36 г.с.

• 4 073
  • 24
  •   1
Отговори
  • София
Искам да питам сега съм в 36 г.с. днес бях с контракции и лекарката ми изписа мегнерич сега съм малко по-добре искам да попитам ако бебето все пак трагне опасно ли ще е за него ,Сега ме боли само ниско долу без корема,но имам леко гадене Вие какво мислите

# 1
Щом си влязла в 9-я,всеки момент можеш да очакваш.
Ако докторката не намира нищо тревожно,няма смисъл да се  притесняваш.
Нищо няма да му стане на бебето,ако тръгне да се ражда сега,но по принцип,колкото по-дълго в корема,толкова по-добре.
Леко раждане!!! 

# 2
Аз мисля,че не е опасно.Фактически ти вече влизаш в 9 месец.Аз бях с контракции през цялата бременност и пиех магнерич,но шпа и гинипрал,но в 36 седмица доки ми каза да ги спирам,за да се подготвя вече матката.Няма страшно,всичко ще бъде наред!Леко раждане и здравичко бебенце!!! Hug

# 3
Ами лекарката пита ли? Зависи от много неща, но принципно, ако всичко е наред, бебето би трябвало да е добре. По книга, вече  си в девети месец, така че не се притеснявай иzлишно.
Леко раждане и zдраво бебче.

# 4
  • София
Благодаря за бързите отговори момичета.

# 5
И според мен не трябва да се притесняваш.Вече си в девети месец  и раждане може да се очаква всеки момент-бебето е вече напълно развито,така че спокойно.

# 6
И аз се бях притеснила и док ми обясни,че най-важно е че белодробното развитие е завършило и бебето е готово за самостоятелен живот.И аз имам гадене,но не мисля,че то е фактор за нещо друго освен за естественото неразположение в което сме  Peace

# 7
Аз родих точно в 36г.с ,няма проблем бебето вече е" готово" въпреки че е началото на 9ти месец. Ако родиш сега не би трябвало да има проблем за бебето, може да е под 3 кг но вече  е достатъчно развито, въпреки че разбира се е най-добре да си го износиш докрай. Стискам палци Hug

# 8
  • София
dolls ти си с мен макар че моя термин е на 01.08.2009 доста ме успокоихте благодаря ви сега пак звънях на лекарката и тя каза да пия още един магнерич в 00:00ч. и утре сутринта да отида при нея Мисля,че сега като ми намаляха болките няма проблем,пак ме боли корема,но значително по слабо.

# 9
няма страшно,дори и сега да родиш

# 10
  • София
Хубаво е бебето да се роди колкото се може по-близо до термин.
Дъщеря ми се роди в 37ма, а сина - 34 г.с.
В подфорум "Недоносени дечица" можеш да прочетеш и за малките чудеса родени по 600 гр Simple Smile

# 11
Хубаво е бебето да се роди колкото се може по-близо до термин.

Така е.
Освен това вече си в 9м и дори да родиш няма опасност за бебчето.
Успех и леко раждане.   bouquet

# 12
Не се притеснявай и да се роди. Аз родих 37 г.с.

# 13
Споко Peace.Мамите са ти казали 4е щом си ве4е в 9 месец може да се роди всеки момент.Аз бях с контракции от 5 месец и като влязох в 9 док каза 4е може всеки момент да родя.Е да,ама преносих 9 дена Laughing,и ми го предизвикаха накрая.Леко раждане и здраво беб4е. Hug

# 14
Както вече са ти казали бебето вече е готово да се роди.
Не се притеснявай.
Леко раждане ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт