надявам се да се оправим бързо, но мисля, че приключихме с градината за тази година.
олгарита, надявам се бързо да отмине болката
. ужасно е, когато не можеш да помогнеш на детето си.отивам да гледам снимките на кукла.
. ужасно е, когато не можеш да помогнеш на детето си.
Юка
- бързо оздравяване. За съжаление вас прекрасно ви разбирам - в нач. на Ноември всички минахме през описаната ситуация. Не знам дали е било свински както Елспет казва или някакъв друг грип - но го прекарахме.
и на мен ми е интересно за Чочи - какви са нагласите на бъдещите каки?
/ ще донесе подаръци за групата под елата докато децата са на представление.
та тези дни и аз съм се обградила с бурканчета сладко, мед, брашно и пудра захар.
.
), то ани е по-тежка и по-истинска, а лили е працалена, но пък е негърче, така че си има своето очарование. и да знаеш, че дрехите за недоносени ръст 45 от ла редут идеално пасват и на двете кукли 
. категорично отказахме с филков да карам 4-годишни дечица да са нещастни, защото и те нямат скъпа играчка, под предтекст, че моето дете иска ТОЧНО това и нищо друго няма да го ощастливи. та решихме да не си ги мерим точно с дечица от детска градина, образно казано
камен ще получи базов вариант на влака томас - това дете е лудо на тема влакове, та в къщи има вече 4. тоя път решихме да купим нещо по-качествено, към което от тук нататък да добавяме допълнителни неща - ми няма смисъл да се преопъваме в поредните релси и поредните вагони за всеки идващ празник.
друго какво - вече 2ра седмица нямам гсм. мистериозно го загубих. беше ми в джоба, после се качих в колата, после влязох в нас, и после вече го нямаше. та нямам телефон, ама ми е много спокойно и лежерно. и хич и не бързам да си купя. уви, струва ми се, че така улесних филков в избора му на коледен подарък. много тъпо, като се има редвид, че гсм-то изобщо не ми е в списъка с желана и бленувана вещ. ама така ще е - той ще ми подаръ телефон, пък аз ще се правя, че много съм се зарадвала. както мама ми каза в деня на сватбата ни - бракът е дипломация, та ще бъда дипломатична