Часовникът! - тема 2

• 76 698
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
annny  благодаря за топлият прием в темата!!!
За съжаление нямам с какво да се похваля;но много се възхищавам от новите часовници на момичетата Hug.
  bouquet

Нищо мила,сигурна съм, че съвсем скоро ще има с какво да се похвалиш, особено след тази темичка  Laughing Hug

# 76
Темата е много хубава, но в следващата дали този, който я отваря би сложил ако може да сложи сайтовете на по-коментираните марки? Такива красоти видях, а после трябва да търся назад по темите.  newsm78
Иначе да ви питам някой знае ли дали мога да си поръчам кожена каишка на Betty Barclay, часовникът ми е от тях и каишката е малко по-нестандартна, тъй като има кожа и под часовника, защото имам алергия, за съжаление обаче тя отдавна се скъса, а ония от магазина, в който я купих ми казаха, че ще докарат, но отказаха да ми кажат какъвто и да е период, а вече мина сигурно месец и изобщо няма да се занимавам повече с тях.  Confused Ако някой знае, моля да каже...  Rolling Eyes

# 77
  • София
Темата е много хубава, но в следващата дали този, който я отваря би сложил ако може да сложи сайтовете на по-коментираните марки? Такива красоти видях, а после трябва да търся назад по темите.  newsm78
Иначе да ви питам някой знае ли дали мога да си поръчам кожена каишка на Betty Barclay, часовникът ми е от тях и каишката е малко по-нестандартна, тъй като има кожа и под часовника, защото имам алергия, за съжаление обаче тя отдавна се скъса, а ония от магазина, в който я купих ми казаха, че ще докарат, но отказаха да ми кажат какъвто и да е период, а вече мина сигурно месец и изобщо няма да се занимавам повече с тях.  Confused Ако някой знае, моля да каже...  Rolling Eyes

Виж в магазин " Джулияни " под колоните на " Алабин " те си поддържат всички консумативи на марките часовници ,който продават.

# 78
Да ви се похваля, че вече си нося моята придобивка. Там на място ми го направиха за 50мин.  Тези, които са следили темата, знаят за дъългото ми чакане Simple Smile

# 79
Да ви се похваля, че вече си нося моята придобивка. Там на място ми го направиха за 50мин.  Тези, които са следили темата, знаят за дъългото ми чакане Simple Smile

Ееее супер Simple Smile)) Айде честито тогава и да си го носиш с кеф дълго дълго  Hug

# 80
Ето това е моята придобивка,нося го близо вече месец,много съм доволна.

# 81
Оооо, Аника много е хубав Heart Eyes Със здраве да си го носиш Hug
Аз отдавна съм го загледала точно този модел, някой го беше показал в темата преди време, но съм си казала,че спирам за известно време с часовниците,че май множко ми идват вече.. Laughing

# 82
И аз сега съм на тема часовници и си харесах часовник на Пиер Балмен ето този модел http://www.kolko.bg/bg/balmain-damski-chasovnik-miss-balmain-rc- … 0-64-bg/p/1057645 . Чували ли сте нещо за тези часовници в магазина ме увериха, че марката била по добра от Тисо?

# 83
 Peaceстрахотен е и аз си търся,но още не съм си избрала

# 84
  • София
Ето това е моята придобивка,нося го близо вече месец,много съм доволна.

Каква е цената на часовничето? Страхотен е  Simple Smile

# 85
sparkk писах на лични  Hug

# 86
Момичета, ако мога да ви попитам, къде в София се намира магазина на Fossil или такъв където продават часовници от тази марка? Благодаря   bouquet

# 87
  • Belgium
Момичета, ако мога да ви попитам, къде в София се намира магазина на Fossil или такъв където продават часовници от тази марка? Благодаря   bouquet

Fossil се продават в магазините на Галдини - има в Mall Sofia, City Center Sofia, както и близо до Съдебната палата.

# 88

Fossil се продават в магазините на Галдини - има в Mall Sofia, City Center Sofia, както и близо до Съдебната палата.

Благодаря много   bouquet

# 89
  • София

В Галдини е много беден асортимента.В Студентски град има едно магазинче за сребро и има повече модели на Fossil   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт