Часовникът! - тема 2

• 76 742
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Аз продължавам да мисля че най-вероятно е на Сваровски.

# 571
  • София
Момичета, часовници от този тип някой виждал ли е на живо? Добре ли изглеждат? Гледам, че няколко марки са ги напускали, явно са хитови. Пише, че са от Faux horn - не мога да разбера рог от какво е точно?  Thinking

# 572
faux значи изкуствен Peace

# 573
Аз продължавам да мисля че най-вероятно е на Сваровски.

Аз пък все си мисля,че ще е модел на Guess.Знам ли?!

Klemy,тези часовници са от най-обикновена пластмаса.На мен лично не ми харесват,изглеждат много евтино на живо.

# 574
  • София
 Hug
Много ви благодаря, спестихте ми необмислен бъдещ разход!  Grinning

# 575
Ох,след известно размишление си взех това съкровище!!:

Не мога да откъсна очи от него Crazy Crazy

Определено ставам фен на маркатa Heart Eyes

# 576
Разкошен е!!! Heart Eyes
Със здраве да си го носиш.

# 577
Сидхарта Peace много е хубав ,лилав ли е цвета много интересен ,а в крайна сметка от кой сайт го поръча ?

# 578
  • София-в сърцата на моите деца
Ох, и аз искам!! Laughing

# 579
Момичета аз да ви питам. Hug Много харесвам титаниеви часовници  и съм решила да си купя. Цените са им доста сериозни. Някоя от вас има ли и доволна ли е от него. Ако можете нещо повече да ми разкажете, че вече съм харесала един модел.

Сидхарта, часовник приказка. Честит!  bouquet

# 580
  • София
Сидхарта много е шик часовника,от кой сайт го поръча?Със здраве да си го носиш Simple Smile

# 581
Благодаря момичета!Наистина е страхотен и макар малко по-високата му цена-заслужава си и не съжалявам.Взех го от Galdini,нещо не го намерих по сайтовете,може и модела да е по-стар,което не ме притеснява Crazy
Иначе от същата серия е този примерно:

http://www.sunnywatches.com/watches/breil/mediterraneo-chrono-lady-bw0383.html

# 582
OХ, Сидхарта, уникален е!!!  Crazy
Честит да ти е, каква е цената ако не е тайна?

# 583
OХ, Сидхарта, уникален е!!!  Crazy
Ами не е тайна,ама ме е срам малко да кажа Embarassed...ама все пак-взех го с намаление-имат 16% намаление на марката през целия месец,та излезе 1600 лв CrazyСкъпичък е заради камъните-турмалини Flutter,но мен  с това ме грабна Grinning

# 584
OХ, Сидхарта, уникален е!!!  Crazy
Ами не е тайна,ама ме е срам малко да кажа Embarassed...ама все пак-взех го с намаление-имат 16% намаление на марката през целия месец,та излезе 1600 лв CrazyСкъпичък е заради камъните-турмалини Flutter,но мен  с това ме грабна Grinning

Откакто го постна си мисля да те питам дали има подобен модел без камъни. Laughing  Защото много ми хареса, но тези розови камъни.. Crazy но преполагам, че цената и без тях ще главозамайваща, така че няма значение всъщност. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт