Лош резултат след амниоцентеза? Даун?

• 64 703
  • 216
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз се радвам, че всичко е минало добре!  Hug

mag_a;isa - Лежи и си почивай възможно най-много.  bouquet А ние всички продължаваме да стискаме палци за добри резултати другата седмица.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 151
Как се радвам,че напрежението,около самата манипулация е минало.Сега ще чакаме супер-резултати Hug

# 152
mag_a;isa  поздравления и от мен ! за куража и за успешната процедура !

аз се отказах от амниоцентеза и страховете вероятно няма да ме напуснат до раждането , така че седмица чакане за резултати всъщност не ми се вижда никак зле  Simple Smile ! желая  ти да ги получиш по-скоро и да са добри !

# 153
  • В светлината на слънцето
mag_a;isa, браво за куража!   bouquet Сега си почивай и наистина ще стискаме здраво палци другата седмица да ни се похвалиш и с отличен резултат.  Hug

# 154
Е,браво  bouquetВидя ли,че не е толкова страшно Wink
Хайде сега чакаме резултата.Надявам се и той е добър Praynig

# 155
Много се радвам Hug
Сега вече стискам палци за добрият резултат и чакам с нетърпение да ни зарадваш отново,за да можеш
много по-спокойно да се насладиш на бременността си.

# 156
  • Варна
Пфу, слава богу, че е минало добре. Айде сега ще чакаме добрите резултати  Peace

# 157
Благодаря ви!!!   bouquet

Аз днес се замъкнах на работа  Grinning вкъщи скука, по цял ден лежане и мисли, мисли... и сега ви пиша от офиса.

А как ми се иска да идва денят за резултатите вече...

Хубав ден, момичета!

# 158
mag_a;isa ,до колкото виждам,процедурата е минала. Hug

Много се радвам Hug
Сега вече стискам палци за добрият резултат и чакам с нетърпение да ни зарадваш отново,за да можеш
много по-спокойно да се насладиш на бременността си.
Peace

# 159
  • Варна
Ако не се лъжа mag_a;isa  4-5 дена след амниото резултата го побликуват в страницата на НГЛ.
http://84.238.215.2/cgi-bin/WebAccess утре може да пробваш  Peace

# 160
mag_a;isa  браво за куража! Ще видиш, че резултатите ще са нормални. Чакаме да се похвалиш, веднага щом ги разбереш!!!  Peace Hug

# 161
Ако не се лъжа mag_a;isa  4-5 дена след амниото резултата го побликуват в страницата на НГЛ.

evil, аз още днес пробвах Grinning, ама няма още нищо. Но не съм сигурна, че резултатите от амниото ги качват там, за БХСто иначе съм сигурна  newsm78

Благодаря ти!   bouquet

# 162
Благодаря ви!!!   bouquet

Аз днес се замъкнах на работа  Grinning вкъщи скука, по цял ден лежане и мисли, мисли... и сега ви пиша от офиса.

А как ми се иска да идва денят за резултатите вече...

Хубав ден, момичета!

Резултатите скоро ще излязат.Спокойно.Знам колко е тежко да чакаш жизнено важни резултати.Изпитах го на гърба си.Но най-важното е облекчението,което ще изпиташ след добрите резултати.Че и пола на бебенцето ще узнаеш на 100 %.

# 163

evil, аз още днес пробвах Grinning, ама няма още нищо. Но не съм сигурна, че резултатите от амниото ги качват там, за БХСто иначе съм сигурна  newsm78

Благодаря ти!   bouquet

И от амниото излизат там резултатите.Проверено.

# 164
  • Пловдив
Всичко ще е наред мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт