Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 925
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен. Току що пихме сок от ябълка.
Много ги хабя тия плодове. То за 30 мл няма и половин ябълка ,а на мен рано рано не ми се яде другата половина и така отива в коша.И с крушите така стана. А нали другата половина не може да остане за следващия ден ,та да ви питам какво ще правим с пъпешите????Всеки ден нов ли трябва да купувам?
inkognito следобед го дават валежи.Да се приберете до тогава, да не ви свари дъжда!

Ели браво на Елия ! Коя марка пюренца папка?

# 166
Здравейте момичета,

Имам желание да се включвам по-често,но малкия звяр не ме оставя намира. Сега и двамата спят /имам и дъщеричка на 3 г./ та мога да се включа по темите, които коментирате:
за акането-   ака почти на всяко хранене. Направо не мога да смогвам с памперсите.
за шишетата-  не ползваме никакви шишета. На кърма сме, а и вода не иска.
за потенето-  - честно казано не съм забелязала да се поти туй мойто дете. Даже имам чувството, че е малко зиморничев.
 за целулита- - целулит имах докато бях бременна. Сега нямам, но за сметка ва това съм се понацепила около пъпа и по дупето. Ама аз съм си виновна с моя лакум г*з  качих почти 30 кг.  Бях 74 кг и сега въпреки, че кърмя доста сериозно свалям кг. и вече съм 56.

Успешен ден!

# 167
Ели браво на Елия ! Коя марка пюренца папка?
на гербер и на ганчев сме

# 168
Здравейте мамита и бебоци Hug

Аз тези дни нямах време да пиша, чак днес успях да ви дочета, много сте изписали за 2 дена Whistling
Ние се прибрахме, видяхме си таткото, много хубаво ни беше, но за кратко. След 2 седмици пак ще ходим и вече ще останем по-дълго. Ремонта в апартамента там върви с пълна сила, но бавно става и така като гледам няма да успеем да изпълним плана до септември да се преместим там, че е много работа ooooh! . Иначе и Алек вчера направи 4 месеца и по този повод иам подарък - форумската гимнастика - от Метро Плевен я купихме.
В последно време Алек е доста нервен - предполагам, че е от зъбките - постоянно крещи, като на моменти преминава в плач. В четвъртък сме на консултация и ще видим педито какво ще каже - дали са зъбки и ако да с какво да го мажа. Иначе той вече е на 5-6 хранения, като яде някъде около 120-150 мл. (не съм сигурна, тъй като повечето ни хранения са с кърмене, но като се случи да му дам шише по толкова изпива).

За поръчката от My Тoys аз мисля до края на седмицата да я направя. Таткото хареса столчето, сега разглеждам дали няма още нещо да ни трябва. Така че Айрис имаш време, ако искаш към мен да се присъединиш Peace

И един бърз въпрос : дали е възможно първо кътници да избият? Че Алек има в дясната горна част навътре 2 като точици. Пипам ги, струват ми се твърди, но незнам. Чудя се дали не са като тези на Байби Мони дето беше показала newsm78

# 169
Добър ден!
Ние сутринта станахме рано в 8 и сега Рая си доспива, та се чудя дали и аз да не полегна с нея... Днес беше добричка - остави ме да сложа едни пържоли във фурната, та даже и вечеря имаме. Joy

Топло е доста тук, та ще излизаме следобед като понамелее жегата... ето защо ще използвам да си почина и аз.

Усмихнат ден на всички. Grinning

# 170
  • София
Напълно е възможно първо да избият кътниците.

За соковете: нашето педи каза да изтискам количество като за едно шишенце сок и да й го давам два дена. Тъй че няма да си играя всеки ден да изтисквам.

# 171
  • София - Рим и обратно
Oфф и аз не съм щастлива, че ще ни управлява и представлява един ....хм, леко прост човек, ама карай Tired Дано поне седне да научи един прост английски, че иначе... Embarassed Спирам с политиката  Whistling

Днес сме на преглед при педката от МД, ще видим кога ще почваме пюренца.

Рила, много хубаво време и радостни емоции на моренцето ти пожелавам  Hug . Чакаме ви да се върнете, искаме Марти с бронзов тен, а ти свежа и отпочинала   bouquet

# 172
Elwing за изследването на кръвта - за рахит! специално ли е или се гледат определени показател на кръвната картина?

baby_moni аз бих питала педи за акането и за жизнеността на детето  Peace дано вси4ко е ок  Peace

на бебо му се бели бради4ката - толкова му изсъхва кожата, а го мия и мажа с 3 крема, 1 за лице на себа мед, бебе6ко мляко пак на себа мед и 1 на а-дерма дермалибур - и пак пъпки и белене  Shocked

4естити месе4инки днес!!!

# 173
Elwing   202uu тя злобата и елементарното възпитание, едвам се сдържам да не кажа много по-силни думи newsm61 са присъщи за такъв тип хора, и  именно тяхното мнение ни най-малко не ме интересува или го взимам в предвид, просто те не съществуват за мен! smile3534 Whistling

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 13:35 от dobro_nastroenie

# 174
Мънки, аз май повече клоня да подкрепя твоето изказване, отколкото на Дума... Моите фаворити са съвсем други... та не съм сигурна кое е по-малкото зло... но ще поживеем и ще видим.

baby_moni, непременно говори с педиатъра си и дано притесненията ти са били напразни.

# 175

За потенето-моята педи ми каза,че е защото сме много дебелички hahaha

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:49 от Mamma

# 176
Ето ни и нас!
Лелеее навън е адска жега   Nature Sunny . Едва се прибрахме. Никога не нося памперси в мен и се наложи да купя един, защото бебка така го напълни, че без да преувеличавам - преля  ooooh! .

Сутринта изпратихме тати командировка в Русия и тази седмица сме без него  Weary . Да видим, какви подаръци ще ни донесе  Laughing . Чакам мама всеки момент да пристигне. Поне да си имам компания и да ми готви  Blush .

За поръчка от mytoys май нещо съм пропуснала  Thinking . Я споделете има ли далаверка  Mr. Green .

За целулита направо не ми се говори  smile3516 . През бременността се сдобих и с него, освен стриите по дупето  ooooh! . Ако знаете начин за намаляването моля, да споделите. Кремове знам, че не трябва да се ползват докато кърмим  Tired

Аз мислих, мислих и накрая поръчах такъв басейн:

Сега нямам търпение да го получа. Бебка вече се върти на всички страни и така поне няма да има риска да падне от дивана. Ще си стои вътре и ще си играе.

# 177
  • Стара Загора
Добър ден и от нас. Ние преди малко направихме сефтето на месното пюре - ядохме пилешко със зеленчуци и много добре си го хапна Симона. Сега ще ги редувам един ден зеленчуково един ден месно (като мога да давам пилешко, заешко и пуешко).
Сега следва обедна почивка (но само за някой, други имат да гладят цял куп дрехи)  #Cussing out
И докато не съм забравила да кажа нещо:
СРЕЩА в петък (10.07.) или събота (11.07) в Пазарджик. Който иска да заповяда (може и от близките градове - който има желание и възможност). За час ще се разберем допълнително!!!

# 178
Инкогнито, е кажи му да хвърли насам от оня традиционния руски черен шоколад и прекрасните истински марципани..че тука никъде няма такива неща..а колко са вкусни..може и червен хайвер..

# 179
  • София

Аз вчера доста се забавлявах и направих на Мария една смешна фотосесия. Сутринта умрях от хилеж какво е излезнало.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:49 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт