Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 910
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Цвети, връщайки се назад във времето, преди година почти, от опита и наблюденията си мога да ти кажа, че ако ще раждаш нормално - по-добре плати на акушерка. Без това тя върши цялата работа. А ако ще си секцио- всичко зависи от теб самата.

даааа, подкрепям 100 % и освен това е 3 пъти (или 2 пъти по-скоро) по-ефтино....и си избери Белишка.
Ей, Мишлетата  Hug Hug

Аз също съм с двете ръце ЗА избор на акушерка.Тя ще е до теб през цялото време!

# 1 006
Ако забременея пак със сигурност ще раждам с избор на лекар Peace.
Д-р Янкова изражда и до колкото съм чувала е много добра. Grinning

# 1 007
Аз не си избирах лекар, но попаднах на страхотни хора д-р Мая Василева и д-р Януш Хъртарски Hug Бяха много внимателни и двамата и се грижеха за мен, въпреки че не бях плащала Peace

# 1 008
Ако забременея пак със сигурност ще раждам с избор на лекар Peace.
Д-р Янкова изражда и до колкото съм чувала е много добра. Grinning
Да, добра за проследяване на бременност ...ама не те съветвам да я избираш за раждане...за мааалко не ме сряза, беше убедена че термина ми е на еди коя си дата(според ФМ) и искаше да ме реже, добре че Панова я спря...даже малко ми се разсърди като казах че искам да раждам нормално- иначе наистина е свястна и я бива..... но се държи по-добре ако си й пациент.

# 1 009
Аз не си избирах лекар, но попаднах на страхотни хора д-р Мая Василева и д-р Януш Хъртарски Hug Бяха много внимателни и двамата и се грижеха за мен, въпреки че не бях плащала Peace
Докато бя в предродилна на системи д-р Василева израждаше 2 момичета. Страхотно мило се държеше, внимателн и двете родиха много лесно.  Имоите впечатления са много добри а нея Peace

# 1 010
От тая тема една девойка ми беше писала на лични за д-р Константин Петров...може ли пак да ми пише-имам инфо Grinning Grinning

# 1 011
  • тук
При първото си раждане и аз не избирах лекар, а познавах акушерката и имах уговорка с нея. Случих на компетентен лекар, но когато дойде време да ме шие, не ми сложи упойка и беше доста груб. Акушерката не можеше да ми помогне, въпреки че и пукаше. Имайте го предвид- все пак говорим за различно ниво на сигурност.

# 1 012
,но когато дойде време да ме шие, не ми сложи упойка и беше доста груб.
Ужас Shocked.Ей от това най ме е естрах.Да си платя и да ме шият на живо Shocked.
За д-р Маленов някой има ли сравнително нови впечатления.Изражда си още там нали newsm78

# 1 013
Хъни, д-р Маленов иражда в Тина Киркова Peace

# 1 014
Момичета , много ви благодаря за вниманието и за отговорите. От Янкова съм доволна защото ме е израждала първия път и останах очалована, направи ми лек разрез да излезне бебето по-бързо и да не ме разкъса повече. Та след това всеки доктор който ме е преглеждал , се е възхищавал как добре съм зашита и сега няма почти белег. Първия път раждах нормално и се надявам и сега да раждам нормално. Много е внимателна и аз й имам голямо доверие, затова и тя ми наблюдава бремеността. Аз също съм чувала ,че е по-добре да си избереш акушерка, но аз май няма как да го направя това, просто защото не познавам нито една акушерка, пък камо ли да имам впечатления от тях. А и идея си нямам как да влезна във връзка с акушерка. Но както е казано не се ражда всеки ден и май ще мина на варианта избор на лекар, въпреки че предпочитам да дам пари директно да доктора , вместо да храна вратовете на чивонвиците от Здравната каса. Но няма начин, такава ни е действителността.

Искренно ви благодаря за отворите и отделеното внимание. Сигурна бях че сред вас ще намеря подрепа и разбиране

# 1 015
и аз бих предпочела да си платя директно на лекаря, но се оказа, че той ако не е на смяна не може да ме изроди и да влезне в отделението, което е много много тъпо

# 1 016
неее, по-тъпо е случайно да е на смяна и пак да те накара да си платиш за раждането....защото има такива, които като са на смяна не те карат да плащаш.....

# 1 017
Моето мнение е, че добрите лекари, за които естествено си плащаш си имат добри акушерки, анестезиолози и всичко останало. Поне при мен беше така. Всичко е от значение, но все пак не раждаме всеки ден я. Не, че на мен ми е много по възможностите да плащам, ама .. предпочитам да съм спокойна  Peace

# 1 018
неее, по-тъпо е случайно да е на смяна и пак да те накара да си платиш за раждането....защото има такива, които като са на смяна не те карат да плащаш.....
Ми Ташков ми каза че само ако не е на смяна трябва да платя избор на екип....

# 1 019
Е, да ама аз като раждах Ташков си беше на смяна и пак платих за него. В смисъл, че бях платила предварително, но той не знаеше, че съм платила вече и ме попита дали сме направили избор на екип и ако не сме трябва да направим  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт