Часовникът! - тема 2

• 76 687
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета!!! искам да попитам някой притежава ли часовник с марката Marc Ecko и изобщо има ли ги в БГ. аз се колебая между http://www.watchshop.com/mens-marc-ecko-the-majes-tic-watch-e185 … g1-p99931984.html и http://www.watchshop.com/mens-marc-ecko-m1-chronograph-watch-e22 … g1-p99928846.html и двата мисля че си залужават ама чакам и вашите мнения.   bouquet

И на мен определено първия ми харесва повече.Иначе и тук,където съм аз ги водят дамски модели,а те и на такива приличат.Не мога да си представя мъж с часовник с камъни. Sick

# 691
  • Пловдив
Ааааа, ясно каква била работата. И на мен ми се сториха повече женствени и поради това попитах. И нещо друго забелязвам, че се носят по няколко часовника едновременно. По един на всяка ръка, или повече разпределени кой както си реши. Лично за мен това е неприемлив вариант, но за младежи е интересно. И още нещо - колкото повече екстри от рода на компаси, хронометри, датници - толкова по-актуален е модела. Наскоро четох някъде, че кръглата форма се завръща като предпочитание и финес, критерий за добър вкус и прочие,  за разлика от доскоро модните правоъгълни и квадратни. В момента и аз се оглеждам за нов, но днес ми хареса един, утре друг...
Каквито и да изберете, момичета, важното е да се измерват само щастливи мигове с тях.

# 692
Здравейте момичета!!!  bouquet

Имам една молба към вас  Praynig търся си часовник на Fossil но точно този който търся не можах да открия в цяла Варна. Sad
Ето модела   http://www.fossil.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductViewLarge … amp;storeId=12052

Спомням си че се коментираше модела в темата но в момента не мога да открия коментарите ( много ми е лош нета днес и ми скъса нервите  #Cussing out)

Много ще съм благодарна за информацията ; от миналата година искам този часовник и   сега вече съм решила твърдо да си го купя .Всякаква информация ще ми е от полза .

Предварително благодаря !!! newsm51

# 693
Здравей,Mirellka!Много е хубав часовника!Ако го няма по магазините,можеш да си го поръчаш по интернет.Как точно се води модела,че не го намирам в сайта на Fossil?

# 694
Здравей,Mirellka!Много е хубав часовника!Ако го няма по магазините,можеш да си го поръчаш по интернет.Как точно се води модела,че не го намирам в сайта на Fossil?

Няма го в сайта на Fossil ; но по - големия проблем е че го няма и в ebay.
А за точния модел и аз от този линк не мога да го разбера . newsm78
Търся го като изображение.

# 695
BQ9358 ако не се лъжа  Crazy

# 696
Точно. Peace

# 697
Благодаря много момичета!!! newsm51

Ще продължавам да го търся. Tired
Дано да изскочи от  ebay Praynig

# 698
Да, дано, защото навсякъде е изчерпан, и е много трудно откриваем....

# 699
Да, дано, защото навсякъде е изчерпан, и е много трудно откриваем....

От три дни се ровя в eBay някой да се излъже да го продава обаче ... няма   smile3515 smile3518

# 700
Mirellka,намерих го в един английски сайт,само че ако държиш наистина да го имаш,не губи време,защото както ти каза и Just*AvvA* този модел се намира много трудно,понеже е от миналата година!

http://www.bakzo.co.uk/products/Fossil's-Ladies'-Glitz … ch-%23BQ9358.html

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 04:44 от Golden Queen

# 701
# 702
Golden Qeen ;Titina много ви благодаря момичета!!! newsm51
Зарадвахте ме много от сутринта! Hug
Снощи до 3часа съм се ровила . Tired
Почвам да проверявам дали ще го изпратят до Бг.

newsm51 newsm51 newsm51  love001

# 703
  • София
Този фосил не е с керамична каишка, нали?  newsm78

# 704
Този фосил не е с керамична каишка, нали?  newsm78

Не не е с керамична .

Общи условия

Активация на акаунт