Споделете 112

• 22 475
  • 742
  •   1
Отговори
# 435

Андо, ти си само за Андите.

# 436
Мега обиден съм на Бу!

# 437
# 438

...за Мачу Пикчу у царевичака ли имаш предвид?

# 439
Пепи гледа Цар Лъв за милионен път, но за пръв път плаче на частта, в която бащата умира.

Пипинс, в кой квартал си? В Надежда също имаше заря преди малко.

# 440
Знаеш ли колко време се вари боб в Андите. На високото водата завира при 50 градуса
и не се вдига повече. Съответно перуанките цял ден мъкнат дърва и сухи ламски /не от ламя, а от лама/ фъшкии. И са навлечени с по 13 фусти. Ако бях перуанец, щеше да ми се скърши меракът докато стигна до перуанката. Царевицата е в по-ниското. Има един сорт висок 4.50, а кочанът е на върха. Голямо сечене на царевичак пада.

# 441

Пипинс, в кой квартал си? В Надежда също имаше заря преди малко.

За кво е тази заряв Надежда? Локо да не са станали шампиони?

# 442
Вълк, по цял ден Дискавъри ли гледаш? Бах мааму колко много знаеш... newsm78

# 443
  • Варна
Дуци, Мишо винаги плаче на тази част/сигурно щото го няма често баща му/.
Пипинс и Анда да си оправят бързо настроението , здравето и заетостта  Hug!

Споделям полудяла преди малко котка и в един момент полудял капитан преследващ я, а после и гонещ я. В резултат котката започна да му "хъска", което до сега не е правила, а аз се забавлявах с почуда и смях. Детето спи, та не можа да се включи в купона  Crazy.

Имаме всичко необходимо и утре в 14.30 сме първо при социалните в Добрич, после в дома да си вземем детето. Много ви благодаря на всички за подкрепата! Страхотни сте  Heart Eyes!
И за ета се радвам!

Наздраве! Кой каза, че малко се пие?

# 444
Аз харесвам повече Цар Лъв 2, първа част гледам ако мога да я прескоча, но той този път настоя.

Марадона, имаме си тук един пироман, почти всяка вечер прави шоу.

# 445
Катюш, успех, със сигурност нямаше да се вълнувам и аз толкова с теб, ако щеще да раждаш утре. За Митето че е роден с късмет съм вече убедена, но също толкова и за вас, за да го имате  Hug Hug Hug

Анда, "живеели, та се забравяли" е вече част от златната ми колекция с лафове  Laughing

Гаргамел, знам за какво говориш, знам...но виж по-скоро с който и да излеза ми играе танца с шамарите  Joy а лично мен тия адски твари нещо ме отбягват, явно съм станала студенокръвна  Crazy

Край на отчитането  Laughing

# 446
Катюша! Стискам палци на двете ръце!
Впрочем познавам едно детенце, което беше от този дом... сега е студент Simple Smile

Много моля, Боб с марли търсете другаде. Вълка да си събира ламски фъшкии, ако ще. Аз съм по туй другото де, шоколада.

П.С. И що пих кафе сега? Ни да работя, ни да спя.

# 447
Анда в Андите, както я видях последния път.

# 448
Вълк, това знаеш ли го? Сега да си слагам ли бебешки д-та в подписа или да не?

# 449
Ех, отдавна ще да е било,
ето актуално фото:
http://image40.webshots.com/41/6/3/23/2131603230047837447KezQvJ_fs.jpg

Общи условия

Активация на акаунт