ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (4)

• 15 881
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Vela, БХС в Майчин дом на 14-ти ет. Час не се записва, отиваш там, плащаш на касата и чакаш да ти вземат кръв. Ако не знаеш точна седмица и ден, ще ти кажат да минеш през техния ехограф. Ето линк с информация http://www.lmpbg.org/

МЦ Фемина някой беше писал, че ФМ е 60 лв., а при Марков 100 лв. Но за Марков часовете са чак за септември. Аз звънях миналата седмица и ми записаха час за 28 септември.

# 121
Малее ние вчера имахме годишнина от сватбата  smile3555 Съвсем съм забравила да ви се похваля. Айде да ви почерпя на патерица със сладичко и снимки от преди една година:

http://album.svatbata.bg/geri-i-qvor

# 122
честита годишнина мушмулче  bouquet.пожелаваме ти дълъг и щастлив брак.мерси за почерпката newsm38  bigdance2

# 123
Vela, БХС в Майчин дом на 14-ти ет. Час не се записва, отиваш там, плащаш на касата и чакаш да ти вземат кръв. Ако не знаеш точна седмица и ден, ще ти кажат да минеш през техния ехограф. Ето линк с информация http://www.lmpbg.org/

МЦ Фемина някой беше писал, че ФМ е 60 лв., а при Марков 100 лв. Но за Марков часовете са чак за септември. Аз звънях миналата седмица и ми записаха час за 28 септември.

Благодаря ти за отговора ще ти пиша на лични за повече инфо

# 124
  • София
Здравейте и от мен!
Мушмулче, честита годишнина, много щастие ви желая!
Silvery, добре дошла!

Днес съм мноооого по-добре, не ми се гади въобще, направихме една хубава дълга разходка с малкия и даже сготвих.
За главоболието - онази нощ, когато се озовах в Спешното, ми казаха, че парацетамол не може в никакъв случай, ако болките са нетърпими - аналгин. Така или иначе предпочетох да не пия нищо.
И аз от главоболието повръщах тогава, с ниско кръвно съм и точно онази сутрин не пих кафе. Точно пък същия ден мъжа ми си купи една много скъпа и абсолютно ненужна, според мен, машина и може пък и от това да ми призля...  Joy

Да ви попитам - забравих да попитам колко е голямо бебето и сега на снимката виждам, че пише, че е 3,78 см. но нещо много ми се вижда това.

# 125
Здравейте и от мен!
Мушмулче, честита годишнина, много щастие ви желая!
Silvery, добре дошла!

Днес съм мноооого по-добре, не ми се гади въобще, направихме една хубава дълга разходка с малкия и даже сготвих.
За главоболието - онази нощ, когато се озовах в Спешното, ми казаха, че парацетамол не може в никакъв случай, ако болките са нетърпими - аналгин. Така или иначе предпочетох да не пия нищо.
И аз от главоболието повръщах тогава, с ниско кръвно съм и точно онази сутрин не пих кафе. Точно пък същия ден мъжа ми си купи една много скъпа и абсолютно ненужна, според мен, машина и може пък и от това да ми призля...  Joy

Да ви попитам - забравих да попитам колко е голямо бебето и сега на снимката виждам, че пише, че е 3,78 см. но нещо много ми се вижда това.

Отговорът е тук

# 126
Mushmulche, честита годишнина! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с безброй детски усмивки.

# 127
Момичета 8ма седмица и 2 дни вече трябва да съм влязла в третия месец нали newsm78 Вчера така показа ехографа Thinking

# 128
  • София
Харемче, мерси! Явно това е размера на целия сак.
Вела, да, в 8 с. и 2 дни сме в третия месец вече /лунарен, нали така ги броят по време на бременността/. Явно с теб имаме един термин - 14.02.

# 129
Ника-н амен ми казах термин 12.02 но знаеш ли -Божа работа PartyТи ходи ли вече на БХС че аз още не съм и сега събирам инфо .

# 130
Ох мн съм зле то нали се ходи по-късно на БХС-много съм отвеяна ooooh!

# 131
  • София
Ами аз не знам кога се ходи на БХС, не съм ходила и първия път, и сега няма да ходя.
За мен това е доста неточно изследване и само може да ми докара допълнителен стрес. Амниоцентезата е точното изследване, но и първият път, и сега ще се доверя на добра фетална морфология.

# 132
Mushmulche,честита годишнина и дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам,мерси за почерпката.                                                                                                   Lubricant,съжалявам мила,прегръщам те,и те чакаме скоро да се похвалиш!следващия път всичко ще бъде наред       

# 133
Ами аз не знам кога се ходи на БХС, не съм ходила и първия път, и сега няма да ходя.
За мен това е доста неточно изследване и само може да ми докара допълнителен стрес. Амниоцентезата е точното изследване, но и първият път, и сега ще се доверя на добра фетална морфология.

Миличка кога ще правиш фетална морфология и къде

# 134
  • София
Вела, по принцип като цяло се правят 3 ФМ през цялата бременност. Първата е през 11-13 г.с., тогава се гледат някакви кости, по които се съди за наличието на Даун.
Втората е в 18-22 г.с. когато се оглеждат и измерват всички органи на бебето, виждат се евентуални аномалии по тях.
Третата, по преценка на лекаря след като извърши втората ФМ, се прави около 30 г.с. и тогава вече не знам какво точно се гледа.
С първото си дете ходих само веднъж и винаги съм казвала, че за мен това си остава най-важното изследване, защото откриха дефект в бъбреците на бебето и въпреки, че преживях кошмар до раждането, бяхме подготвени и реагирахме адекватно, благодарение на което сега детето ми е напълно здраво. Тогава ходих при Д-р Марков.
Сега се чудя дали при него да ходя отново, или при една друга млада докторка - Славкова от Фемина, която също много я хвалят. Също така се чудя дали да ходя в 11-13 г.с. или направо към 20 г.с. да отида.  newsm78 Цената иначе от порядъка на 60-100 лв. на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт