Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 069
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 555
Писи, правилно ли разбирам че 1 път си раждала в Шейнново??

Ами момичета по-добре 300 лв за упойка отклкото 900 за раждане-за да имаш упойки. Аз (както вече съм разказвала) изживях такива мъки,че следващия път си искам упойката и ,ако е в ТК ще дам пари дори и за екип......това не са думи на превземка,  Naughtyа на раждала с огромни мъки 9 часа ooooh!

# 556
 Shocked Ужас, аз дълбоко се надявах да извадя късмет и да ми дадат упойка, но като слушам май няма да стане. Направо тръпки ме побиват, утре влизам за пренасяне, и май скоро ще е събитието, а като си помисля, че може и да няма упойка  Cry

# 557
Аз незнам , ако се реагира малко по-остро на отказа им дали все пак няма да сложат- аз като бях и нещо ми се сопна една акушерка и като й се озъбих стана по-ниска от тревата и до края, докато родих ми обесняваше колко е добра и после ми направи няколко услуги.

# 558
smehuranka7 може ли да ми кажеш как стоят нещатат с болничния лист ако преносиш.Кога и кой ти го издава.Благодаря ти предварително!

# 559
тоя, дето го дават след раждането ли??

# 560
Не мила този,който трябва да ти го издадат ако преносиш разликата от първия болничен до този който ти го дават след като си родила.Дано да си ме разбрала.Ако има някой който е приносил може да каже.

# 561
Ами то с преносването е същото като с раждането по-рано, после педито на сина ми, който не ми е на мен (при мен лично) ми издаде един документ, който ми изравни дните- от както съм родила, до това, което пише на документа който наричат обменна карта . И те питат според тоя документ каква дата е пишело за да ти изравнят дните до не си спомянм вече колко беше (май 141) след раждането.

# 562
Благодаря ти за отговора!

# 563
И понеже преносих , освен всичко останало  Wink да ти кажа : Болничният се води за преносване и ти го издава гинеколога или наблюдаващият те лекар, който ти е дал първият ти болничен  , т.е. този за 45 дена преди термин . И както са ти казали  накрая доки на бебето ги изравнява .

# 564
ОУ,много обръкано с тези направления и болнички.Пфу...

# 565
Да, ужастно е - по- сложно не можеше да го измислят, после пак един др. се дава......ужасссс!! Twisted Evil

# 566
Писи, правилно ли разбирам че 1 път си раждала в Шейнново??

Ами момичета по-добре 300 лв за упойка отклкото 900 за раждане-за да имаш упойки. Аз (както вече съм разказвала) изживях такива мъки,че следващия път си искам упойката и ,ако е в ТК ще дам пари дори и за екип......това не са думи на превземка,  Naughtyа на раждала с огромни мъки 9 часа ooooh!
аз за това реших в Окръжна-още избора е 550лв включва упойката и ваксината за отрицателната кръвна група а и тя е около 200лв а и докторката е супер мислех да не давам пари но само това май е варианта за упойка

# 567
Арчита , сискам ти палци и съм убедена,че всичко ще е наред с теб...аз лично обаче не бих родила на др. място освен ТК, Шейново или Майчин дом...ако трябва да избирам, но всеки сам решава
Успех и все пак да пишеш тук.  bouquet

# 568
pisi81,понеже каза че си преносила и са ти издали такъв болничен можеш ли да кажеш кога ти го издават след като радиш сигурно,поне аз така си мисля.

# 569
По принцип след като родиш на 2 ден минава една жена и ти хвърля на леглото (ако те няма) един болничен лист, на който пише,че си родила и че е за 45 дни след раждането. Така,че тя може и да говори за същия.После доки като ти преравни болничните и ти стават като на мен същити болнични листове. Почти съм сигурна,че не е по-различно дали си преносил или не.

Общи условия

Активация на акаунт