На плажа - по голо дупе или с бански

• 30 455
  • 323
  •   1
Отговори
# 300
Абе те възрастни мъже пикаят в морето, какво остава за децата по плажа.

Моя за първи път ще го водя на море. Той не носи вече памперс, казва си и може да стиска. Още не съм решила дали ще е по бански или по голо дупе. Най-вероятно ще избера бансите, защото никак няма да ми е приятно някой да загледа голото му дупе.

Не разбирам тези бански с UV защита, които са само боксерки или слип. Само дупето и другите части под банските ли защитават? Защото ако е така, не виждам какъв е смисъла от тях. Очевидно те не предотвратяват употребата на слънцезащитните продукти. Не е ли по-лесно да си го намажа целия с крем?

# 301
Да,Тиквичке(Зукини) Wink това за плажовете в Маями е така,поне ние като ходехме с една приятелка там тя се пече по прашка,нищо не и казаха.Например в Америка много се следи тези правила да се спазват по принцип.Няколко пъти бяхме свидетели чужденци да си оставят  момиченцата без горнище и точно 5 мин. по-късно тутакси ги карат да им го облекат.Голяма гледка.Най-ярък спомен ми направи едно тричленно семейство - майка,баща и едно 4-5 годишно момиченце.Майката знаеше английски,бащата очевидно не.Съблякоха детето,но майката изчезна някъде и по едно време казват на бащата да облече детето,а той не разбира ни дума hahaha JoyДълга разправия беше.
 Приказливка аз специално използвах едни гащички дето бяха като памперс.Бяха по-тънички и не пропускаха.На детето му беше приятно,знам,защото ако не и харесва нещо започва един рев...
 По принцип много деца влизат във водата и там се изпишкват,то и големите май го правят понякога SickНо виж,за голяма нужда не знам какво друго освен памперс и тези гащички дето ги споменах.
 Аз пък сега едно нещо се сетих...теорията "мокри компреси" т.е. за какво му е на детето мокър бански,че да не настине Shocked точно този "мокър компрес" не разхлажда ли детето като излезе от водата.Аз откак се помня съм с бански и никога не съм настивала,защото той тъй или иначе изсъхва бързо,но пък ми е било приято нещо да ме разхлажда newsm78

# 302
Синът ми ходи на плаж гол вече 2 лета. Досега не се е случвало да напишка нечия хавлия, различна от моята.
Като се замисля се тревожите повече отколкото трябва. Аз съм родена и живяла винаги във Варна и гледката на пишкащо малко детенце на пясъка е съвсем естествена.

# 303
С бански.

# 304
Винаги чисто гол, намазан обилно и начесто с 50+.

Скафандри, космонавти и др. костюми не бих облякла НИКОГА. Даже са ми смешни децата с подобно облекло..всъщност ги съжалявам, на тая жега ако на мен ми наденат това ще удуша родителя си.

Значи и на мен ще се смееш, защото и аз на басейн или плаж ходя с UV защитна блуза с дълъг ръкав над банския ми.
Не желая кожа на петна, пък недай си Боже и рак.

# 305
С бански Peace
Няма да обяснявам защо, просто е въпрос на манталитет.

# 306
голо,вече 3 лета подред!

# 307
с бански! Simple Smile

# 308
Peace Peace но малката щом се намокри ги събува.Нудиска с еоказа тя #Crazy

# 309
... гледката на пишкащо малко детенце на пясъка е съвсем естествена.
Изхождането при по-големите не би трябвало да е проблем,понеже по повечето плажове е пълно с кафенета,кръчмици и т.н.,които имат  и тоалетни,някои платени,други-не.Предпочитам децата да пикаят там,а не на пясъка,с който после си играем с дъщеря ми и се завира къде ли не...Скоро едно русначе на 4-5 години клекна на 20 метра от хавлията ми и си свърши голямата работа в пясъка.Очарователно беше...Реакция от майката - никаква.Ама това е една друга тема...

# 310
... гледката на пишкащо малко детенце на пясъка е съвсем естествена.
...Скоро едно русначе на 4-5 години клекна на 20 метра от хавлията ми и си свърши голямата работа в пясъка.Очарователно беше...Реакция от майката - никаква.Ама това е една друга тема...

Sick

# 311
Еее, това беше гадно Sick, ама то си е до манталитет.

# 312
Синът ми винаги е с бански на плажа. Най-вече от хигиенна гледна точка.

# 313
dunaika мился, че съвсем ясно съм го написала "пишкащо малко дете". Под малко не мога да приема 4-5 годишно, което говори и контролира физиологичните си нужди. Има голяма разлика!

# 314
Използвам бански, за да не влиза много пясък в дупето.
Мен лично не ме притесняват голи деца на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт