Лош резултат след амниоцентеза? Даун?

• 64 846
  • 216
  •   1
Отговори
# 135
И аз знам,че не се плаща.
Успех! Praynig

# 136
mag;aisa,радвам се,че си взела това решение и силно се надявам всичко да мине добре Praynig
Стискам палци за утре fingerscrossed
И да ни информираш,ей Wink

# 137
  • Варна
Успех и от мен!
Дано всичко е минало гладко и да си добре. Praynig

# 138
Надявам се всичко да е наред с  mag;aisa ,вероятно процедурата е зад гърба й.
Чакаме добрите резултати  bouquet

# 139
  • Пловдив
и аз бях с 1:50. след амниото всичко се оказа, че е наред. Късмет  Praynig

# 140
Чакаме отзиви..

# 141
  • В светлината на слънцето
Надявам се, че всичко е минало без проблеми.  Praynig Хайде, драсни няколко реда, ако можеш. Всички стискаме палци.

# 142
Възможно е да са я оставили 24 часа под наблюдение.И мен миналата година искаха да ме оставят 2 дена,ама подписах документ,че не ми се стоеше и минутка повече в болницата.

# 143
  • В светлината на слънцето
Да, наистина. В МД май предлагат такова наблюдение, което не е никак лошо. Thinking

# 144
И мен ме оставина за два дена но понеже съм от провинцията и ми предстоеше дълго пътуване до Варна така беше най-разумно.
Така че ще чакаме ...

# 145
  • Варна
Надниквам да видя дали е писала нещо mag;aisa.....

# 146
Надниквам да видя дали е писала нещо mag;aisa.....

И аз,ама уви...

# 147
 Grinning

Ето ме и мен, момичета. Нямах интернет и чак сега влизам да пиша. Не мога да ви опиша, колко много се радвам, че сте ми стискали палци! Hug Благодарение на вас, вчера всичко мина добре.
Много, ама много ви благодаря!!!   bouquet

Процедурата наистина е неприятна, но в никакъв случай не е болезнена. Направи ми я доц. Карагьозова, която е невероятен човек и специалист. Гониха се с бебка 20 мин. докато ме дупне с иглата, и слава Богу самата процедура от влизането на иглата до ваденете и бе само 3-4 минути. После ми беше малко лошо, виеше ми се свят. Премериха ми кръвното и беше доста ниско - 90 на 60, но това е от напрежението и нямаше проблем да си тръгна след 20ина минути. Сега ще си полежа вкъщи до понеделник с надеждата резултатите, които ще излязат другата седмица да са добри  baby_neutral

Още веднъж ви благодаря, прегръщам ви... и се надявам темата да даде кураж и на други бъдещи мамита, които са в моята ситуация.
Бъдете здрави и много щастливи, момичета!   bouquet

# 148
Радвам се, че всичко е минало добре.
Сега почивай и си мисли само за хубави работи.
Вярвам, че другата седмица новините ще са добри!  bouquet

# 149
Почивай, почивай, почивай ...
а ние стискаме палци за добри резултати !

Общи условия

Активация на акаунт