На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 789
  • 323
  •   1
Отговори
# 30
От бебета децата ми се топят в морето и се въргалят в пясъка. Няма изобретен накъв бански, който да ги предпази от пясък в дупето. Затова си ходеха голи, дупетата често заплаквах в морето. От една-две години започнаха да развиват някакво чувство за срам, което за мен е необяснимо, защото ние с баща им сме нудисти. А чувството за срам ги скри в бански. Лошото е, че непрекъснато са с мокри гащи, а пясъкът, който така или иначе се завира там, където не му е работата, се вади много по-трудно - чак вечер под душа.

# 31
С бански,защото децата имат доста по-нежна кожа от нас и имат нужда пот тази защита!

# 32
Гола влиза само в морето,  иначе на пясъка е с бански или с гащи - както дойде, даже често е с потниче или тениска. Но дори и с бански пак има пясък навсякъде, но поне няма риск за кожата и на деликатните места  Peace

# 33
  • София
Теорията за ползата на банския ми е ясна.

На практика, обаче децата ми не искат бански. Толкова се кефят да са голи, че и двамата смъкваха банските на 15-тата мин. и умираха от кеф да тичат голи. И аз ги оставих по голи дупета, т.к. вече не съм сигурна кои от новите теории днес, утре ще бъдат отречени.
Другият проблем беше, че намокрените бански не можеха да изсъхнат толкова бързо колкото бива намокрен сухият с който са преобути.

Мислих, мислих дали да ги лиша от това удоволствие и само да крещя по плажа да се обуят и накрая реших, че пясък така и така влиза навсякъде, слънцето също ги пече по 9/10 от кожата, а педофилите не мога да ги спра да си ги представят голи и когато са с гащи.
Е от последното ме беше най-шубе и си отварях очите на 4 къде ходят и към кой се доближават и кой към тях.

# 34
С бански.

# 35
С бански, никога голи.

ПП Добавих анкета.

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 22:49 от .Ели.

# 36
И аз съм за банския, моята дъщеря се сърди като е гола

# 37
Още преди тридесетина години, когато самите вие сте били деца се пишеше колко е вредно децата (особено момиченцата) да се голи на обществените плажове. Чудя се как при тази  мръсотия може въобще да си помислите детето да е без гащички. Хората и памперси за плаж направиха именно по тази причина, ама ние все се питаме.

# 38
  • Бургас
даже (особено при деца под 3г) е добре освен банските да имат и тънка тениска или потниче заради вредното слънце.много хора не си дават сметка на какъв риска излагат децата си под слънцето,особено туристите,които идват за кратко и са озверели за плаж(дано не ми се обидят Peace).с каквито и вълшебни лосиони с висок фактор да ги мажем децата,истината е ,че силното слънце е много вредно за тяхната кожа(не че за нашата е полезно).
така че- с бански,намазни обилно със слънцезащитен лосион,с дрешка по-малките и за не повече от час,час и половина-до 10:30ч сутрин и след 17ч . Peace
а днес една приятелка ми разказа как на момченцето й влязло пасък в пишката и станало такова възпаление за няколко дни,че чак текнала гной... Sad разбира се това може да стане и с бански,но все пак е по-малко вероятно.
а относно това,че настивали с мокър баснки-вече се продават достатъчно хубави,които съхнат буквално за минути. Peace

# 39
  • софия
ами,мен ме притеснява като ми се навре на няма и един метър някое голо бебе и се чудя накъде да гледам,смущаващо е.
Не разбирам кой може да се смути от голо бебе, при условия,  че всяка втора стринка е по монокини и форми всякакви,с тлъстини и висящи козунаци. Мен повече ме смущава непрекъснато да сменям мокрия бански на дъщеря ми,която 90 процента от времето на плажа е в морето или поне на 10 см дълбочина.На пясъка си седи на надуваема възглавничка и въобще не си цапа дупето.Претърпяла е бъбречна операция и ми е безразлично мнението на коментаторите, относно това докога ще ходи гола по плажа.Само мъжа ми има право да коментира методите ми на отглеждане и възпитание.Интересувам ме да не е с мокро бельо. Тя ще си  почувства свян ,когато му дойде времето и ще се облече сама.Ако си разгледате старите  албуми всеки ще намери голи снимки от детството.Педофили и всякакви изроди е имало всякога и ще има......но със скафандър не съм видяла никой на плажа.

# 40
  • София
Дъщерята задължително с бански.
Алекс все още не е ходил на плаж. Най-вероятно ще е по памперс Simple Smile

# 41
  • Sofia
С бански. Peace

# 42
Без бански.

# 43
ами,мен ме притеснява като ми се навре на няма и един метър някое голо бебе и се чудя накъде да гледам,смущаващо е.
Не разбирам кой може да се смути от голо бебе, при условия,  че всяка втора стринка е по монокини и форми всякакви,с тлъстини и висящи козунаци. Мен повече ме смущава непрекъснато да сменям мокрия бански на дъщеря ми,която 90 процента от времето на плажа е в морето или поне на 10 см дълбочина.На пясъка си седи на надуваема възглавничка и въобще не си цапа дупето.Претърпяла е бъбречна операция и ми е безразлично мнението на коментаторите, относно това докога ще ходи гола по плажа.Само мъжа ми има право да коментира методите ми на отглеждане и възпитание.Интересувам ме да не е с мокро бельо. Тя ще си  почувства свян ,когато му дойде времето и ще се облече сама.Ако си разгледате старите  албуми всеки ще намери голи снимки от детството.Педофили и всякакви изроди е имало всякога и ще има......но със скафандър не съм видяла никой на плажа.
Гледам, че дъщеря ти е на почти 6 години. Наистина ли смяташ, че е нормално да се разхожда гола по плажа? Не се заяждам  Peace .

Ние вече няколко години почиваме в чужбина, децата ни не са ходили на наш'то море, там където ходим е голи деца не съм видяла, между впрочем и жени по монокини също. Намирам го за нормално.

# 44
ЗА БАНСКИ!!!
Това си е за моите деца, а ако вашите се чувстват голи ОК!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт