Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 922
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 020
Е, да ама аз като раждах Ташков си беше на смяна и пак платих за него. В смисъл, че бях платила предварително, но той не знаеше, че съм платила вече и ме попита дали сме направили избор на екип и ако не сме трябва да направим  newsm78
И при мен бе така,само дето не бях платила предварително.

# 1 021
Аз не си избирах лекар, но попаднах на страхотни хора д-р Мая Василева и д-р Януш Хъртарски Hug Бяха много внимателни и двамата и се грижеха за мен, въпреки че не бях плащала Peace
Докато бя в предродилна на системи д-р Василева израждаше 2 момичета. Страхотно мило се държеше, внимателн и двете родиха много лесно.  Имоите впечатления са много добри а нея Peace
Мен пък тя ме оперира и мисля, че си свърши работата перфектно Peace

# 1 022
Е, да ама аз като раждах Ташков си беше на смяна и пак платих за него. В смисъл, че бях платила предварително, но той не знаеше, че съм платила вече и ме попита дали сме направили избор на екип и ако не сме трябва да направим  newsm78
И при мен бе така,само дето не бях платила предварително.
е в такъв случай за кво да се дават на болницата като можеш да ги дадеш на него.
Момичета вие давате ли допълнително пари като сте си избрали екип на доктора

# 1 023
Момичета, измествам обсъждането за екипите, но не мога да не споделя с вас статия, на която попаднах току-що. Струва ми се убийствена в ироничността и правдивостта си. На фокус е Тина Киркова, но и ситуацията въобще. Пак ми стана тягостно като я прочетох...
Ето: http://www.newbusiness.bg/?pid=vewarticle&code_no=34

# 1 024
не го четох подробно,че ми беше гадно, но възглъсите им и коментарите като раждаш са точно такива Shocked

# 1 025
  • София
Момичета, имам въпрос към вас:

Колко броя памперси и мокри кърпички трябва да се подготвят за бебето в болницата и държат ли да са някаква определена марка?

Мерси.

# 1 026
не го четох подробно,че ми беше гадно, но възглъсите им и коментарите като раждаш са точно такива Shocked
На мен направо си ми е едно към едно описанието в статията...

# 1 027
Не се втилясвайте на такива статии. Мислете за себе си по време на раждането. Те по болниците са чували и виждали всичко, няма да ги изненадате. Малко здравословен егоизъм трябва  Peace
Marleen, марката няма значение. Един малък пакет памперси и един пакет мокри кърпички стандартен. Аз съм си взела памперси Хъгис и кърпички памперс. Хъгис-28 бр. Кърпичките май са 63.
Tasty0703, аз допълнително не съм давала. Нали давам и без това за прегледите като ходя в частния кабинет  Crossing Arms

# 1 028
  • София
minana, благодаря Hug

# 1 029
Как така марката няма значение- поне до средата на година държаха да са само Памперс и двете.

# 1 030
Аз не се "втилясвам". Казвам само, че написаното дълбоко ме засегна.

# 1 031
Как така марката няма значение- поне до средата на година държаха да са само Памперс и двете.
И аз не съм сигурна,но май Искаха да са Памперс.Пишеше нещо на една табела,ама какво беше...Confused

# 1 032
То по болниците има много неща, които могат да те засегнат това исках да кажа. Човек трябва според мен да е малко над тези неща, но понякога не се получава просто  Tired
Може да сте прави за Памперс, ще купя ако трябва и без това Хъгис са по-хубави, ще си останат за нас  Mr. Green

# 1 033
Със сигурност настояват да са на Памперс. Това пишеше на табелата, както и 1 пакет за нормално, 2 - за секцио.

# 1 034
Със сигурност настояват да са на Памперс. Това пишеше на табелата, както и 1 пакет за нормално, 2 - за секцио.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт