Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 939
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 975
За името на сина на Шишенкова не го знам newsm78.
А за системата,честно казано незнам,според мен докторите преценяват на момента,а може и да им е писнало два часа да слушат"искам упойкааааааааааааа" smile3514.

# 976
*poli** , система или упойка са ти сложили? Това са 2 много различни неща.

# 977
Да,знам много добре ,че са две различни неща Peace.
Първо ми сложиха системата,защото преносвах с осем дни и на 6см ми сложиха и упойката Naughty

# 978
Сложиха ми спинална. Издеднъж разкритието от 5 см стана 10, и бебето започна да излиза, настана голяма суетня.
И при мен се получи почти същото,10 мин. след като ми я сложиха роди,но изглежда не съм напъвала правилно и се наложи да ми натиснат корема и после бях с натъртено ребро,което доста боли.

# 979
poli, на мен също ми натискаха корема, но детето нямаше тонове и трябваше всичко да стане доста бързо.

# 980
На мен и с двете раждания ми натискаха корема.

# 981
Това с натискането на корема ми се вижда малко страшничко и болезнено Shocked

# 982
Това с натискането на корема ми се вижда малко страшничко и болезнено Shocked
Ами при мен не беше нито страшно,нито болезнено.

# 983
.............И понеже мен живо ме интересува този въпрос събирам инфо от всякъде, ама не - понеже съм без избор на екип, за мен няма упойка. Та това е причината да се замисля дали ще раждам в тази болница. Ама ще реша в последния момент, де. Като ме подгони зОра ще реша на кой сфетофар на къде ще тръгна Grinning

Е това вече е прекалено.. тоя новия шеф на болницата не си знае интереса ... В Шейново си имат тарифа 300 лв е доколкото разбрах, но там цари лек хаос, заради новата им регистратура и софтуеър . Сега в сряда трябваше да има открити врати, 1 час чакахме 6 бременнии да дойде някой...

# 984
Момичета, а има ли някой прясна информация дали работи отнов 2-ра градска и дали още има претовареност в ТК  newsm78

# 985
Би трябвало да работи.Гледах някъде обявен ден на отворените врати за там.

# 986
Втора градска още не работи. Приемат само родилки с избор на екип. Поне така казват момичетата от темата за тази болница.

# 987
Момичета, а има ли някой прясна информация дали работи отнов 2-ра градска и дали още има претовареност в ТК  newsm78

Ремонта във Втора градска ще продължи до декември. В момента там приемат само за уговорено раждане.

# 988
чувала съм много и само лоши неща за Шишенкова (даже и от др. лекари там), а знам и че ако си при нея и не си избереш да раждаш при синът й лошо ти се пише... Twisted Evil Twisted Evil

А за Ташков...някоя от вас била ли е при него и да й е сбъркал пола на бебето на преглед в 5м...сори за тъпия въпрос, но за една приятелка питам Embarassed

# 989
qundie, аз раждах предния път при Ташков, сега пак мисля при него да раждам. Аз за пол никога не съм го питала, но предния път като ходех при него ми потвърди пола в по-напреднали месеци. А и за кой кабинет става въпрос в болницата, или в частния? В смисъл, че май са различни като качество ехографите. А и той не прави ФМ, гледа другите неща поне при мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт