голяма змия тая Питбуле. Жената от затвора хубаво каза на Ламия какво ги гледа тях да гледа себе си, ама тя все гледа да не нарани някого. За себе си не мисли.
Обаче Джави съска и тя. Хем иска Кенан, хем Намък да и седи до полата в резерва.

ами да,нали е принцеса  Mr. Green

# 436
Е така или иначе след толкова мн спор
Кенан и го каза когато бяха в колата

# 437
Е така или иначе след толкова мн спор
Кенан и го каза когато бяха в колата
не, не го е казал

# 438
  • Burgas
Мисля че и аз не съм чула Кенан да казва на Ламия обичам те.

# 439
Абе тая Марбуле много ама много ме дразни.То бива злоба,ама чак пък толкова.Аз на Ламия се чудя как ги търпи.Дано по-скоро да се маха от там,че само ако знаете какво я чака..........

# 440
  • Бургас
Ламия няма избор,търпи ги,защото няма къде да отиде за съжаление.И мен ме дразнят много Кемал и щерка му.

# 441
Хайде и аз да нахлуя и да си кажа приказката по повод казал ли или не е. Според мен забравяте нещо важно - филмът се казва Мелодията на сърцето. Лайтмотивът е, как любовта стига от устните до сърцето и колко трудно е това понякога. Кенан не казва "Обичам те", защото любовта му към нея е стигнала до сърцето и никога не е била само на устните му. Нещо в този смисъл той каза на Ламия преди доста серии - че досега любовта за него винаги е била единствено на устните му. Мисля, че това е достатъчно. И ако Ламия не беше толкова простодушна и неопитна отдавна щеше да го е разбрала. Все пак гледаме турски сериал, а за тяхната култура са характерни жестовете и символите - не толкова думите. Затова за мен този спор е безсмислен. И да го повтаря до припадък нищо няма да промени, защото Ламия не може да надскочи себе си и произхода си. Тази любов е невъзможна и затова и приключва така.
Извинете ме, ако съм ви оттегчила с дължината на писанието ми - професионално изкривяване  Confused

# 442
Ламия няма избор,търпи ги,защото няма къде да отиде за съжаление.И мен ме дразнят много Кемал и щерка му.
Нали пашата и отвори сметка и всеки месец и плащат Да си вземе квартира и каката от затвора да викне при нея

# 443
# 444
Да така е slastna напилно  те подкрепям

И искам да се извиня публични защото бърках че Кенан е казал на Ламия че я обича в колата

# 445
  • Sofia
Цитат
Хайде и аз да нахлуя и да си кажа приказката по повод казал ли или не е. Според мен забравяте нещо важно - филмът се казва Мелодията на сърцето. Лайтмотивът е, как любовта стига от устните до сърцето и колко трудно е това понякога. Кенан не казва "Обичам те", защото любовта му към нея е стигнала до сърцето и никога не е била само на устните му. Нещо в този смисъл той каза на Ламия преди доста серии - че досега любовта за него винаги е била единствено на устните му. Мисля, че това е достатъчно. И ако Ламия не беше толкова простодушна и неопитна отдавна щеше да го е разбрала. Все пак гледаме турски сериал, а за тяхната култура са характерни жестовете и символите - не толкова думите. Затова за мен този спор е безсмислен. И да го повтаря до припадък нищо няма да промени, защото Ламия не може да надскочи себе си и произхода си. Тази любов е невъзможна и затова и приключва така.

Тъкмо точно това бях тръгнала да пиша но ти ме изпревари   Peace Simple Smile

# 446
slastna  newsm10 Както в индийските танци. Движение , музика и  txtloves в очите  newsm51

# 447
  • София по рождение
Малееее тая Питбуле ще излзе по голяма гадина и от Джамито брееее. ooooh!

а-ха, лика прилика са си, да се вземат Joy

# 448
IМА НОВА TEMA

# 449
  • София по рождение
Ама наистина е голяма змия тая Питбуле. Жената от затвора хубаво каза на Ламия какво ги гледа тях да гледа себе си, ама тя все гледа да не нарани някого. За себе си не мисли.
Обаче Джави съска и тя. Хем иска Кенан, хем Намък да и седи до полата в резерва.

ами да,нали е принцеса  Mr. Green

ми то и аз така искам... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт