ЯНУАРКИ 2010 - 9 тема

• 15 319
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета виждам че разисквате темата за освобождаване  по време не болничен Mr. Green
Да се изкажа и аз  много от работодателите процедират точно така освобождават ама не е точно заради осигуровката защото като си в болничен не се плаща цяла а само здравно осигуряване което е  8 лв върху минималната проблема идва от това че този човек трябва да го плаща в продължение на 2-3 години и после ти да не се върнеш на работа при него Confused

Казвам го от другата страна в момента преди 3 години в нашата фирма имаше такива случаи излезноха в майчинство 4 момичета за два месеца ок няма проблем 3 години им плащахме здравното осигуряване и накрая дори не благоволиха да дойдат и да кажат че са започнали другаде работа
Не мислите ли че е много гадно?
Повечето от работодателите са се опарили и затова реагират така, не казвам че са прави ама и те си имат съображения.
Проста държавата ни е скапана.
Както и момента ако излезеш по майчинство от борсата взимаш такова само една година вместо две, това не е ли гадно ама държавата си го е измислила така.

Дано не предизвикам спор, не целя такова нещо Mr. Green

# 91
Здравейте момичета.Добре дошли на новодошлите мами.
Днес бях на преглед,всичко си е наред.Бебо си отговаря на седмиците,размахваше ръчички,крачета.Реших да не правя БХС(въпреки че съм на 35г.) и лекарката ми каза задължително тогава фетална морфология

# 92
Здравейте и от мен Simple Smile
Вили  Hug - толкова много се радвам и аз да те видя тук   bouquet
Сега за кървенето - няма значение дали са само 1-2 капки - иди веднага на лекар да те види, ако не друго - за твое успокоение - и после те чакаме да ни се похвалиш с добри новини и ритащо бебче  Hug
Ела, разбирам добре, че когато човек е преживял разни неща, трудно вярва в добрата статистика, но все пак това е много малка вероятност, та била тя и по-голяма от стандартната, изобщо не си мисли лоши неща, стискам палци второто изследване да е ОК и най-вече да си имаш живо и здраво бебче  Praynig

# 93
здравейте, и от мен Simple Smile пожелавам на всички лека бременност и дано всички мами и бебчета да сме живи и здрави! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 94
защо не излизат линийките

# 95
  • София
Здравейте момичета,отдавна не съм ви писала,но почти нищо не съм изпуснала...
Бяхме малко на море,изкарахме хубаво,но ми беше кратко...
А и днес бях на лекар-видях малкото съкровище най-накрая,такива подскоци прави,размахваше крачета и ръчички,въртя се толкова много,че трудно го хванахме за снимка-стана ми много мило,душичка!Единствено ми направи впечатление,че лекаря ми не ми направи вагинален преглед,а миналия път веднага ми пуснаха микробиология!Следващият път ще го питам...
Лека вечер за сега!

# 96
  • Пловдив
ilindi4ka болките са от време на време,вече се научих как да се пазя от тях.Пример сутрин като стана-вече не се протягам,защото като се протегна получавам страшен спазъм и сега избягевам всякакъви резки движения
valkiria79 ще пиша като се върна,дано всичко да е наред
Пожелавам ви всичко най-добро baby_neutral

# 97
Момичета да ви се похваля.Писах на проф.Кременски(управителя на генетичната лабораторИЯ) и той ми каза,че този риск всъщност бил нисък и че според него на втория скрининг ще са по-добри  резултатоте.Вдъхна ми надежда и ми каза,че нямам ознования за притеснение.Благодаря ви за покрепата.Надявам се и аз да се включа в темата най-после с нещо полужително,че все придавам черни нотки на всичко.Успех

# 98
Здравейте!
Днес моята принцеса Дамяна има рожден ден, хубава дата си е избрала 07,07!
Черпя ви виртулано  newsm38 cheers cook  ura и и пожелавам здраво и безгрижно детство и да стане горда кака януари!
Ние ще се готвим да празнуваме! Жалко че в градината не ни разрешиха да  занесем торта, лятото било забранено от ХЕИ, нищо довечера ще си духнем свещичките  smile3510

# 99
  • Варна
Здравейте! Първо искам да кажа добре дошли в темата на новите бъдещи мамчета и да ви пожелая лека бременност! Много се зарадвах от появата на villy  Hug Лека бременност и здраво бебче през януари ти желая  Simple Smile Villy, какво стана с кървенето, ходи ли на лекар? Стискам палци всичко да е наред с бебчето! А колкото до пола - двама лекари изказаха предположение за момченце. Разбира се, още е много рано и има вероятност от грешка, но и аз имам предчувствие отново за момченце. Но пък ще се радвам, ако предчувствието ми да се окаже погрешно  Laughing
ela79, много се радвам за хубавите новини! Опитай вече да се успокоиш.
sugar_lady, да ти е живо и здраво момиченцето и да има много щастливо детство!
Аз днес рано сутринта се паникьосах много. След като се изкъпах прокървих, не много, но достатъчно за да се изплаша. С мъжа ми хукнахме веднага към болницата. За щастие на смяна се оказа моя лекар, прегледа ме обстойно и ме успокои че всичко с бебето е наред. Понеже имам раничка на шийката на матката, съм прокървила от нея. Но каза да не се притеснявам за самата бременност заради раничката. Та тези дни ще си остана у нас да си лежа, за всеки случай, пък и малко да си почина, че се чувствам изморена. Остава и да се успокоя, но ми е трудно, заради аборта който преживях през декември. Все се притеснявам да не се повтори отново  Sad
Пожелавам лек ден на всички и без неразположения!

# 100
Добро утро.
Честит празник на малката Дамяна.

# 101
sugar_lady Честит празник!Поелавам на рожденичката безгрижно детство,много здраве,щастие и повече усмивки!Весело изкарване на празника newsm51 bdbaloni  jumpuu

# 102
  • Чехия
Добро утро..
 Hug

Роси, пази се все пак..Аз не съм имала раничка преди бременността.Но точно така изведнъж кръвнах и обяснението беше като при теб.
Продължи няколко седмици до към края на 5 месец ...понякога силно червеникаво, понякога само кафеникаво зацапване, като отидох да раждам нямаше и следа от нея. Причина нивото на хормоните, причиняват лезия на епитела на шийката.

sugar_lady   bouquet..Честито на рожденичката ти, весело детство..Ще правиш ли торта, питам заради ника.

ela79, радвам се че си по-спокойна.

# 103
Здравейте и от мен, и аз не съм писала скоро, но следя темичките.
 / В началото пише че съм първа бременост, но аз съм с втора, живи и здрави. /

Честит рожден ден  newsm59 и от мен на Дамяна, пожелавам  и само розови щастливи дни, изпълнени със смях и здраве, както на нея така и на хората около нея.  party023

Добре дошли на новите мами, живи и здрави, щастливи и спокойни.

Записах си час при доц. Томова, към края на месеца за 3 D изследване, много се вълнувам, препоръчамия една моя приятелка, която е ходила там. Аз сега съм в 15 г.с. засега съм добре.Забравих да ви се похваля миналата седмица ходих на консултация и видях малкото сърчице как тупка , много е вълнуващо нали.
 Приятен ден, захващам се  на работа, защото все пак съм на работа.

# 104
  • София
Честит Рожден Ден на Дамяна, да расте весело и щастливо дете!!!

Общи условия

Активация на акаунт