Споделете 112

• 22 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Му Кинд Оф Плаце
Хъх, ко стаа тук?
Марадона, така не се пИчели народната любов.

ПП. Дами, аз като се изрязох в темата за срещата и всичко замря, а?

На Сопрано и по-достойната му половинка, всичко най.   bouquet

# 256
Не е от теб, Франзел, темата така си се влачи от самото начало.
Аз затова викам да не се бутат, има място за всички  Laughing

# 257
Освен, че е куче-марка и прахосмукачките Нео се развалят, евтинийка е.
Благодаря за мненията.
Честито на Сопрано и още хиляди двойки, празнуващи 2 години семеен живот.
Колко ли от тези двойки вече са поединични  Thinking Замислям се. То, човек като няма работа и си мисли глупости.

Трябваше ми ориентир в цифрите (не левовите) -рам, гигабайт.....и т.н. йероглифи.
Ще се ориентирам. А когато Нео-то ми надживее златното лайно, ще злорадствам.

# 258
Още като влязох в темата и се подразних от НЕО-то, което никога няма да си купи, но не защото е смотано и не става, а защото евтино. Басирам се, че би си купил лайна, стига да са скъпи и с позлата, и автограв от Джордан. Звуча зла, но и на мен ми омръзна. В началото звучеше забавно, но напоследък с това парадиране с пари и имоти...аман.

Мишон, кой тва?
Трито ли е? Някаква драма ли изпуснах, докато си пиех виното?

# 259
Марадона, така не се пИчели народната любов.

Ще видим на изборите през Декември  Peace

# 260
Излиза,че воденето ми на дневник е напразен труд.Достатъчно е да вляза в архивите и да си чета мненията в бг-мамма отпреди 2 години.
 bowuu

# 261
Мишон и Марадон са нещо раздразнителни. На Мишон й е простено, живот носи, тежи си. На Марадон какво му тежи?

Воднисто лято споделяте. А тук изпукахме от жега /пук!пук!/. Дъжд заваля колкото да ми измокри прането /първия и четвъртия път/, да си купим чадър /втория път/ и да ми развали РД-то /третия път/.

Честитя на Антонио и съпругата му. Любов, хармония и красота им желая. Ако четат случайно.

# 262
  • някъде ... тук ...
Аз нямах предвид евтиното на НЕО-то. Нейсе...
Със Зната се разбрахме.

# 263
Мишон и Марадон са нещо раздразнителни. На Мишон й е простено, живот носи, тежи си. На Марадон какво му тежи?

Нищо. В прекрасно здраве сме цялото семейство, чукам на дърво. Бизнеса върви, този на жена ми също, по-добре от очакваното... В последно време все хубави новини от роднини и приятели. Всичко при мен е ОК. Чувствам се щастлив. Преди 6 месеца беше друго, но нещата се обърнаха.  Praynig

# 264
Преди 6 месеца беше друго, но нещата се обърнаха.  Praynig
Ето това е прословутата форумска сила. Заради нея човек си заслужава да се държи на положение. Успех на изборите!

# 265
Свърши ми откачането, морковчо е здрав!!!

Споделям, че попаднах на невероятен професионалист и човек от НГЛ, благодарение на него мъките ми свършиха половин ден по-рано.

# 266
Браво Ета, страхотно се радвам за теб! Лека и безпроблемна от тук нататък!

Аз само тихичко да споделя, че май ме обхваща бремелинската шопинг-мания. Твърде, твърде рано  ooooh!

# 267
Много се радвам, Ета, много  Hug
Дано до края всичко да е наред  Hug

И сега да ви се похваля, един колега днес поздрави милото, а мен подмина без да ме поздрави, усети се, върна се да каже здрасти и каза, че не ме е познал, защото съм била станала много красива  Joy Какво причиняват полите на хората, само.

Да ви питам  - колко според вас е нормална сума да се събира между колеги за рожден ден и за бъдеща майка? За рождения ден събират около 15 човека, за бъдещата майка ще сме поне 30-40. Благодаря за мненията.

# 268
Браво, Ета! Знаех си.
Споделям компанията на три седемгодишни фръцлички. До преди малко се цупеха за глупости, сега се хилят неудържимо.

# 269
Ета, радвам се много, много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт