Идеи как да се доберем до 1- 2 свободни часа на ден

• 4 315
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
  • Ботевград
Решението при мен и да изчакам да поотраснат децата  Mr. Green

# 76
Аз нямам на кого да я оставя, таткото е по цял ден на работа, а вечер е много уморен. Няма баби, нито пари за бавачки. Честно казано - не е чак болка за умиране, но понякога вечер съм толкова изнервена, че ми се плаче. Откакто се опитва да проходи и се катери навсякъде, дори и до тоалетната да отида е проблем, а всякаква домакинска работа се превръща в доста сложна задача. Понякога ми помага една приятелка, но на мен без нея не ми се излиза. Да я подържи обаче, докато успея нещо да свърша, или да я нахрани тя, е голяма подкрепа.

# 77
  • София
Бебка е кротка и дори с нея имам време за всичко почти.Иначе на въпроса съпругът ми и понякога майка ми я гледат и аз имам свободно време за себе си.

Има един виц за един човек дето животът му бил рай, нали знаеш какво му казал приятеля му? Laughing

# 78
Аз успявам да открадна 1 час(както в този момент),след като заспят и двамата.Правя си кафе и го пия на спокойствие пред компютъра  Coffee  typeuu

# 79
  • Пловдив
Не бих оставила детето си на приятелка  или братовчедка .Вече познава чуждите хора и само плаче в тях. С работата се справям ,докато спи или си играе.Времето е хубаво -винаги мога да я взема с мен , за да видя приятелка .Ако имам работа за вършене успявам с помощта на таткото , който за радост може винаги да излезе от работа  или пък баба да я гледа. С много желание нещата се нареждат, макар че в началото е трудно . А за недоспиването е период ,който трябва да отмине .Аз лично се справям и с малко сън , така че честото будене покрай първите зъбки не бяха проблем .

# 80
След 15:30 го поема баща му, а събота и неделя на площадките има само татковци Hug. Всъщност ако двамата домакинстват поравно в къщи и покрай детето, времето е дори в излишък.
Крадците на време също сме ги разкарали (гости, приятели, роднини).

# 81
Има ли приспивателни за бебета?!
Май няма, значи  няма свободно време... да бяхме мислили на време. Стига оплакване... организация трябва, строг ред и дисциплина. И тогава може и без баби и бавачки да се оправяме.

# 82
  • София
Има ли приспивателни за бебета?!
Май няма, значи  няма свободно време... да бяхме мислили на време. Стига оплакване... организация трябва, строг ред и дисциплина. И тогава може и без баби и бавачки да се оправяме.

Давай идеи за ред и пестене на време от други дейности. Колкото до приспивателните за бебета, ако си забелязала моето дете не е бебе, а момче на година и седем месеца. Като беше бебе организацията вървеше много добре, а сега куца, явно.

# 83
  • София
Бояна, в Патетата 2 приемат деца под 2 г.  Peace

По темата май много не мога да се включа, че имам две пораснали бебета и кака и ги гледам сама  Laughing, дори и някоя баба да се излъже да дойде пак не мога да мръдна, че сам човек трудно се справя с двамата, накратно нон-стоп съм с тримата. Някой беше писал, че решението е още едно дете - ами има нещо такова, ето сега играят на гоненица, а аз се ровя тук  Laughing Най-добре е вечер като заспят - тогава имам час-два да правя каквото си искам - за домакинска работа вече нямам сили, върша я сутрин и по време на следобедния сън - така че това е време само за мен; определено имам нужда от тези часове - страхотно ме презареждат. На разходки, кафе, магазини ходя с тях - гледам да е когато спят, слава богу все още спят в количката, та мога да поразгледам и да се видя с приятелки на спокойствие.

# 84
  • София
Бояна, в Патетата 2 приемат деца под 2 г.  Peace

Ооооо, това е супер, защото е наблизо, ако не се лъжа. Ще свърши чудна работа през зимата ако на дечко му се понрави идеята. Мерси!  bouquet

# 85
Бебка е кротка и дори с нея имам време за всичко почти.Иначе на въпроса съпругът ми и понякога майка ми я гледат и аз имам свободно време за себе си.

Има един виц за един човек дето животът му бил рай, нали знаеш какво му казал приятеля му? Laughing

Аз не го знам вица! Казвай пък Crossing Arms Laughing

# 86
  • София

Аз не го знам вица! Казвай пък Crossing Arms Laughing
Кажи на кого да остави детето, за да може да отиде до Била и тогава. Laughing

Хайде, и аз не го знам, казвай, че имам и други неща за мислене, а само се чудя какво му е казал другия.

# 87
  • София
Има специална тема за вицове в клюкарника Simple Smile

# 88
  • София
Има специална тема за вицове в клюкарника Simple Smile

Дай да видим дали във вица не се крие нещо полезно по темата. Wink Ако не предлагам да я заключите, защото почти никой не даде идеи и не вярвам с времето това да се промени. Вероятно не зададох правилно въпроса или той стои пред твърде малко потребители.  newsm78

# 89
На кафета,разходки и т .н ,съм винаги с дъщеря ми.Сутрин,докато тя спи ,обръщам внимание на себе си,така че се налага да ставам по-рано да се оправя,да си пийна кафенце на терасата,да се изкъпя като хората,т.е . към 7 някъде.Като спи на обяд ,пак имам около 2 часа,но тогава гледам да почистя ,да изпера.
В съботите се събираме с приятелки и тогава я гледа майка ми.Тогава имам повече от 2 часа за себе си.
Вечерта заспива към 9-10 и пак се намира време за любими занимания.

Общи условия

Активация на акаунт