На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 741
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен
Задължително с бански.
Има риск от замърсяване на срамните устни при момиченцата. Peace

# 316
  • София
Синът ми докато ходеше с памперси за морето винаги взимахме от тези памперси за вода, след махането на памперса веднага взех бански. Малката миналата и тази година, защото още не сме махнали памперса пак взех от тези на Хъджис за вода, като махнем и при нея памперса веднага ще взема бански  Peace

# 317
За плаж винаги тръгваме с обути бански но напоследък като види голо дете и започвам сам да си сваля банският.... Crazy

# 318
Гласувах с бански - така ми изглеждат някак си по-спретнати. НО всъщност ходят всякак - случвало се е и да са голи, и да са с памперси, гащи, бански. Тениската е задължителна, не разчитам на плажния крем. Обикновено са чисто мокри, така че не вярвам в теорията, че тениските спарват. Точно обратното, тази година големият успя да простине.
По отношение на пясъка - независмо дали детето е обуто или не, той влиза навсякъде (в кръга на шегата - имам чувството, че понякога стига до тънките им черва, като съдя по вида на дупетата преди къпане). Само че ако детето е голо, кожата не е влажна и пясъкът има по-голям шанс да падне. Иначе, особено ако детето е с памперс, пясъкът се задържа върху кожата и може да претрие неприятно гънките.

# 319
С бански

# 320
  • sofia
Иначе, особено ако детето е с памперс, пясъкът се задържа върху кожата и може да претрие неприятно гънките.
Не само с памперс. Големият ми син, ако е с бански тип "слип" се протрива, с бански "боксер" няма проблем. Просто при ластика около краката става протриването.

# 321
А как се справяте с пишкането и акането на плажа. Големият ми син го мъкнех по обществени тоалетни , който не бяха първа чистота  или в химически в най-краен случай. Сега с малкия търся алтернативен вариант , който да не заема много място. Някакви идеи , каквито и да е не бих отказала.  newsm78

# 322
Аз съм за банските.

# 323
Цвети77, в и-бей съм виждала преносими гърнета с капак, които са подходящи за плаж, къмпинг и т.н. В една тема за пишкането навън една майка беше дала линкове.
Аз да се похваля-купих на малкото бански с дълги ръкави с УВ защита. Идната седмица ще го тестваме.

Общи условия

Активация на акаунт