ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (4)

• 15 881
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ника-на мен ми казаха вчера като ходих на контролен преглед за бебо,да ида на БХС обезателно.И мисля да ида и да видя как стоят нещата и след това ако се налага и ранна фетална ще правя а съм категорична че ще правя фетална между 18г.с и 22г.с-тогава според мен е най-важната.И мисля да е във Фемина живот и здраве

# 136
Мушмулче, Честита ви годишнина Simple Smile Много любов, разбирателство, семеен уют, щастливо и сплотено семейство ви пожелавам   bouquet

# 137
Мушмулче, честита годишнина! Много да се обичате и уважавате и здраво бебче февруари   bouquet

# 138
Момичета, искам да ви попитам имали ли сте някакво зацапване до сега. Малко съм притеснена.За втори път ми се появява едно кафеникаво зацапване.Слабо е, нещо като бяло течение, но кафеникаво.
Предния път ходих веднага на лекар и ми казаха, че няма нищо страшно.Продължи 3 дни и спря.Днес обаче се появи отново.Обадих се на лекаря, имам час за утре да видим дали ще се чуе сърдечната дейност, но все пак ми е притеснено.

# 139
Princess, не се притеснявай! Мисля, че няма страшно. Страшно е, ако е кръв, а не кафеникаво зацапване. Бъди спокойна и утре ще те успокои и лекарят ти  Hug Hug Hug Спокойна нощ!

# 140
Princess, не се притеснявай! Мисля, че няма страшно. Страшно е, ако е кръв, а не кафеникаво зацапване. Бъди спокойна и утре ще те успокои и лекарят ти  Hug Hug Hug Спокойна нощ и си почивай!

П.С. Изгуби се нета за малко и се появи 2 пъти поста, съжалявам  Blush

# 141
Princes aз имах абсолютно същото само че за един ден, направо си беше с бялото течение, даже нямах на бельото нищо, само след катос е избърша виждах че течението е леко кафяво, но след разни консултаций ми казаха че няма нищо притеснително  Wink

# 142
Благодаря ви, момичета. Много се надявам да сте прави и да няма нищо притеснително! Четох, че при доста момичета се е случвало.Дано всичко да е наред!

# 143
Здравейте от мен!Нова съм във форума но се надявам,че тук ще намеря нови приятелства!
Нашето малко бебе се очаква за 10.02.10

# 144
Здравейте,
аз също съм бъдеща мама, която ще ражда февруари 2010г. Днес за втори път ходих на преглед и АГ-то ме изненада с новината, че чакам близнаци  Hug Много се радвам и незнам още какво ми се случва. Ще се радвам, ако ме приемате във форума ви. Леко бременеене на всички

# 145
Радост добре дошла , най накрая и близначета се появиха Hug, точно вчера си мислех че няма никой с близнаци стискам палци да се родят живи и здравички.

Хора аз пак ще задам тъп въпрос - а какво е БХС  и как се прави newsm78

# 146
  • София
Вела, слушай си док, каквото каже си прави за да ти е спокойно.
Добре дошли на новите мами и лека бременност!
Радост, аз съм горда леля на 11-дневните близнаци на единият ми брат - момче и момиче. Още са в болница, че са мънички, но всички сме много щастливи и нямаме търпение да се приберат!
Ето тук малко инфо за БХС
http://bglog.net/bebelog/8754

# 147
Доре дошли на всички нови мами!
Радост, страхотно е, че ще си имаш близнаци! Аз много си мечтаех за лизначета, така че много се радвам, че във форума ще си имаме близначета!

# 148
Радост, добре дошла, мила! Страхотно е, че чакаш близнаци!  Hug Да сте живи и здрави и лека бременност!   bouquet

# 149
Вела, слушай си док, каквото каже си прави за да ти е спокойно.
Добре дошли на новите мами и лека бременност!
Радост, аз съм горда леля на 11-дневните близнаци на единият ми брат - момче и момиче. Още са в болница, че са мънички, но всички сме много щастливи и нямаме търпение да се приберат!
Ето тук малко инфо за БХС
http://bglog.net/bebelog/8754

Ника от линка който си пуснала разбирам че БХС-то е по здравна каса-така ли е найстина и трябва само направление да си взема newsm78 Аз знаех че се плаща ooooh!
P.S Добре дошли на новите мами-ще имамем и близнаци в нашата дружина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт