MANGO online магазин!

• 167 112
  • 766
  •   1
Отговори
  • Варна
Тъй като някога съм се регистрирала в сайта на MNG, току-що получих е-мейл, че вече идват в България, Япония и Румъния. Та, така, за моя радост - край на странните аутлети, приличащи на магазини за дрехи втора употреба.  Grinning Ето го и онлайн магазина. Grinning

# 1
  • Пловдив
Ето това вече е хубава новина  Peace! Не че не ми прави удоволствие да се разходя и до магазина, но друго си е като знам, че мога да си напазарувам и в 2-3 часа през нощта, ако ме подхване шопинг кризата  Mr. Green!

# 2
Супер,не всичко ми допада, основно като стил, но имат и невероятни неща!Надявам се да споделите впечатления Simple Smile

# 3
А колко е доставката до БГ?

# 4
Мда, колко ли е наистина.
Сега ще се поровя да видя...

# 5
  • Варна
Доставката е безплатна когато поръчката е над 195 лв.

# 6
  • гр.София
Регистрирах се. Сложих в кошницата едни дънки за около 42 лв. и една рокля за 45 лв. и ми сложи доставка от около 55 лв. Струва ми се, че е доста. После махнах роклята,1 останаха само дънките за 42 лв. и доставката стана 44 лв. нещо не мога да разбера как се получава. В лявата част отдолу има място за вкарване на промоционален код ooooh! от къде ли се вземат тези кодове или ги изпращат....  

# 7
  • София-Лагера
И на мен за една чанта ми иска 45 лв
Тук е само за общи поръчки Peace

# 8
някой ако си поръча, нека сподели после как ги е получил нещата си, с куриер или по пощата

# 9
  • Ловеч
Аз сложих две намалени блузки по 19 лв и ми начисли доставка 30.50лв.

# 10
някой ако си поръча, нека сподели после как ги е получил нещата си, с куриер или по пощата

да !Много тая доставка бе!

# 11
  • София
новината е страхотна, само дето където е описана доставката ясно е посочено, че важи за всички страни от ЕС с изключение на Бг и румъния.Освен това, в дадената таблица за безплатна доставка страната ни не фигурира.Ако някой има повече инф.относно доставката и дали важи по-горе казаното от mari6a -195 лв.безплатно нека да пише.

# 12
Харесах си няколко неща, и си поиграх със сумите за да разбера дали излиза безплатн адоставка.
Над 195 лв. ми я дава  Grinning , обаче аз за да направя такава сума пак ще трябва да се комбинирам с приятелки  Crossing Arms

# 13
  • Варна
И на мен над 195 лв. ми дава безплатна доставка. За веки случай им писах, че не им е обновена информацията и, въпреки че вече доставят до България, при условията им за шипинг пише друго. Поисках да ме уведомят какви точно са условията за доставка до България и над каква сума доставката е безплатна.  Hug

# 14
  • Бургас
О, да ...С безплатна доставка ще е чудно за комбиниране на поръчки. Имат страхотни неща. Не знам как са цените в магазините тук, но в сайта виждам неща на чудесни цени, които бих си купила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт