Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 975
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 035
А тези памперси и кърпички ги взимат веднага след раждането или? Ако бебето е при майката пак ли трябва да им се дадат и защо наистина настояват да са Памперс?!? Аз никак не харесвам кърпичките като цяло, а още по- малко на Памперс тези и съм си взела един пакет доста по-...чисти от към химикали да кажем такива. Не искам да ми бършат детето с кърпички Памперс. Или пак е на принципа- баба ти само с не знам си какви си кърпички са я бърсАли  Tired

# 1 036
Хич не са на тоя принцип имат си някакво обяснение защо държат на тая марка, но според мен правят някакви далавери-или от памперс нещо им дават....дори и при теб да е бебто носиш задължително и двете неща още първия път като си го вземаш иначе питат като че ще остане без пампер бебето ти....и пишат на количката дали си дала- много досадни и много тъпа политика.

# 1 037
  • София
А тези памперси и кърпички ги взимат веднага след раждането или? Ако бебето е при майката пак ли трябва да им се дадат и защо наистина настояват да са Памперс?!? Аз никак не харесвам кърпичките като цяло, а още по- малко на Памперс тези и съм си взела един пакет доста по-...чисти от към химикали да кажем такива. Не искам да ми бършат детето с кърпички Памперс. Или пак е на принципа- баба ти само с не знам си какви си кърпички са я бърсАли  Tired
Искат всички да носят еднакви кърпички. Като отворят един пакет бършат всички бебета едно след друго. После отварят следващия и така. Никой няма да се занимава да гледа на кое бебе кое точно пакетче са донесли. Все пак един човек прави тоалета на сума бебета. В стаята си ползвай каквото искаш.

# 1 038
За кърпичките въобще не настояват да са на Памперс, само за памперсите е задължително.

# 1 039
да да, а защо мен ме питаха 100 пъти защо не са памперс и кога ще донеса такива- аз така и не донесох, но.....

# 1 040
Аз нямах никакъв проблем с другата марка кърпички, които бях занесла.

# 1 041
За кърпичките на държат , но за памперсите много ....... Тъпо но какво да се прави , а Памперс са спонсори на болницата и им дават доста подаръци  , т.е памперси и мокри кърпи . Но по въпроса с тоалета на бебетата , аз съм направо потресена от отговор на сестрите там , че бебетата не се мажели с нищо под памперса , защото кърпичките били с лосион . Е то и какво мазане , като нас ни бяха къпали не повече от 2 пъти за 6 дена престой .... Crazy newsm78

# 1 042
. Е то и какво мазане , като нас ни бяха къпали не повече от 2 пъти за 6 дена престой .... Crazy newsm78
ПИСИ,по света вече не е практика да се къпе бебето всеки ден,осибено малко след раждането. Peace

# 1 043
  • София
Ок, Памперс, ясно.
Ами по колко бройки?

# 1 044
Ок, Памперс, ясно.
Ами по колко бройки?
Малък пакет 24бр.

# 1 045
Деси , не знам къде е и къде не е практика да се къпе всеки ден бебето , ама мойта се роди с коса 4- 5 см . и стоеше замазана като с яйце отгоре 3 дена , докато най-накрая я изкъпали и малко я поизчистили . Горкото , беше трагична гледката ..... Cry

# 1 046
  • София
Деси , не знам къде е и къде не е практика да се къпе всеки ден бебето , ама мойта се роди с коса 4- 5 см . и стоеше замазана като с яйце отгоре 3 дена , докато най-накрая я изкъпали и малко я поизчистили . Горкото , беше трагична гледката ..... Cry

Твойто поне са го изкъпали!Нас така и не ни къпаха,а трябваше да останем 8дни.
Да не говорим колко и беше подсечено дупето!Едвам я оправих!
Една вечер като реших да и сменя памперса,той се беше залепил
за дупенцето и!И това стана след като ни ги бяха върнали от тоалета!
Бях ги помолила един път да и сменят памперса,защото се наака веднага
след тоалета, а те ми се накараха,че това било болница и си имало
часове за това и ще си стои наакана! #Cussing out
Е,със сигурност не я оставих наакана,но това просто е нечовешко!

# 1 047
Ееее,така е гадно,да. Flutter
Аз си го сменях детето сама/и първото също/,ако чаках на техния тоалет... ooooh!
Симбиоза,моя малчо му се обрина и подсече дупето,когато бе на 15 дни.Оказа се,че не му понасят Памперсите/на Памперс/.Дотогава бяхме ползвали на Чико,включая и в болницата,където често го сменях,че акаше доста,а и седяхме само 3 дни.Та може и твоето детенце да е страдало заради това.

# 1 048
 ooooh! Това е нещото което се случва почти винаги , дори и сега в къщи - да се наака след като яде .
Една от нощите едното бебенце не се успокой доката не го преобу майката . В 1 часа през ноща един рев половин час , не можем да го успокоим милото , не ще и не ще да заспи ,изми го на чешмата и го преобу , ама нали трябват и икономии да се правят та водата беше хладка.  Praynig

# 1 049
  • София
Ееее,така е гадно,да. Flutter
Аз си го сменях детето сама/и първото също/,ако чаках на техния тоалет... ooooh!
Симбиоза,моя малчо му се обрина и подсече дупето,когато бе на 15 дни.Оказа се,че не му понасят Памперсите/на Памперс/.Дотогава бяхме ползвали на Чико,включая и в болницата,където често го сменях,че акаше доста,а и седяхме само 3 дни.Та може и твоето детенце да е страдало заради това.

Ами не е алергична към Памперс.Вкъщи сме с тях.Просто трябваше да ги сменят по-често,
а не за едно денонощие само 3 памперса!

Общи условия

Активация на акаунт