при това - българска... 
/.Голямо отчаянеи ме беше обзело и в един момент наистина просто виждаш, че всички са едни и същи. Правя си аналогия с едно време как беше - всички отиват да "избират", няма значение кой какво мисли, просто защото "трябва" да се гласува. Аз съм на принципа, че ако трябва да избираш от две злини по-малката, то няма смисъл да го правиш.Не желая да избирам "злини".Обаче сега бях убедена, че трябва да гласувам. Така, че, няма смисъл да се караме, лично право е на всеки да избере дали да гласува или не.

Като се възстановявах от раждането на Боян, всеки ден си обтривах местата с целулит с кафето от цедката докато се къпя и имаше страхотен ефект. Но това се прави само когато вече не се кърми! и Другото е че ако някоя мама се притеснява за вредния бисфенол и има шишета на авент, тази час със бибата много добре се завинтва към старите бурканчета от бебешки пюрета. Така можете да си спестите купуването на нови

. Много полезна, защото аз имам комплекта на Авент с помпата и стерилизатора /и двете неща съм ги ползвала 2 пъти
/, а в него има 2 големи и 2 малки шишета от прозрачните. Предполагам, че са от "вредните".
, предимство никой не ни даде, разбира се.
Винаги гласувам, но избирам абсолютни аутсайдери
Съгласна съм и с Добро настроение и не разбирам защо я нападнахте толкова

! 

Луда работа.Сега отивам да си лягам че съм каталясала... 

Препоръчани теми