ЯНУАРКИ 2010 - 9 тема

• 15 313
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Браво, гледам че има хубави новини Party

Честит Рожден Ден на Дамяна  ura, пожелавам и здраве, безгрижно детство, много да радва мама и да и помага с бебето Wink
И ние се стягаме за РД, много се вълнувам, защото е първи, даже успях да си купя рокля  Flutter

Ела, много се радвам за теб  Party

Роси  Hug

# 106
Честит Рожден Ден на  малката Дамяна ura, пожелавам и здраве, щастие късмет и едно безгрижно детство, много да радва мама и да и помага когато бебчето се роди  Heart Eyes

# 107
Здравейте момичета  Hug
sugar_lady ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА   bouquet Да расте жива и здрава, много щастлива и нека щастието и късметът я следват по петите през целия и живот  Hug Hug
ela79 много се радвам, че професора те е успокоил така и ти е казал такава хубава новина  Hug Ще видиш,че следващият път резултатите от БХС ще са хубави  Praynig
Rosi79 радвам се, че всичко се е оказало не толкова страшно- сега с хубава почивчица няколко дни ще се нормализират нещата  Hug
valkiria 79 съжалявам, че така са се стекли обстоятелствата с работодателя ти   Hug Hug За съжаление когато си на изпитателен срок нищо не те защитава  ooooh!
Браво на мамите, които са видели малките слънчица и са разбрали, че са си живи и здрави-това си е голямо успокоение  Heart Eyes Heart Eyes

# 108
  • Ловеч
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дамяна! nbirthday
Нека расте здраво и щастливо дете,нека бъде най-щастливата кака на света,
и усмивка винаги да озарява нежното и личице.

# 109
Привет, дами!

ela79,
правилно ти е отговорил проф. Кременски.  Резултатът ти означава, че само една, от 460 жени, които имат такива показатели, ще роди дете с тризомия 21 /синдром на Даун/. Изчакай си втория БХС, тогава ще е по-ясно.  Peace
sugar_lady ,
честит рожден ден на дъщеричката ти! Щастливо и безгрижно детство и пожелавам!  bouquet
ro6ko_,
аз съм на същото мнение. Понякога се случва работодателят да е коректен, а служителя - некоректен. Имахме колежка, която беше назначена на отговорна длъжност, изискваща минимум 5-6 месечно обучение. Още на интервюто и е казано, че инвестицията в такъв кадър изисква последваща пълна ангажираност. Въпросната колежка е дала ясно да се разбере, че не планира деца. След точно 7м., тя съобщава на прекия си ръководител новината за бременността си. Съобщава му по телефона. Пуска си дълъг болничен и така и не се появява на работното си място. Болничните, разбира се, са изпращани по нейни близки.
Работодателят може да я съкрати. Вратички има, всички знаем, но той не го прави. Нищо, че от свои източници разбира, че целта на колежката е била точно осигуряване на майчинството си. Тя нямаше очи да дойде в офиса, за да съобщи, че е бременна, със сигурност няма и да се върне, след края на майчинството.
Въпросът е, кой възстановява на фирмата разходите от дългото и обучение и пропуснатите ползи?
Преди време аз бях поставена в съвсем същата ситуация. Тогава се изправих и казах, че планираме дете и е необходимо тази информация да се вземе предвид. Знаех, че ще изпусна мястото, така и стана. Но поне си спестих червенето пред хората. Peace
За да няма недоразбрали, уточнявам, че става въпрос изключително за жени, съзнателно подвели работодателя при постъпване на работа.

Хубав ден на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 13:43 от _Hope_

# 110
ЧРД на Дамяна!  nbirthday

Ние сме добре,нищо ново няма при нас.
Сега ще чета пропуснатото в темата.

# 111
Здравейте, за първи път се престрашавам да пиша, но следя форума от няколко дни. Днес явно има повод за празнуване. Желая на малката Дамяна да е жива и здрава, да има много късмет в живота и да радва мама и татко. Искам да се похваля, че преди няколко дни и аз бях на преглед и видях бебенцето как се мята ръчичките и се върти - чувството е неописуемо! (вече съм 14 г. с. и се вижда добре на ехографа.
На всички бъдещи мами лека бременност и здрави бебета!

# 112
Благодаря ви момичета за пожеланията трогнахте ме  Kissing Heart
ela79 това са наистина успокояващи новини, вярвай че на следващия БХС ще има добри резултати!
Rosi79 дано нямаш повече проблеми с кървене, че е много стресиращо, аз така минала седмица, но прокървих не малко, не  позволих да ме гледат гинекологично, дали нямам няква раничка и аз  newsm78, но кървенето не беше никак кафеникаво, а направо червено и сега пазя къщата леглото не много вече ooooh! Стига вече с тези проблеми
ivalex ника ми изобщо не отговаря на хранителните ми препочитания хе хе , никак не обичам сладко, а торти правя само ако ме подгони музата многооо рядко  Joy Поръчали сме си готова с формата на мече
Катинче, понеже сега е силно лято и всяка година (вече три поред) с дъщеря ми се сдобиваме с по една нова лятна рокля за този наш празник ,тя ще е с морки тоалет на раета днес , а аз малко ще съм бушонирана с една рокля с  висока талия Хем ми личи вече, а и кормче от преди, хем роклята е такава една надиплена, еми кво да се прави аз съм си малко пухкава , за сега съм качила 1 кг, но съвсем скоро ще започнем дебати за кг , само имайте търпение, че майчетата които са за първи път да видят кво се казва
 дебелариум, е не е задължителен за всички разбира се  Hug

# 113
  • София
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на Дамяна! Да расте и радвам мама!
Ела, много се радвам за добрите новини!
Катинче, като каза, че се готвите за рожден ден и погледнах датата на дъщеря ти....не стига, че сме адашки, но аз съм на 12.07...
didka055, добре дошла при нас!

# 114
  • Madrid
sugar_lady ,да ти е живо и здраво детенцето!Да расте сред много любов,весели игри и пълно здраве!  bouquet
Весел празник ви пожелавам! Heart Eyes

ela 79,радвам се ,че си по-спокойна и те разбирам!Дано нямаш повод за притеснение! Praynig
mannuella,аз като се изправя рязко получавам подобни спазми,даже тук го бях коментирала преди около две седмици.Щом се изправя рязко и ме прерязва.
Rosi 79,май ще си имаш Самуил! HugАз пък все по момичешките рафтове залитам в магазините,уж си гледам за Сами,ама като магнит ме придърпва това розово и докато се усетя,съм се озовала с рокличка в ръка. Crazy

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 12:55 от ilindi4ka

# 115
ЧРД на Дамяна   bouquet  Да е жива и здрава и да радва мама  bdbaloni

Вчера писах, писах... Преразказ с елементи на разсъждения на "Война и мир" направих и на края цък-цък и всичко изчезна  ooooh!
Аз съм другата седмица на преглед... А вчера се обадих да си запазя час за ФМ при Марков ... Свободни часове има за Септември.... Търсен е човека  Laughing

# 116
sugar_lady, моля те, снимки от събитието задължително bowuu

Катинче, като каза, че се готвите за рожден ден и погледнах датата на дъщеря ти....не стига, че сме адашки, но аз съм на 12.07...

Ейййй, верно ли, супер Party Party Party

# 117
здравейте мамчета !
Първо честит рожден ден на малката Дамянка, да е здрава, послушна и много да радва родителите си!
привет и на новите майчета, дано всички родим здрави деца, че накъде отива България.

имам предложение относно майчето с  договора с изпитателен срок - поговори с твоя работодател, като може да му предложиш 2 неща (или аз поне за това се сещам) да плащаш осигуровките за месеците до раждане (до 45 дни преди излизане в отпуск по майчинство) и това като условие да не ти прекратява договора, или да подпишете споразумение, че след изтичане срока на майчинството ще се върнеш на работа при него, разбира се ако имаш желание.

хубав ден от мен !

# 118
  • WA, USA
Честит рожден ден на малката Дамяна! Да расте жива и здрава и много засмяна. Много хубаво име, ние за баткото мислехме да го кръстим Дамян, но се роди на Иванов ден и стана Иво.

И при мен се появи кафеникаво зацапване вчера, но е много слабо, само като се избърша, затова не е много обезпокоително. Акушерката ми каза, че съм раздразнила шийката или се е спукл някой капиляр и няма страшно. Но е трудно да си го набия в главата. С баткото имах толкова силно кървене в 12 седмица, че очаквах всеки момент да изкарам и бебето, така и не разбраха от какво е, всичко си беше наред с него. Казаха ми че щом няма болки всичко е нормално, ще видим. За съжеление не мога да си остана в къщи, че си пазя болничните за след раждането  Sad тук са доста неуредени нещата от тази гледна точка.

# 119
sugar_lady да ви е жива, здрава и винаги засмяна Дамяна!  bouquet

ela 79 радвам се за добрите новини Hug

После ще пиша повече...ако ми дойде музата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт