ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (4)

• 15 880
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Lubrikant, съжалявам мила, силно те прегръщам и дано скоро ни се похвалиш с добра новина.

Vanilia 77, аз ходих май месец до Корфу, там е божествено. Пътя не е тежък, почти през цялото време е магистрала, има само 55 км., които не са магистрала и са завои, доста на брой.

На мен по принци не ми понася пътуването, но до Корфу нямах проблеми. До там може и със самолет.

П.П. Внимавайте в района на Благоевград и по-точно на Марикостиново, там има скрита камера, без да е обозначена със знак. Спазвайте ограниченията, защото аз точно там съм минала малко по-бързичко и сега ще съм един месец без книжка.

# 106
  Здравейте бъдещи мами  Simple Smile до сега само ви четях,но най накрая се престраших да се запиша при вас. На 27 години съм,от София,термина ми е на 13.02 и ми е първа бременност и ми е хем много вълнуващото,хем много притеснено  Rolling Eyes надявам се да ме приемете при вас

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:55 от silvery

# 107
Привет мами  Hug

Lubrikant, много съжалявам миличка  Tired Пожелавам ти скоро да се върнеш при нас с хубава новина. Ще те чакаме  Hug

Момичета моля ви помагайте. От снощи пак съм с ужасно главоболие и незнам какво да правя вече  Sad Cry
Пак повръщам от болка  Sick (не от бременността)

Сега ще изпия един парацетамол, но ако не помогне какво да правя ще се побъркам. Такова мъчение е това, че ................

# 108
Vabeni, на мен ми казаха, че може по едно аналгинче ако болката е непоносима и не минава. Иначе мен като ме боли главата лягам, затварям очи и си слагам на челото намокрена със студена вода кърпа.

# 109
lemonny , това с кърпата и аз го правя, но сега съм на работа и няма как да стане. Това за аналгина доктор ли ти го е казал. Да ти кажа мен малко ме е страх да пия аналгин.

Ако не ми мине до обяд ставам и отивам да полегна в нас, защото иначе незнам до къде ще го докарам.  Tired

# 110
Гинеколожката от поликлиниката ми каза, че може по един аналгин в такива ситуации. Аз съм с ниско кръвно и специално я попитах, защото често страдам от главоболие, но аналгина не винаги ми помага. Понякота ми минава и от спазмалгон, но той е забранен.

Като бях в трети клас, учителката ни стискаше ръката, когато ни заболи главата. Натискаше меката част между палеца и показалеца.

Друго за главоболието не се сещам.

# 111
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз мисля, че аналгин не е много удачен вариант.
Най-добре ми действа на мен хапчето ,,половинчасова дрямка''.
И аз имам главоболие. Даже изпадам за малко в едни такива безтегловни състояния. Просто се усещам как за секунди потъвам.

Аз доста се загубих. Уикенда попътувах. Вчера беше  ден с много работа.

Lubricant, много съжалявам. Пожелавам ти всичко сега да мине леко и след няколко месеца, ако е рекъл Господ, да ни се похвалиш с добри новини.

# 112
Здравейте момичета   bouquet

Вабени, за главоболието да ти кажа и при мен какво работи - тъмно и тихо. Затъмнявам стаята, изключвам телевизори и всякакви странични шумове и си лягам. Обикновенно ми помага. Да се прибереш вкъщи хич ми звучи никак лоша идея, да ти кажа, така или иначе като не си пълноценна на работа - няма смисъл да се мъчиш.

Лубрикант бъди силна, миличка. Няма да мине много време и пак ще се получи - успешно вече. Много силно те прегръщам.

# 113
Лубрикант, прегръщамте силно, знам, че не ти е лесно в този момент, но имаш едно много слънчево дете и съм сигурна, че съвсем скоро ще се радвате на поне още едно такова. Ако имаш нужда от нещо съм насреща  Hug

# 114
аналгина наистина не препоръчителен поне до третия месец.Ако ти е ниско кръвното-кафе с много захар помага,а може и да имаш липса на магнезий в организма и от това да е главоболието,но това вече лекар може да прецени.Иначе освен масажи,аз за нищо друго не се сещам

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:10 от silvery

# 115
А какви са вредите от аналгина?
Вабени и ние май ще сме с две февруарски бебета в семейството, ама на милото сестра му още не ще да каже че е с един спонтанен аборт и майка й миналия път е щяла да умре от тревога, та сега си мълчи  Wink
lemonny моя мъж осъди радрите на КАТ  Laughing Иначе щеше да е без книжка мисля три месеца...някъде по пътя за Стара Загора го спряха  Sunglasses

# 116
Благодаря за съветите момичета  Hug

Да с ниско кръвно съм и аз.
lemonny и аз като теб мила съм с чести главоболия. И като ме хване си ме държи по 2-3 дни. Но този път нещо не го издържам  #Crazy

Ще поостана още малко в офиса и явно ще трябва да се изстрелям към нас. Ще пробвам "хапчето" на Нарцис  Wink пък дано помогне.

Отивам да пийна едно  kaffeetrmker_2 и после  smile3524

Благодаря ви още един път момичета.
Знаех, че ще получа подкрепа и разбиране от ваша страна.  Hug  bouquet

# 117
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  bouquet!ПРИВЕТ И НА  SILVERY  Hug.РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СИ ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС.АЗ СЪЩО СЪМ С ТЕРМИН 13.02. Wink
ЛУБРИКАНТ СТИСКАМЕ ТИ ПАЛЦИ И ТЕ ЧАКАМЕ С ДОБРИ НОВИНИ.
УСПЕШЕН И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ. smile3503

# 118
  • До Балкана
Vabeni, ако още не си в дрямка, това, което се сещам за главоболие (аз страдам от мигрена всеки месец) е разбира се първо кафе, после ако не помогне много си направи една кана айран (повишава кръвното, ако рязко е спаднало) и ако това не помогне аз си правя сок от пресни лимони като им наливам съвсем малко вода - от баба си знам, че лимона е естествено лекарство против главоболие. От йогата знам и често го правя, когато се налага, на тила зад ушите има 2 кости като подутини, в основата им е по мекичко като хлътнали вдлъбнатинки - та слагаш палците си във вдлъднатинките и ги притискаш за няколко секунди - там минават главни артерии за мозъка и ако главоболието ти е причинено от внезапно свиване и внезапно разширяване на кръвоносните съдове (както при мен, когато имам мигрена) това малко облекчава. Натискай като броиш само до 3 и отпусни и така 2-3 пъти. Но първо опитай айрана - панацея за ниско кръвно. Дано те облекчи, защото знам какъв кошмар е това чудо  Sad.
Добре дошла, Silvery, разбира се, че се радваме, че си при нас!
Хубав ден момичета, без оплаквания! smile3525

# 119
Здравейте мами отдаван не съм ви чела и не съм писала!
Първо ЛУБРРИКАНТ искрено съжалявам за това което ти се е случило-знам какво преживяваш-горе главата и следващият път всичко ще е наред Hug
Значи аз вчера бях на преглед бебо е пораснал и на 1.08 ще се записвам на ЖК в Шейново.Сега ми остава да си запиша час за БХС и искам д апитам има ли вече мами който са ходили,къде са ходили,доволни ли са и колко парички са платили-моля ви информацията ще ми е от полза понеже се колебая между Фемина  и при Марков
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт