Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 079
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 540
Писиииии, честито заподозрях те аз и чаках да се появиш-браво за момиченцето и хубавите новини- а за упойката- свиркай си , важното ече всичко е наред и е минало бързо доло горе. bouquet  bouquet  bouquet

# 541
Момичета, искам инфо за Ташков
1.знаете ли дали работи със здрзвната каса
2. Някаква връзка с него??
Мерси предварително.

# 542
Писи ,честита рожба  bouquet Много щастие на цялото семейство Hug

gundie ,Ташков работи със ЗК. утре ще питам една приятелка за номера и ще пиша Hug

Момичета , колко нощници искат да си носиш в ТК Rolling Eyes

# 543
Правят се задължително! И в осмия се повтарят.

къде е задължително аз васерман правих в 3-я мес а хепатита в 9-я спин не съм правила

# 544
Еехххххххоооооооооо тука сме . Днес ни изписаха . Добре сме за сега , папкаме , слушкаме и спинкаме .
Момата тръгна да се ражда ноща срещу 02.09.09г. в 02 :45 и излезе в 6:00 . - мацка 3900 гр. и 51 см. , но сравнително добре мина всичко и при мама  Praynig Относно упойка - неосъществима мечта , ................. пойсках я можбе би 3 пъти и ми беше отказана с думите : "Я стига с тези глезотии "
Хайде за сега ще ставам , но ще пиша пак когато имам време .
4естита рожба живи и здрави но защо чак днес ви изписаха а и защо са ти отказали упойка без екип ли ражда

# 545
*Jeny* , благодаря много, много ще съм ти благодарна.  bouquet
По мое врме даваха нощници навсякъде и в предродилно и после в родилното... без проблем имат хиледи.

# 546

По мое врме даваха нощници навсякъде и в предродилно и после в родилното... без проблем имат хиледи.
Сега май може и с наши нощници.Давали в предродилно и родилно за еднократна употреба и невинаги ставали на мамите,кой го писа,не помня.Не мисля,обаче,че е задължително да си носим нощница,нищо че аз съм си приготвила 3.Нека Писи да каже,че е най-прясна.Simple Smile

# 547
Мдам, все още не знам да са я сложили на някой, а през ноща, абсурд, може и да има анестезиолог, ама дали му се занимава, а? Вероятно само при спешно секцио  Rolling Eyes
За нощниците - преди даваха, сега не дават. А тези в предродилна са точно до под дупето и едни като найлон. И вярно няма да станат на всяка мама, ако доста е напълняла може да не успее да я облече (а и доколкото знам доста спарват). Та бих ви препоръчала да си вземете 1-2 нощници за начало, после ако се наложи може да ви донесат или изперат едната и така.

# 548
Ами аз така или иначе се оказа,че съм си взела нощница,дето не ми става - понеже не бях я мерила у нас и беше малко мсешно като я сложих- но понеже те имат едни нощници и един път ми дадоха скъсана, добре че беше зима иначе нямаше да мога да ида на свиждане с мъжа ми Embarassed Joy

# 549
Раждах без екип , но  в никоя друга болница това е  предпоставка да не ти дадат упойка .( или поне не би трябвало ) .
За нощниците - най добре поне две да имате като постъпвате , май дават някакви еднократни , китайски , които ще ти станат само ако си с размерите на много едра бременна китайка ( до 60 кг. и не много висока и широка ) - всички майки които видях с такива им ги бяха срязали до кръста .
 А за престоя - постояхме си , първо защото водите ми били леко зелени и сложиха малката на антибиотик заради завишени левкоцити , но пък след това и ни хвана жълтеницата по сериозно , та ни попекоха и два пъти на синята лампа ................. ама оцеляхме . Мислех си че няма да излезем до Коледа  Laughing направо шок и ужас .

# 550
Писи , и аз съм много сърдита за това и явно не е от ръуководството понеже раждах в предното и пак ми отказаха- предлагам да направим подписка, оплакване или нещо подобно????

# 551
Ми то незнам колко зависи от ръководството , в стаята лежахме  4 жени , едната беше само със сложена упойка и избор на екип , а другите макар и с избор раждали без упойка ( не по собствено желание ), ама то лекарите винаги имат оправдание като не разбираме от медицина ............Та моето предложение е да я сринат и да я направят отново малко по не комунистическа

# 552
pisi много красиво име си дала на малкото ти съкровище дано й донесе много късмет а що се отнася до упойката аз лично реших да раждам в Окръжна а там без избор на екип няма вариант да ти я сложат а аз се поинтересувах навсякъде как стоят нещата с упойката тъй като лекаря който ми водеше ЖК ми каза да си я искам едва ли не е наложително при мен и в Окръжна е най-приемливият вариант в ТК разбрах че не става без екип а в ценоразписа на Шейново е 300лв но не знам и там дали без екип ще я сложат въпреки цената

# 553
Доколкото знам за Шейново там напират да ти сложат упойка, точно за да ти вземат парите. Една мама края на 2007г е раждала и каза, че през 15мин ги питали дали не искат упойка, а тогава е била 100лв. Така, че ако искате упойка май там е истината, макар, че е с/у 300лв.

# 554
За Шейново със сигурност ще ти я сложат , макар и да е нощ . По стечение на обстоятелствата първият път пак ноща раждах , и имаше доста родилки , поне в предродилна беше пълно , но ми я сложиха без коментари .
Не мога да разбера , че при алтернативата да раждаш и без избор на екип , те не правят всичко възможно да ти вземат парите ??????????????

Общи условия

Активация на акаунт