Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 942
  • 232
  •   1
Отговори
# 60
Идеята с усмихнати лица е супер - браво на Любима!
Аз съм за колажа - обаче като станат на 6м. - тъкмо всички ще са се върнали от почивките Simple Smile.
Русана, да си оправяте ушенцето - миличкото мъниче - наистина ухо боли зверски!

Elg, ако не пиеш лекарства за кръвно, един фреш от грейпфурт смъква много кръвното на момента.

Ние понеделник заминаваме на моренце 3 седмици - кеффффф и от сега стягаме багажчето!

Айде приятна събота.

И честито на празнуващите месечинки - сега и следващите седмици!

Честито на мацките с новите коли - и аз се облизвам за нова, ама мъж ми само пъшка като чуе и клати глава като тиква  Mr. Green.

# 61
  • Стара Загора
Аз съм за колажа - обаче като станат на 6м. - тъкмо всички ще са се върнали от почивките Simple Smile.
newsm10

# 62
Инкогнито,много сте сладки!И какъв тоалет имате! Heart Eyes

Аз съм ЗА колажа сега.Много ми харесва,защо да чакаме септември?Пък и може тогава пак.Тъй или иначе много ще са порастнали тогава и ще им качим нови снимчици. Grinning

# 63
  • София
Оле ,аз на майтап го казах това за анкетата Laughing
Инкогнито, страшен тоалет hahaha
Рила-3 седмици на море- мале, завиждам ти страшно! Да си изкарате страхотно и да си починете! Къде отивате?

# 64
incognito  love001 няма проблем да направим колаж сега и после,като сега ще е по-обикновен,а за на есен ще съм се осъвършенствала newsm03

# 65

Elg, ако не пиеш лекарства за кръвно, един фреш от грейпфурт смъква много кръвното на момента.

............

същата работа върши прясно изцеден лимон с малко сода бикарбонат. Само внимавай, че много бързо сваля кръвното

# 66
  • София
Оле ,аз на майтап го казах това за анкетата Laughing
Инкогнито, страшен тоалет hahaha
Рила-3 седмици на море- мале, завиждам ти страшно! Да си изкарате страхотно и да си починете! Къде отивате?
хи-хи, точно същото щях да пиша, абсолютно  Crazy Hug

# 67
3 седмици не мога да издържа никога.Аз едвам 7 дни издържам далеч от дома.

# 68
Пак да питам: има ли смисъл от нагревател при положение, че бебка сега (лятото) ще яде пюренца? Имам предвид, че са със стайна температура. Всъщност, колко градуса трябва да е храната  newsm78 ?
Може да ми се смеете, но аз незнам и АМ, с каква вода се прави  Blush .Embarassed Blush
Питам толкова настойчиво понеже една приятелка иска да ми купи, но ако е излишно не искам да си пълня къщата  Naughty

# 69
............
същата работа върши прясно изцеден лимон с малко сода бикарбонат. Само внимавай, че много бързо сваля кръвното
мерси,
хапнах малко лимонче и се почне вършеенето на къщата.
за колажа- както решите.

# 70
  • Стара Загора
Incognito аз лично пюретата сега не ги затоплям. Те така или иначе си седят в стаята на стаина температура. Отварям и давам да яде. За АМ зависи какво е млякото - някой се разтваря в по гореща вода, друго не в толкова топла

# 71
Много ви благодаря че не ме оставихте в един от сублимните ми моменти.Вие сте срахотни  безценни и с огромни сърца   newsm51

# 72
Здрасти!!! Кукли къде сте бе newsm78??? Да не си търсите нещо в продавалника Mr. Green???
За колажа съмЗА и сега и по късно Peace
sia,честито първо зъбче на Лора tooth
Мацки,грис и кисел кога се дават newsm78??? И как се приготвят??? А също домашните пюрета как се правят???
Честити месечинки!!!
rila,завиждам ти благородно за моренцето Mr. Green
Да се похваля,милото ми детенце вече спинка от 22:00ч до 5:00ч.Много съм доволна smile3521 тъй като преди се будеше в 2,3 през ноща Shocked

# 73
за нагревателя - аз давам пюретата на няколко пъти и през яденетата седят в хладилника, на мен ли4но ми е полезен, ползвам го и за АМ, понеже забърквам по пове4е и пак седи в хладилника, та като цяло се оказа полезна вещ ли4но за мен.

мами, бебо е много изприщен по лицето, около устата и нослето и малко по вратлето - може ли да е алергия или си е от лигите? как мислите? докато беше студено нямаше пъпки, сега като се стопли и ужас, а от няколко дни страшно се лигави, вси4ко навира в устата - дрехи, ръце, пелени... и е един ревлив от 3 дни ве4е... т'ва не е било...

в4ера ме изкара от нерви - бяхме в южния сутринта и запо4на да хълца, от там рев и при колата ве4е беше истерия, немога да си събера коли4ката, той не се успокоява от нищо и така 40 мин.  Shocked Shocked Shocked никога не е бил такъв, писаци, крясъци, хората ме гледат странно  Shocked накрая се обадих на тати да идва,защото не мога да си тръгна сама с него.... мазало просто.

# 74
И аз да се похваля. Mr. Green Обурудвах се с лъжички за захранването-на Бертони.Една по-мъничка и продълговата и една по-голяма.Сега и коликите да минат и чак да не повярваш,туку виж сме почнали. Laughing И гризалки на Бертони му взех на малкия,да дъвче там и да мълчи.

Тук е голяма буря.Дъжд,няма излизане. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт