Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 280
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Честит рожден ден на патерици на Еди, Мина и Вики! Да са здрави и щастливи!

Милейди  Hug, сигурна съм, че ще се справиш и излишно се притесняваш! Упорита си, а и с две принцеси Heart Eyes

Ние вчера бяхме на извънградска разходка и всички бяхме доволни, само Роската нещо е спромене глас, но пък иначе е добре. Замина на градина все пак!
Хубав ден на всички.

# 646
  • София
Честит Рожден Ден на Еди, Мина и Вики! Закъснях, но все пак им честитя най-сърдечно! Пожелавам им здраве, усмивки и късмет.

Милейди, хормонално е, няма как! Сигурна съм, че ще си изкарате страхотна зима. Моите лични преживявания са за най-хубавата зима и след това пролет от живота ми след раждането на Калина. После започнах работа и нещата рязко се влошиха и така вече 4ри години.

# 647
Успешна седмица на всички!

Поради липса на нет в почивните дни пропуснах да пожелая весели празник на последните рожденички.
Честит празник малки принцеси Мина и Едита!
С удоволствие мога да закрия 4 рожеднни дни Hug Ще празнувате ли общ РД тази година?

*MILADY*  - звучиш следродилно Hug Помоли се господ да те даде шанс и той го направи. Усмихни се и давай напред. Любопитно ми е каква е емоцията на каката, как приема бебето?

кукла - чудесни топли есенни снимки, с шапка малко различна изглеждаш, но имаш прекрасното излъчване на бременна. Браво на Мина за първата награда. Вяравм, че тържествата в нейна чест са минали повече от забавно. "От мне Мина вече получи лилава принцеска ролкя и уникални аксесоари за коса, кутия за бижута"  - това може ли да се види, стана ми любопитно. Ники само това иска за Коледа - лилава рокля+лилави ръкавици+ лилави обувки.

# 648
  • Gabrowo->Sofia
Закъснели поздрави и от мен за Еди, Мина и Вики   bouquet желая им здраве и щастливи семества.

На мен днешният ми ден беше ужасен, за сметка на чудесните почивни дни... Събота и неделя брат ми и жена му ни бяха на гости, беше весело, лежерно, слънчево ... даже в прилив на добри чувства към света направих две тави с мини мъфини, за да почерпя колегите в работата.... е, да ама се оказаха горчиви тези мъфини. Щом стъпих в офиса, ми казаха, че началството ме търси спешно... оказа се, че съкращава работното място на колежката ми .... много ми е криво... гонят ме само мрачни мисли....

# 649
  • Пловдив
Diddi, кофти новина, но НЕ давам мрачни мисли Hug

Нашата госпожа ни прати на росен снимките от градината. Ето го рожденика: http://www.facebook.com/photo.php?pid=52642&id=100000499503319

# 650
  • Gabrowo->Sofia
анеле, тази http://www.facebook.com/photo.php?pid=52642&id=1000004995033 … d=102006366492680 постановка ли е или това са истински обожателки  Mr. Green

# 651
  • Пловдив
Това били приятелките Mr. Green

# 652
  • Карлово
Честити празници на всички, които пропуснах през изминалите дни!
Специални честитки на Милейди и новия член на семейството Бианка!
Кукла, невероятни снимки!

# 653
Приятен първи ден от последният месец на тази година.

diddi - вчера беше наистина ужасен ден и то не само на теб, но да не влизам в подробности. Направих твоите мъфини с ябълката - разкош.

aneleto - много обожателки, много фенки...а е едва на 4.

Аз да ви се оплача, че вчера се разтърсих къде да прекараме Нова година и се оказа че всичко е заето. А си мислих, че има криза newsm78

Искам да попитам, коя девойка има шанс да посети скро Икеа? Много, а ма много искам този салфетник http://www.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/71/8/AAAADF_7EgQAAAAAAHGD0w.jpg а съвсем не се очертава да стигна до там.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 12:05 от Sissa

# 654
Момичета, благодаря ви много за пожеланията по случай РД на Мина!  bouquet
Ето снимки (не са дотам гениални, щот не съм ги правила аз Laughing, но здраве!): http://gorgonbg.multiply.com/photos/album/36/36

Sissa, Ники проявява артистичен вкус щом иска лилава рокля, а не класически йозова! Тука не е излязъл добре цвета на Минината - бледо лилав е оригинално.

Милейди, и аз бях в лека обърквация след раждането на Галка. Докато бях бременна с нея много не и обръщах внимание и все с Мина се занимавах. като се роди бебето изцяло ме обсеби, защото беше:
1. бебе;
2. със здравословни проблеми - жълтеница, конюнктивит, м-ф инфекция, червени петна по лицето, бебешко акне, яко подсичане;
3. без вежди, мигли и чип нос (ужжссс!).
После изпадна в чувство на вина към Мина и взех да отделям време за нас двете. Водех я на театър, а от мен тече мляко, щот времето за кърмене дошло...  Накрая сложих Галка в слинга и станахме неразделни трите: по купони, учебни занимания и т.н. Движех се с темпото на Мина, но Галка за щастие се оказа доста бързо развиваща се Grinning (по дори от Мина - невероятно, но факт), та си прихващаше.

Добрата новина - като гледам многодетните родители - някакво дзен спокойствие цари там, над нещата са. Майките с 1 и 2 деца са далеч по-изнервени. Т.е. всичко ще се оправи!
Усмивки и коледно настроения желая на всички тук!!

# 655
здравейте! честит рожден ден на всички, които пропуснах! да са здрави и усмихнати деца!  Hug
при нас нищо ново. кейти се върна на градина след почти месец вкъщи и нещата минаха в обичайния си ритъм. на мен ми предстоят няколко дни пътувания по работа и вече с нетърпение ги чакам да се поразходя  Laughing
за нова година ние резервирахме в пампорово, апартамент-хотел за 4-5 дни. дано сме здрави, че искат 100% предплата без връщане на каквата и да е част от парите, ако се откажем след 15 декември  Thinking
форми за мъфини никъде нямааааааааааааа  Sad така че си купих готова смес за брауни, много го обичам.
диди, сигурно се чувстваш зле, но ако мога така да кажа, добре, че не е твоето работно място.
на мен пък от детската градина ми връчиха да направя писмо до дядо коледа. да направя- означава да изрежа, нарисувам, залепя или каквото реша. е, да, ама аз съм оперирана от липса на художествени умения. добре, че майка ми е художник, та ме спаси  Crazy

# 656

Добрата новина - като гледам многодетните родители - някакво дзен спокойствие цари там, над нещата са. Майките с 1 и 2 деца са далеч по-изнервени.

ей това е голямата истина  Peace

дидди, нали не съкращават теб? Ще ти увеличат задълженията ли?

# 657
  • Gabrowo->Sofia
юка, за друг път тук има писма до дядо коледа http://krokotak.com/2009/11/pismo-do-dyado-koleda/
тити, вече се очертавам като единствена и незаменима .... направо ме е страх да се разболея..., защото и сега издъхвам... Е, не ме мислете, вероятно ще навикна и на новото

# 658
кукла  - роклите и на двете са прекрасни, този път няма да ги покажа на Ники за да не стане като тортата на Елспет. Вярвам, не сигурна съм че твоите кукли са били силно ощастливени от тези тоалети. Готови ли са?

Аз взех готови листи от книжарницата за писмо - таз година голям избор имаше, но съм на мнение, че по-хубави от ръчната изработка едва ли ще има.

# 659
  • Измир
Здравейте!

Искам да пожелая здраве и весело детство на рожденниците, които пропуснах!  bouquet

Кукла изглеждаш прекрасно, а роклите са страхотни. Разбира се моделите са най-сладки. Heart Eyes

Значи казвате колкото повече деца, толкова повече спокойствие а newsm78? Мъж ми сподели, че според него би било добре нашите две момичета да си имат и братче, което да ги пази като пораснат. Като се има в предвид в момента колко съм изнервена, май трето детенце ще ми дойде добре на нервите Laughing.

Сисса, защо не каза по-рано за салфетника? В четвъртък бях в ИКЕА в Измир. Не може да отидем до там и да не я посетим. Но ако искаш виж в темата за ИКЕА там също приемат поръчки.

Милейди, не се притеснявай. По-често гушкай и целувай децата, наслади се на двете си слънчица. Опитай се да си по-спокойна. Не е нужно да държиш всичко под контрол Hug.

Тук качих снимки от РД на Севи http://olgarita.snimka.bg/family/4-rd-na-sevima.441531.15864885

Общи условия

Активация на акаунт