МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 952
  • 450
  •   1
Отговори
# 285
  • Burgas
ако има продължение и то без кенан едва ли ще гелдам
Може да има някой много по готин от Кенан и тогава ли няма да го гледаш Wink

# 286
Може ли и на мен на лични,Ламия и Кенан ще се съберат ли поне за малко?И ако има инфо за следващия сезон?Благодаря предварително.

# 287
newsm50 ОХ, хайде да идва понеделник, че не мога без Кенан.

Nadyk и аз така не мога без него но ще се задоволим със снимките който ни дадоха
ама и ти имаш хубав аватар Peace Peace Hug Hug Rolling Eyes

и аз много му се радвам, мерси на Мечтание  bouquet
Nadyk страхотен аватар си избрала те там бяха много и всичките страхотни Абе нашето момче най-хубаво  Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 21:32 от Мечтание

# 288
   Praynig Моля, може ли някой да преведе това клипче! Praynig
http://vbox7.com/play:c4afe301
със субтитри или накратко на лични или с бели букви.
Не знам дали се разказва нещо от филма напред. Но много искам да знам какво казва.  Praynig

Предварително много   bouquet благодаря!

# 289
Да това е вторият сезон,който в момента се снима и не се знае кога ще дойде тука.

# 290
  • София
гледах го, докато не попаднах на последния епизод в vbox-a  Cry

# 291
aaaaa, едни викат втория е след 45, други- след 75  Rolling Eyes нищо не разбрах Rolling Eyes
ако това е дъщерята на Ламия, може да е част от последния епизод, а може и да е от продължението след 75-тата, в което дълбоооко се съмнявам Thinking

Аз за разлика от вас харесвам Джамил

ако се зачетеш по-назад ще видиш, че не е за разлика от нас, защото има доста ппочитателки на Джемил, а и на Йит Йозшенер, аз например харесвам и двамата Heart Eyes Heart Eyes

# 292
Аз също така и не-разбрах след 75 серия има ли продължение филма ooooh!

# 293
така...аз гледах следващия епизод в ютууб и ще разкажа това което разбрах отгоре-отгоре, а и малко прочетох в тв сага... Flutter
та ББ: това слабохарактерно създанийце Ламия пак няма да си тръгне...Стоманата ще даде на бившия на Афифе сто бимби, за да си запази реномето... и по-важното Сузан излиза от затвора и се обажда на Ламия и Питбулето. както се сещате Сузан ще стане по-добра приятелка на Ламия и ще знае почти всичко, останалото ще разбере в следващите епизоди. Ламия пак ще бълнува Джемилчо и Питбулето ще ги чуе да си говорят със Сузан, естествено започва с нейните досадно ревниви истерии Rolling Eyes със всеки изминал ден ревността й се засилва и се опитва да изкопче нещо от всеки. А така и  не разбрах за какво се събират, но в тази серия Цигуларчето ще разкаже зановата песен, написана нощес, аз на помня как се казваше, из темите имаше линк към нея в vbox. доколкото разбрах май ще има и предложение за брак Rolling Eyes не съм сигурна...извинете ме за иронията, но ми се спи... Tired

# 294
Аз също така и не-разбрах след 75 серия има ли продължение филма ooooh!
не

# 295
Финала е ужасен  Confused
Но филма е страхотен,почвам да тегля от Замунда,че съм изпуснала много серии, няма как-на работа не мога да ги гледам...

# 296
ПИТБУЛЕТО  newsm10 Много точно казано. Тази е ужасна досада.
Май не трябваше да я пускат от затвора. Ще убие и горкия Джемил. Heart Eyes
Натресе на Ламия баща си,а сега я тормози, че го излагала.
Ужасно ме дразни, дано я разкарат от сериала. smile3513

# 297
Не съм много сигурна,че филма няма продължение.От познати знам,че след излъчването на последна серия там е имало доста недоволство и се принуждават да заснемат нов финален76 епизод на филма.Аз лично гледах много малка рекламна част от него.Действието се развива на един мост(това,което гледах),даваха Кенан с детето.Ламия отиде при тях и бяха видимо щастливи.А доколкото ми е известно поради много голям интерес настина се снима втори сезон.

# 298
Ами това, което са давали в Дубай е до 75 серия. Не съм се ровила из форумите им да търся има ли нещо за  продължение, но в официалния сайт на филма трябва да пише. Има ли такъв изобщо?

# 299
Ето официалния сайт    http://www.dudaktankalbe.tv/

последното изречение от  резюмето на  75 -ти последен епизод е :ББ И ТАКА ПЪТЯ НА ЛЮБОВТА ОТ УСТНИТЕ КЪМ СЪРЦЕТО ЗАВЪРШВА ТУК.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО КЕНАН ОСТАВЯ НА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ СА НОТИТЕ НА ПОСЛЕДНАТА МУ ТВОРБА ''СБОГОМ'',ПОСТАВЯ ГИ В ПЛИК И НАДПИСА Е НА МОЯТА СКЪПА ДЪЩЕРИЧКА МЕЛЕК С МНОГО ОБИЧ
края на сериала е един.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 16:59 от sevi_nil

Общи условия

Активация на акаунт