Отговори
# 210

И между другото, точно в деня, в който стана номерът с манджата, бях ходила с бебето в най-големия пек до Орландовци и обратно (с градския), за да си взема количката. Точно 6 часа ми отне. С кърменията по пътя... ooooh! После се чуди що съм капнала... #Crazy

Признавам те за героиня на десетилетието!Сериозно!Това незнам дали съм способна да направя... Rolling Eyes След такъв екшън сигурно не манджата няма да стопля,а направо ще ми идва във врата да му я изсипя! Laughing

# 211
  • София
Мерси, толо! И аз съм много горда... Mr. Green

Карбо, сервизът на количката е в Орландовци, а те ме пратиха да си лепя гумите на Военна болница... Абе въобщеее...

# 212

И между другото, точно в деня, в който стана номерът с манджата, бях ходила с бебето в най-големия пек до Орландовци и обратно (с градския), за да си взема количката. Точно 6 часа ми отне. С кърменията по пътя... ooooh! После се чуди що съм капнала... #Crazy

Признавам те за героиня на десетилетието!Сериозно!Това незнам дали съм способна да направя... Rolling Eyes След такъв екшън сигурно не манджата няма да стопля,а направо ще ми идва във врата да му я изсипя! Laughing

не не във врата аз я хвърлям през джама,ама сериозно със се тенджерата Laughing
ех колко ми е тежко Mr. Greenслед малко отивам на плажа да пия едно мохито Heart Eyes
днес бяхме на аквапарка в приморско,и аз се престраших на най-страшната пързалка да се пусна bowuuснимки по късно обещавам.
Доре пусни му фъндък(още една готина дума)ама другия път направо ти му събери багажа Peace

# 213
Ха! Мохито на плажа... Crossing Arms

# 214
  • София
Аааа, Алхимиче, не ни съсипвай така, ще има ! Ти не кърмиш ли още?

# 215
  • Sofia
Ееее, сватя, не си човек! Ти пиеш мохито на плажа, аз пия чай от салвия  Sick вкъщи  Crossing Arms
Добре да се позабавляваш за всички нас, чу ли! Hug

Доре, браво на Румен, че е протегнал ръка  Peace А ти не се прави на майка героиня, а приеми помощта, че не се знае кога пак ще я предложи  Mr. Green Да ти кажа, тази седмица, въпреки че беше кошмарна откъм болка, много добре си починах. Толкова е разтоварващо малко някой да има да те отмени. Вярно, че го позволявам защото просто не мога да правя 90% от нещата, че като се знам иначе пак за всичко ще искам аз да си правя... Ама си е голяма почивка!

Иве, много хубава схема! Гледам, че горе-долу спазвам основните принципи. Дадох в началото пюре от картоф, после тиква, сега 2 дни му давам картоф+тиква, утре смятам да му дам картоф+карфиол (само 2-3 лъжички), а в другиден, ако му няма нищо от карфиола, да дам по-голямо количество от същото пюре. За в другиден още не съм го измислила. Най-вероятно, ако харесва карфиол+картоф, ще му давам още 2 дни пак такова пюре (карам ги на по 2 дни, защото нали се съхраняват в хладилник 48 часа след отваряне) и после ще дам морков+картоф например. Не съм гледала има ли такова пюре, ама не може да няма.
За плодовите - досега съм му дала само веднъж пюре от сливи, че нещо се беше запекал и резултатът беше светкавичен  Mr. Green и миришеше  hahaha

Да ви кажа за прегледа - нямам възпаление, слава Богу, ама кърма все още имам Sad Егати майтапа! Докторката направо не можа да повярва. Понеже не може да взимам повече от Достинекса, а аз не искам да пия другото лекарство, решихме да се пробвам с хомеопатия да я спра и ако не стане, тогава да се мъча с хапчета пак. Утре ще звъня на хомеопата сутринта да го карам да ми смени дозата ли лекарството, за да е по-агресивно, че вече ще се гръмна, честна дума! Ето, сега пия чая и усещам как приижда.... #Crazy Аман, мен все така ще ми се случи, не може нищо просто така да си мине, все трябва да е драматично при мен  ooooh!

Наде, тази твойта приятелка е лееекичко за бой! Мое мнение, надявам се да не те засегна (ама пък за какво да се засягаш, да не ги правиш ти тия дивотии  newsm78). Понеже човек съди по себе си, аз този татко собственоръчно (или по-точно собственокрачно) щях да го ритна по гъзето и да го пратя при жена му! Разтоварвал се! #Cussing out #2gunfire Аман от глезльовци! Не, сериозно, нямаше изобщо да го погледна. Аз толкова се тръшках за жената на Венци, а те бяха разделени от 5 години ние като се срещнахме, не мога да си представя да придърпам татко на 10 месечно бебе, пък дори съвсем други проблеми да си имат помежду си...

Така, отивам да хапна....или пък да не ям въобще никога вече, белким спра с млекопроизводството, че.... Crazy

Хубава вечер! Hug

# 216
  • София
Коте, с какво мене ще засегнеш  Joy Аз само си клюкарствам с вас и наливам масло в огъня, в който ще горят мъжете ни  Twisted Evil
Но сериозно, според мен всеки има право да ис търси щастието цял живот и не бива да го ограничава нищо.
На моята най-добра приятелка баща й /много печен човек/ ни е разказвал как преди години срещнал истинската си любов, но вече бил женен с 2 деца. След кратка авантюра се разделили, но и до ден днешен съжалява, защото децата му пораснаха, а той е пропуснал шанса си. Не че не е щастлив с жена си, но едно е да си се примирил, друго е да имаш нещо истинско.
Според мен въпросният мъж може да си гледа детето достатъчно добре и от разстояние. За това пък съдя по баща си /това май вече съм ви го казвала/. Той има двама сина от предишен брак, които дори към днешна дата все едно имат 2ма бащи и 2 майки - и майка ми и новия мъж на тяхната майка никога не са ги имали за чужди деца. Както и да е Simple Smile Много задълбах в разсъждения Simple Smile

А сега за нещо по-важно - ти защо не използваш опита на ламтурника и не се опиташ да излекуваш мастита и да продължиш да кърмиш??? дори само вечер - ей така за твой и на Венци кеф  Thinking

Иве
, аз директно ще ти пунтирам схемата - добавям я към предишните постове на Галл-чето Simple Smile

Алхимиче, Алхимиче..... Точно същата ми влюбена дружка вчера ми показва снимки как братовчед й й правил мохито - така ми се допи, а ти сега само наливаш още мохито в раната Wink
А аз този същия братовчед много си го харесвах...  Blush и той си ме харесваше... ама все се разминавахме /чисто времево... иначе и двамата си бяхе свободни електрони/ А сега и той си има бебче - момченце... Въобще как се върти живота Simple Smile
/Да не останете с грешно впечатление - миналото си е минало Simple Smile/

И да ви кажа да не се чудите че ме няма следващите 3 дни - нарекла съм си ги за милото  Heart Eyes
Ще ходим на Алеко, после ще водим единия ми племеник на Айс Ейдж 3, може някой кекс да забъркаме  newsm78

Което пък ме навежда на мисълта - мили Янита, Албенка, Деси06, Фокси и т.н. и т.н., пишете как сте?
Тезори и ти пише по-подробно, че и в болницата все си мълчеше...  Hug

хайде много прегръдки от нас с Принцеса Дупеса и хубави неща да ви се случват!!!

# 217
  • София
Мами, кои дечица бяха със слуз в акото, че Йойо от вчера е с разтройство, а днеска сме "на слуз"... Cry Laughing

Педиатърката ми каза да давам БиоГайа, ама слузта не се маха... Кога да почна да се притеснявам?

# 218
  • Sofia
Наде, абе и аз си направих устата днес за кърменето пред доки, ама ме отряза. Не било това вече кърма, като кърма, а еди-какво-си. Абе с една дума не става за папане Simple Smile И то това е заради гадното хапче, не заради АБ. Абе здраве да е! Само да ми мине вече, че се чувствам 1/2 човек! Crossing Arms

И приятно изкарване с милото!

Ех, Доре, Доре, пак притеснения! Sad Ама не започвай още! Може да е от топлото, ама да се изкажат по-компетентните майчета. Аз 1-2 пъти съм виждала слуз и при Венци, ама не съм се сещала да се притеснявам. newsm78 Виж за разстройството се опитай да му пробуташ водичка, ако не иска да суче де.. Дано му мине още на следващото ако! Praynig Hug

Иве, гледам ти пак схемата и забелязах, че даваш по 210 мл мляко. Аз давам по 170 мл и повечето пъти ги изпива, ама понякога пие само по 130-140 мл. Сега пък да не вземе пак да слабее newsm78

# 219
Оф, не съм писала от маса време! Ама хайде да се отчета поне за малко! Почнах шофьорските курсове и да се похваля -  днес си взех теоретичния изпит (листовките)  newsm44
Стискайте палци на изпита по кормуване след една-две седмици, да не прегазя някой невинен пешоходец - там съм много зле за сега Embarassed
Относно горещата тема с мъжете - ние в момента сме в семейна идилия - ама не защото мъжа ми повече помага, а защото бабата помага и аз не съм толкова изнервена! Ама като и свърши отпуската на баба, сигурно пак ще е старата песен на нов глас!
Пепчо расте и на последната консултация беше 7 100кг, 67см - така че ще ставаме манекени  - стройни сме Grinning
Засега това от мен! като ми мине зора и с другите хиляда неща с които съм се заела - ще пиша по-често! Пак стискайте палци - пък като станат хубавите работи ще се похваля и ще черпя (освен виртуално, може и реално, ако се доберем до срещичката)!!!!!!!Ето и една снимка от нас - да не ни забравяте муцуните!

# 220
  • София
Коте всяко бебе е различно и  изпива различно количество мляко.Ние пием по 150мл с 5л., но не винаги ги изпива.Не го насилвай той ще си изпие колкото иска.
Алхимиче бива ли такива неща.Ще ни съсипеш.Ако знаете как ми се ходи на море, но с малкия май не сме за там.А и колко обичам мохито  Party

А и Коте, карфиола +картофа на Хип ли мислиш да даваш, че има и ориз вътре, а педито ми каза да поизчакам с него, а и е доста гъсто дали ще го преглътне  newsm78

# 221
здравйте момичета  Hug

Oт месеци не съм писала тук  Blush  Надявам се че пак ще приемете в редиците ви  Blush

Ние с Дани продължаваме да сме САМО на кърма...но от 5 дена вече давам пюре от тиква...сега два дена ще почиваме и после ще дам и картоф....Водата ако е с лъжичка я пие, ако е от шише се лигави  Grinning Иначе пу, пу сме от здравичките и сме все по пътищата. Добре че в града ми сме доста голяма група кърмещите майки и вече на никой не му прави впечатление, като кърмим по пейки или кафета

Обещавам вече да съм  по стриктна в писането  Grinning  връщам се назад да ви почета  Peace

# 222
Еййй, човек ден-две не пише и ви изруска края, големи сте  бързачки Wink
Айде сега по ред ( доколкото късата памет ми позволява Embarassed)
Наде, чакам те утре да звъннеш Wink
Доре, Доре, добре дошла в отбора, душицо Hug Не му се връзвай на Руменчо, те май под калъп се вадени повечето
 освен на Миленка мъж й, който само похвали и комплименти заслужава  bouquet) Моят убавец два дни издържа да не ми говори( и аз не разбрах що, след като той си вя задника на морето, а аз опъвах тука, ама няма значение Tired) и след това изведнъж му мина всичко, луда работа Shocked И като сложим  и секса в допълнение нещта май се оправиха, да видим докога newsm78 Мъжка му работа #Crazy
Инче, все те лъжа,че ще се обадя и не го правя, не ми се сърди, ама първо с това време субтропично, второ не знам можеш ли да излизаш сега в твоето положение, вземи звънни, че ми е неудобно да те притеснявам сега като имаш проблеми, стисам палци да се оправяш вече Heart Eyes За грамажа на млякото 210мл. е мноог според мен, толкова давах на Рая на годинка, аз давам по 150мл( както Гея нееднократно ни е казвала как се изчислява, а и моя док каза, че е много. По принцип на кутията за възрастта трябва да давам по 180мл. пет пъти на ден, но аз давам по толкова само сутрин и вечер, иначе много връщаме, изглежда му идва в повече и аз реших да намаля дозата, не знам дали е правилно, но това си е мое решение Wink Няма да остане гладен със сигурност Grinning)
За захранването и ние се борим от известно време, пробвали сме част от асортимента на Хип, е, нищо не ядем с кеф, не съм заместила хранене още, но общо взето следвам схемата на Галчето- давам по лъжичка-две първо, след това увеличавам, но досега не съм давала цяло бурканче, защото все още много малко неща сме опитали и той на всичко се мръщи Sad Май се повтаря историята с кака му, тежко ми и горко, нерви ми трябват назаем Rolling Eyes Иначе като давам за първи път нещо ново след това давам цялата доза АМ( 150мл.), на другия ден увеличавам лъжичките пюре и намалявам АМ, абе май си следвам някаква моя си схема, щото не помня при Рая какво съм правила Embarassed Но той млякото си го изяжда всеки път, няма пропуск.Днес за първи път имахме слуз в акото и ние, според мен го претоплих, дано да е това Praynig
Миме, е с тия Мохитовци направо нямаш сърце, бе жена, това ми е едно от люимите питиета, да ти е сладко  bouquet
Бухтичката не  е писала от сто години, дано всичко е наред при тях както и при другите сладурки Praynig
Отивам да спя, че след няколко часа ще имам повикване Crazy

# 223
Коте, тоя доктор май не е много в час с кърменето... Кърмаа си е кърма, годна е за ядене. Единствения проблем е че след като си пила Достинекс е много вероятно да ти спре. Та ако решиш може да опиташ да кърмиш, но не се самонавивай, защото може след 1-2 кърмения да ти се окажат празни гърдите. А може и Венци да не пожелае да суче. Но ти ще си решиш как да постъпиш...

Ние вече сме на гости в САЩ, пропуснала съм много страници, няма да успея да наваксам. Тук си почивам много, децата се забавляват с баба и дядо, вече ходих до любимата си втора употреба... Ако знаете какви страхотни играчки има за децата... Алекс вече има сума ти играчки, които в БГ струват майка си и баща си за по няколко долара... И аз се сдобих с някои нещица Simple Smile

# 224
Ох, аз не съм в ред! Ококорих се посред нощите и седнах пред компа.  ooooh! Бебси снощи имаше малко температура и сега съм леко притеснена, но дано мине бързо. Дадох Осцилококцинум.
Четох, четох какво сте писали преди, особенно пак по болните теми за мъжете и мъжете-татковци и се чудя какво да кажа или да си замълча.
 Карбо, не се обиждай от следващите ми думи, но твоята дружка си е наистина за бой, на таткото боя му е малко-за убиване е направо! Вярно любовта не питала и т.н, ама нали затова сме хора, да не действаме първосигнално, а да помислим първо, слезли сме от дърветата вече (или поне повечето от нас)! Вярно, че тя е свободна, но да се замисли все пак как би се почувствала тя на мястото на онази жена. Винаги съм била на принципа, че човек може да прави каквото и да било стига да не вреди и да не наранява други хора, а този татко такава каша ще забърка и накрая няма начин да няма наранени. Няма да пиша повече по този въпрос, макар че много мога да кажа! Всеки си има глава на раменете. На твоята приятелка бих казала да не си усложнява живота, защото всичко започва на шега, но в един момент става сериозно и после не се знае дали няма да се чувства съсипана от такава връзка.  Една приятелка на моя приятелка така разведе един баща на 1-годишно детенце, забременя от него умишлено, заживяха заедно и сега го изхващала, че той и на нея изневерява. Бих допълнила - всичко се връща!!! За някои мъже изневярата  си е нещо нормално, Пази Боже!
И накрая само ще попитам ами за това 10 месечното детенце никой ли няма да се замисли?!
Атмосферче, пожелавам ви да се оправите възможно най-скоро с мъжо и от там натаък - умната! Поговорете си сериозно, когато се видите. Направили сте първата крачка!  Hug
Яна, Хелоу, явно вече сте се аклиматизирали, браво за покупките!  Flutter
Коте и аз си мислех, че пак можеш да пробваш да кърмиш, но Яна е по-компетентна.
За слузестото ако все забравям да пиша - ние от доста време си имаме слуз ( ту има, ту няма), просто не обръщм внимание и толкова. Все пак детенце си расте, изглежда съжсем добре, наддава нормално. За мен това е важно, не търся под вола теле.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 04:23 от 4erveno6iika

Общи условия

Активация на акаунт