Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 918
  • 232
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, докато ви изчета и станало обяд... ooooh!

Аууу, много се смях на линка на Бодливка - ще го покажа на мъжо да се посмее и той. Joy

Тони какъв гел за венците взехте и дали има ефект? Че днес Никола и той пишеше на моменти и се опитваше да лапне нещо - независимо какво - ръка, пелена, играчка... Беше много смешен, една борба водеше, едни злобни захапвания се опитваше да направи. И за капак на това, дали кърмата ми намалява и не му стига, или го болят венците и докато суче нормално, започва да се дърпа, да пиши.... снощи се опитах да му дам допълнително издедена от шише, ама не щя. Та ако не му стига, а той шише на признава как ще се храним? Има ли други кърмещи майки, чиито деца не искат шише? Пробвах и със силиконов бибирон и с каучуков  ooooh!

ivelina, гелчето е GENGIGEL. Вчера я намазах и снощи не е плакала изобщо - незнам дали от гела, или просто кризата беше отминала. Ми скъпичко е гелчето, ама май има ефект - 17,40лв.  в нашата аптека. Аптекаря го похвалил на мъжа ми, защото освен обезболяващо имало и съставка за сваляне на температура. То вчера не усетих да има температура Рая...но гела бил добър. Peace Вчера кумата ми каза, че тяхната педи им изписала хомеопатични гранулки на Боарон - Калкарея фосфорика, също били много ефикасни, но не съм давала за сега от тях. Ще ги пазим за "тежка артилерия" ако се наложи. Mr. Green

Иначе и Рая не признава нито залъгалки, нито шишета...вода и давам рядко и с лъжица - не може да пие от биберон. Blush

Зеленко, и Рая не иска вече полуседнала. Ми слагам я, но не иска и реве, затова у мен я държа да си седи. В коша за кола стои по 10 мин на мускули докато се измори, та да полегне. ooooh!
Съчувствам ви за колийфа, но я провери дали не са тръгнали да ви се понадуват венците и на вас. Аз вчера в чудо се видях - почти 2 часа безутешен рев и не може да се успокои...така се беше изморила, че заспа от раз. Давам и да суче и тя плаче върху гърдата и не ще да засуче ooooh! бях на ръба да откача...колко рев му друснах и аз. Cry Чак като взе за плаче по-уморено и дадох да суче и заспа от преумора. И плаче с едни крокодилски сълзи и ме гледа с тези големи очи все едно ме моли да и помогна, а аз не мога....абе ДРАМА... Sad
Дано се разминем само с това, ама да видим.

Честито на месечковците днес.  bouquet

# 46
оки4 от пикасата съм го правила,слага ти ги и ти си ги подреждаш и избираш колко да са големи и с какъв фон.

# 47
  • София
Момичета, ще правим ли поръчка от My Toys или да се пиша към мацките от темата?
Тони, за зъби има и това хомеопатично. Аз към него съм се насочила, но май още не й е време, макар че доста реве и "яде" настървено всичко, що й попадне в ръцете."
baby_moni, аз не видях как сама да си ги оправям Embarassed

Сега ми предстои събитието на години- ще си измия прозорците. Май последно преди Мария да се роди съм го правила:blush:

# 48
Забравих да напиша за репарата на Chocco за комари. Взехме го и напръсках крачетата и ръчичките на Рая - много приятно мирише и на опаковката пише, че е за новородени. И ние в къщи сме с комарници, но на вън, особено на Банкя, щото сме до реката си ни трябва нещо такова. Peace

oki4, благодаря и това изглежда е добро... за сега ще изчакаме да видим как е се развие ситуацията. Peace Отивам да гледам какво да поръчам и аз. Party

КаЯна, голям екшън верно при вас. И да се похвалиш след изпращането, ей. Joy

# 49
  • София
Привет!
Тук станало горещо  Grinning  Ето нещо и от мен Whistling Crazy Laughing
Любима, хареса ми това, ще потърся и аз усмихнати лица  Hug
Тони, чувала съм добри отзиви за това гелче. Като растяха зъбите на баткото не успях да го намеря, но сега сестра ми го е открила някъде и ще го мажем.  Crazy Да ти кажа, едва ли я е облекчило мигновено, защото съм чела за него, че действа с "натрупване". Хомеопатично съм давала Хамомила, пак на Боарон. Всъщност, панадола помагаше най-много, но пък не е хубаво да се дава често. Дентокинда накара баткото да повърне  Rolling Eyes , ама сигурно има деца, на които им понася.
И аз мисля, че Занзарин е правилното име  Simple Smile
Честити месечинки на празнуващите днес!  Hug    bouquet

# 50
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Какъв е този албум Име: Полезна информация (личен албум) във snimka.bg? Кой го е направил.
Аз си мислех онзи ден да ви казвам, като станат децата на 6 месеца тогава да си направим колаж и после на 1 годинка пак вече с нови снимки.
Честити месечинки и от мен на днешните пораснали бебоци!!!   bouquet

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 10:38 от slancetoo

# 51
няма да е лошо снимките да са когато вече седят седнали,но сега има бебоци на 6 и на 3 месеца newsm78 няма как да са на една възръст

# 52
здравейте от нас,
при нас нищо интересно, освен, че съм с високо кръвно и едвам гледам.
Дребното всеки момент го чакам да се изправи в седеш- едно набиране става  Rolling Eyes

Хайде много   bouquet

# 53
Последно-ще правим ли сега колаж на малките или по-късно? Rolling Eyes

# 54
МАЛИИИ какво сте се разгонили бре.

Аз си падам по доктора от "Сълзи над Босфора"  Embarassed

И аз и аз  Laughing
http://kachi-snimka.info/images/jdv1245660284z.jpg ето го

Аз съм "ЗА" колажа.
Иве много се смях на продавалника и на коментарите отдолу хахахха

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 11:53 от The_light_2008

# 55
  • София
Да си пуснем тема- анкета за колажа сега или след 2-3 месеца Joy
То аз като се сетя какво събиране на снимки от всички беше- ако го започнем сега, току- виж докато станат на 6 месеца е готов Rolling Eyes

# 56
сложих анкета...писах септември, тй като повечето бебета ще са на 6 месеца, някои и отгоре. Wink

# 57
Ами то не пречи и сега и през септември  Rolling Eyes . Дотогава даже може и аз да съм се научила  Mr. Green .

Сега може да напрвим нещо, като предложеното от baby_moni, пък било то и без имена  Thinking

# 58
Ми да и сега и септември хахахха Стига този който ще го прави да няма нищо против.

# 59
Нааааааааааааай-после успях да кача три снимки на бебка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=13324444
Уффф много бавно и почти невъзможно е да се качат снимки  Sad

Общи условия

Активация на акаунт