Бихте ли си направили пластична операция на тяло, лице?

• 6 087
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
След години бих си направила, още съм млада за това.

Но наистина ми се струва ненормално момичета на по 18 г. да си слагат силикон. Може и да съм старомодна, но все пак на 18 си достатъчно свеж и млад, за да се помпаш като ... Но в крайна сметка всеки си преценява за себе си.

# 46
Аз бих си си сложил зъби на липсващите 3 места отпред, но ме е страх от зъболекари, освен това смятам, че металокерамиката е чуждо тяло за организма ми...Освен това смятам, че жените трябва да ме харесват естествен, заради богатата ми душевност, а не заради някаква си там холивудска усмивка!  Peace

# 47
Аз бих си си сложил зъби на липсващите 3 места отпред, но ме е страх от зъболекари, освен това смятам, че металокерамиката е чуждо тяло за организма ми...Освен това смятам, че жените трябва да ме харесват естествен, заради богатата ми душевност, а не заради някаква си там холивудска усмивка!  Peace
не се заяждам ,ама да не би да не си пуснал на половинката си и тя да ти ги е избила tooth Mr. Green Laughing Peace

# 48
  • Варна
Бих си направила. Може би лифтинг след някоя и друга година.
От силикона ме е страх, това лято гледам такива "красоти" на плажа...То едни ръбове, едни асиметрии. Че и гордо ги размахват напред-назад. Като си сложат горниците, определено изглеждат по-добре.
Не че нямам нужда, бюстът ми е голям, но кърмене, отслабване. Годините и те си казват думата.
Но пък сутиените вършат чудеса.

# 49
Да, бих се подложила на корекции. Не си харесвам носа- има малка гърбица, която не харесвам и искам да коригирам. Слава на Бога, тялото ми не претърпя почти никакви промени след бременността. Гърдите ми увиснаха съвсем малко от почти единадесетмесечното кърмене, но, ако се бяха променили драстично, щях да се подложа на пластична операция. След време и ботокс бих сложила и на лифтинг бих се подложила. Много съм суетна, а откакто родих още повече.  Embarassed

# 50
Ми те младите, щот това им оправя живота, бе...

# 51
Гласувах с четвъртата опция! Само по мед причини, иначе за нищо на света!

# 52
КукУки, супер!  Hug
Особено кефи как са мислели да напишат бъдещТе.  Mr. Green

# 53
Ако не ме беше страх, бих. Имам желание да си корегирам излишната кожа на корема - след бременността и последните няколко рязки отслабвания имам една никому ненужно кожа, която умело прикривам с подходящо бельо, но изключително много ме дразни. Имам самочувствие, но не и насаме в банята. Всъщност, много е лесно да се реша, защото имам съученик, който в момента е много добър коремен хирург и прави вкл. абдоминопластика /при операция от апандисит на наша съученичка, й стегна доста коремната стена и сега мацката е с много добре оформен корем, а и при приятел не бих изпитвала дискомфорта от липсата на информираност/, но все още ме плаши мисълта да режат нещо от мен, без да се налага.
Иначе, сигурно след 15-20 г. ще си сложа ботокс на челото - и сега бих го направила, защото имам мимическа бръчка точно през средата на челото, но не искам на млади години да приличам на мумия, та още се възползвам единствено от подходяща прическа /т.е. от бретон/...
Силикон не бих си сложила - красиво е на гледане, няма спор, но пък съм говорила с мъже, които са имали партньорки със силикон и те твърдят, че усещането на пипане е едва ли не противно.

# 54
   Кокиче,поради "недостатъчни" опции  Confused,гласувах само за "на лицето"  Rolling Eyes!!!
Не може ли да се комбинират,а също така да се прибави и още нещо? Thinking....
Всеки,които има възможност и мисли,че ще се чувства психически по-добре(понякога  се налага при по-особени и наложащи случаи) ,може да се подложи на естетична или пластична операция.  Приемам го за нормално  Peace.
Бих ли си направила -мисля си го newsm78 Money Money Money!!!

# 55
според мен няма нищо лошо човек да прибегне към пластичната хирургия,ако иска да промени нещо в себе си,което смята за недостатък или пък просто иска да изглежда по-добре.разбира се,да си сложиш цици на 16 е тъпо,а и не бива да се прекалява с такива намеси,ей така за купона.
лично аз засега не бих си направила пластична операция,поради простата причина,че няма нещо,което да не си харесвам. Mr. Greenно определено ако имаше,или пък за в бъдеще има,бих се подложила на пластична операция- на лице,тяло..на каквото се наложи/не дай боже Mr. Green/

# 56
Сърфирайки си из форума, току-що попаднах на една тема, в която пишат
момичета, претърпели естетични корекции и такива, желаещи да го направят.
Не съм против пластичната хирургия, но доста ме изненада изказването на
едно от момичетата, което си е сложило силиконови гърди малко преди да навърши 20г.,
че е мечтаела за това от 13 годишна.  Rolling Eyes
И се запитах каква мечта е това - 13г. момиче да си мечтае за силикон?
После се сетих за коментарите от последните няколко години, че родители подарявали
на абитуриентките си за бала силиконови гърди...

Вие сте...

Ами представи си, че вместо гърди има само зърна. Ами много ясно, че ще си направи пластична операция.
Или пък увиснал бюст след бременности. Тогава е по-нормално да си направиш, отколкото да си стоиш с циците до пъпа.

Обаче не разбирам увеличаването на средно приличен бюст до размерите на футболни топки. Грозно и гротескно е. Така че зависи кой за какво го прави.

# 57
да. на 16 г ми направиха първата пластика на носа. после  имам още 2.
бих си направила и на бюста. там обаче, след консултация с известен/и най-добър, според мен/ наш пластичен хирург, ме посъветва мъжът ми да инвестира в добри сутиени, вместо в силикон.  Grinning

Защо?
Аз имам мамопластика, но макар че имам възможност бих спряла до тук. Мисля че има граница, която не бива да се минава.

# 58
Имам 8 шева на челото от катастрофа все се каня да отида да ми ги оправят ама явно ме е шубе.

# 59
Бих!
Но не и силикон, по-скоро липосукция на някои части...
По добре операция, отколкото вечно депресирана

Общи условия

Активация на акаунт