Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 931
  • 232
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За Ганчев, мен ме притеснява и съдържанието на сол и захар в почти всички пюрета - в един магазин ми дадоха табличка със съдържанието им  ooooh!

# 31
  • София
Да това с общия колаж е много по-...спретнато.
 Ето аз по какво се загледах.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403702.0
А тези май специално са се снимали за колажа с белите блузки
Kikomery дано прочете за желанията ни и да се навие да направи    bouquet
red_girl , супер предложение!
Лека вечер на всички!
А може и един колаж с мъже да си направим- като гледам предложенията на Слънцето  Wink

# 32
Цоп и аз в новата тема!

А,тя е даже с моето заглавие-крайно ми е особено Белла-мерси! А снимката наистина е много яка! hahaha  bouquet

Eee,само аз ли не виждам жребеца! Crossing Arms Сега как тъй да си легна,тюх! Mr. Green

А тези биби чесалки,продават ли ги из нета,светнете ме къде да ги търся  Praynig

Засега май само в Пакостник съм виждала: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5101
Ади нещо не я хареса,може би по-натам да е на друго мнение.

Цанцарин,или както там се произнася и аз съм ползвала с каката,но наистина мирише ужасно!Една сутрин се курдисвам да си взема обичайното  кафе на входа на парка преди разходката,и момичето ми вика"Някой май се е мазал с Цанцарин... Mr. Green Усети през прозорчето даже. ooooh! Но на този етап май това е единственото подходящо за бебета.Май и Чико имаха такава серия. Thinking

Цвети в спалнята и детската имаме комарници и досега нашественици не съм видяла,а ние също сме близо до реката! Wink
За машинките в контакта не съм много сигурна дали са подходящи в стаята на бебо.

кris4e aз също ако видя в някой магазин нещо интересно,го взимам.Имам и доста дрънкалки разни от каката,както и дрешки,та не пазарувам само от чужди сайтове.Има много български производители,чиято продукция харесвам,а и е качествена и по-евтина най-вече! Peace

# 33
Слънце,хич милост нямаш ей,казвам ви без мъж съм цяло лято и вие пак... Mr. Green,ще ме вкарате в грях ей... Joy
Аз купих оня ден няколко пюренца на хипп-морков и тиква и на Гербер -ябълка и круши уюлямс,защо точно такива и аз не знам  Crazy,но мисля от зеленчуците  морковче да почна,а от плодовете с ябълка  Thinking,но за сега отложихме с педи захранването,май ще е след 2-3 седмици,то с тия колики ooooh!

# 34
Добре дошла на новата мама! Днес препускахме по задачи и съм много изморена, вие и много сте писали.
Някой беше писал за кайсията - обелена кайсия може - даже е в бедният списък заедно със сливата, череши и вишните на разрешените храни за алергизираният Марти.

За mytoys - моята карта е Виза електрон и съм пазарувала и трите пъти с нея. Само за сведение, в Германия нямат Електрон Simple Smile, там си е само Виза, а дебитните карти са Мастър Кард (май е така)

Искам да пиша още, но заспивам!

# 35
Здравейте и от мен.
Момичета не така, не е честно да ме дразните така със тия мъже Crossing Arms
 Добре дошла на новата мама welcome

Аз много имам да чета и ако имам време ще се опитам всичко да изчета.
 Русана дано бързо да ви минат ушетата.

Аз съм сама с малката. Баткото ми го взе свеки. Радвам се че ще си почина малко.
Момичета другата седмица ще идват да гледат Пунтото, стискайте палци мацката да си го хареса и да го купи. Praynig Много съм се притеснила дали ще се оправя с парите за кредитите и за живеене. Аз захраних Яна с картофа на семпер, беше потресена от това което и давам. Днес и го смесих с кърма и го яде. От утре е на морков и картоф.
Таткото е пристигнал в Бристол. Каза че много му харесва. Приличало на Варна ама 100пъти по-хубаво. А той е 4 звезден Спа хотел гадината.
Сега трябва да търси училище и къща. А аз отново проучвам пазара за колички Crazy

При нас е екшън няколко дни. две кученца в два поредни дни ги сгази кола точно пред детската площадка. Няма да ви казвам какъв рев беше. А ние майките щяхме да се гътнем от притеснение, че не куче а някое от децата е блъснато. За секунди загубихме цвят и всички почнахме да сканираме децата тук ли са всички.

Аз продължавам да играя федербал всеки ден Mr. Green

Мацките от квартала са решили да ми правят прощално парти със стриптийз Mr. Green
Ама да видим...
Хайде лека, връщам се да чета Hug

# 36
за бебешкия колаж ако искате ще се помъча да направя един,може да сложим снимките в нова папка и на снимките бебоците да не са снимани веднага след родилно,ама някои които вече приличат на човечета Mr. Green
ето нещо което може да стане,не са всички бебоци на колажа,ако ви харесва Hug
обаче надписите не мога да ги въртя(за да надпиша всяка снимка),не знам как,търсих как с няколко програмки,но не можах да разбера Blush ако някой помогне с надписите Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 04:58 от baby_moni

# 37

За mytoys - моята карта е Виза електрон и съм пазарувала и трите пъти с нея. Само за сведение, в Германия нямат Електрон Simple Smile, там си е само Виза, а дебитните карти са Мастър Кард (май е така)

Oбикновено дебитните карти са Маестро.Кредтните са Мастеркард и Виза, като първата е по разпространена в Европа,а Виза може да се използва и в Европа и в Америка..разбира може да различни модификации ,но това е масовото

# 38
Добро утро!Ние тъкмо заспахме след сутришното мрънкане за сън.Мърмори и се приспиваме 20 минути за 20 минути сън после. Crossing Arms
А миналата година на този ден видях Тестът. EFP Ех,като се размисля... cry

Бейби Мони,на мен ми харесва колажа.Много е готино така като са всички дечица заедно. Grinning

Гледам снощи пак повече мъже има в постовете,отколкото бебета. Joy Не ви е срам,тц-тц-тц! Joy

# 39
Ейй, Бейби Мони, ти сън не си спала за да направиш този колаж  Joy За надписите предполагам някой ще помогне Wink ей сега ще направя нова папка в албума, където да се слагат актуални снимки за колажа. Hug
сайта не работи нещо при мен... Thinking

# 40
  • София
Добро утро, мамчета и бебчета!

Да ни видите как ядеме http://svetlanalittleprincess.aboutmybaby.com/photo/5668845

# 41
Ние сме вече на 5 месеца  Grinning

# 42
  • София - Рим и обратно
Ей какви страсти се развихрили тук  Flutter Бела, и на мен не ще ми даде сърце да откажа на синеочкото  Crazy Много голям сладур, като се усмихне .... Crazy Crazy А знаеш ли кой набор е, а?! Ще паднеш Whistling

Аз да споделя, една майка тук в градинката ми разказа как като била малка щерка й, прочела някъде, че за малките бебета било много приятно да гледат картинки с големи, ясни, усмихнати лица. Тя облепила креватчето от всички страни с изрезки на разни усмихнати човечета и малката била много впечатлена и щастлива. Та реших аз и вчера 2 часа съм си играла да търся картинки по списанията на каката. Изрязвахме, лепихме и като се събуди Софи и като взе да ги зяпа, като взе да се смее с глас, направо такава радост беше, че ми разтопи сърцето Heart Eyes 100 пъти по-голям успех от всякакви активни гимнастики, въртележки и разни подобни!

# 43
честити ви месечинки  party023  Gift

smile3534 rotfImao rotfImbo smile3532 tooth

# 44
  • София
Честити месечинки на бебоците!
Аз снощи пък какво открих (- за втори път, бях го забравила).
Ами то в Picasa-та има автоматично да се прави колаж. Но става много елементарен. А и някой снимки са по-големи, а други много малки. Ето така става.
цък, цък
Казвам го, защото някой може да си реши вкъщи да си направи на бебчето по този начин. Става много лесно.
Picasata  се тегли от тук=

Общи условия

Активация на акаунт