Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 936
  • 232
  •   1
Отговори
# 150
Между другото чета,че на много от вас днес при гласуването са дали предимство.Аз ходих със сестра ми и племенницата ми-на 2 годинки почти е малката.А сестра ми е бременна в 8 месец.Е никой не и отстъпи ред. ooooh!

КаЯна Mr. Green Добре си и казала! #Sniper

# 151
Между другото чета,че на много от вас днес при гласуването са дали предимство.Аз ходих със сестра ми и племенницата ми-на 2 годинки почти е малката.А сестра ми е бременна в 8 месец.Е никой не и отстъпи ред. ooooh!

КаЯна Mr. Green Добре си и казала! #Sniper

E, хубава работа... ooooh! при това - българска... Crossing Arms

КаЯна, я не и обръщай внимание...представям си я какво би казала, ако види мен и Рая... добре, че си водим тати с нас, че никой не смее да ни каже копче. hahaha

# 152
Здравейте!

Ние също гласувахме - всичките  Mr. Green Нямаше на кого да оставим малката, а и не беше необходимо.Отидохме към 12 ч. някъде и беше много спокойно, не се наложи някой да ни дава ред. И да ви кажа, че и аз отдавана НЕ бях гласувала/пък ако искате ме нападайте  Crazy /.Голямо отчаянеи ме беше обзело и в един момент наистина просто виждаш, че всички са едни и същи. Правя си аналогия с едно време как беше - всички отиват да "избират", няма значение кой какво мисли, просто защото "трябва" да се гласува. Аз съм на принципа, че ако трябва да избираш от две злини по-малката, то няма смисъл да го правиш.Не желая да избирам "злини".Обаче сега бях убедена, че трябва да гласувам. Така, че, няма смисъл да се караме, лично право е на всеки да избере дали да гласува или не.

Днес бяхме на разходка в Северния парк - никога не бяхме ходили там и да ви кажа, не е лошо, но е далечко.Удобно е за тези, които живеят в квартала.Иначе са направили много хубави детски площадки, според европейските стандарти, много са симпатични.Има и дива част, доста голяма гора, на моменти забравяш, че си в София.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:48 от Mamma

# 153
Тони не дей така, ти си си супер, ти си висока и много добре си изглеждаш, ама аз съм почти кръгла с моите кинта и петдесет Crossing Arms
Момичета какво ще кажете за тази количка? newsm78
http://www.babyandco.com/itemdetl.php/itemprcd/micralite_toro
само че не черна

От много време искам да ви споделя нещо за целулита ама все забравям Crazy Като се възстановявах от раждането на Боян, всеки ден си обтривах местата с целулит с кафето от цедката докато се къпя и имаше страхотен ефект. Но това се прави само когато вече не се кърми! и Другото е  че ако някоя мама се притеснява за вредния бисфенол и има шишета на авент, тази час със бибата много добре се завинтва към старите бурканчета от бебешки пюрета. Така можете да си спестите купуването на нови Peace

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 23:40 от КаЯна

# 154
КаЯна, на мен много не ми харесва тази количка.Мисля, че Лола-та е по-добра  Peace

# 155
КаЯна, на мен пък ми харесва количката, но оранжевият, или сивият цвят. Peace

Аз по чудо целулит и стрии нямам от раждането. Надявам се и като отслабна да не се появят, но през цялата бременност си мазах корема с олио за бременни и дупето с антицелулитен крем. Embarassed Но пък и моят креб беше с кафе, така че съм сигурна, че има ефект. Peace

Виж за информацията за бурканчетата от детски храни -  Hug. Много полезна, защото аз имам комплекта на Авент с помпата и стерилизатора /и двете неща съм ги ползвала 2 пъти Blush/, а в него има 2 големи и 2 малки шишета от прозрачните. Предполагам, че са от "вредните". ooooh!

# 156
  • София
Привет!
И ние с Алекс гласувахме  Simple Smile , предимство никой не ни даде, разбира се.  Tired Винаги гласувам, но избирам абсолютни аутсайдери  Blush Embarassed , това е моят начин на протест, вместо празна бюлетина, примерно.  Blush Съгласна съм и с Добро настроение и не разбирам защо я нападнахте толкова  Rolling Eyes , не видях назидателен тон.  Thinking
За рахита - Ред гърл ви е написала, аз също го писах няколко пъти, но явно не сте видели - диагностицирането му става с кръвни изследвания.
КаЯна, уби ме  Shocked Каква е тази майка, какви са тези изказвания?!  ooooh!
Алекс почти винаги го храня гушнат, така поне малко смятам че компенсирам липсата на кърменето - да сме максимално близо.  Rolling Eyes Ако е много топло, слагам пелена на главичката му, да не се запотява.
Аз досега не съм срещнала човек, с изключение на д-рите де, който да прави забележка на пухкавите ми бебета.
Честити месечинки на празнувалите на 5ти и вече на тези от 6ти!   bouquet Hug

# 157
Ние сме готови с багажа и утре тръгваме - ако е лош интернета, ще правя "Запис" само - да не ми се сърдите, но с четенето ще гледам да не изоставам, че много пишете!
Айде много приятни моменти с бебчетата и както казваше моята майка "Да слушкат, да папкат, да нанкат!"   bouquet

Аз си имам правило - никога не споря с никого на политически теми - чудесно правило се оказа  Wink!

# 158
Oх, добрах се до вкъщи най-накрая ooooh!
Аз съшо ВИНАГИ ходя да гласувам, днес даже с Радослав ходихме и той да си "пусне"гласчето. Mr. Green Окич го е казала много точно и вярно за гласуването и негласуването. Peace
Ние днес цял ден бяхме на село, прибрахме се и в последния момент решихме с мъжа ми да ходим на една сватба Crazy Луда работа.Сега отивам да си лягам че съм каталясала...

# 159
момичета,има някои неща които ме притесняват и мисля утре след ортопеда да посетя доки,кажете ми има ли смисъл за какво да се тревожа:
1. Тедката вдига и смъква грамажчета,всяка седмица различно,а си яде нормално (от 160-200мл на ядене,като понякога и по-малко) само кърма
2. акото му е течно тъмно зеленикаво,като външната страна на листата на липата,колкото и често да ака е такова newsm78
3. ака на 2-3-4 дена,когато може,понякога го виждам как се напъва като за акане,но минава само с пръцц (проявява ми признаци като за колики Shocked )
4. сутрин ако не го събудя,ще стане към 10 часа,като се има на в предвид че вечерта го къпем към 21:00 и 21:30 папка ?
5. постоянно хленчи че е гладен,а му се спи и преди малко е ял,като му дам пак да яде и заспива с шишето в уста,някой път го прави и без да е ял преди това.
6. доста често през деня като го взема и ми е някак си отпуснат,все едно няма сила за нищо,но поне един път на ден си прави едно активно говорене и игране от ядене до ядене,изглежда жизнен.

споделете какво бихте си мислили ако това се случваше на вашия бебчо Praynig

# 160
  • София
Добро утро и от нас!

Малката е изцяло на АМ, ака по два пъти на ден, обикновено сутрин и привечер. Имам 8 големи шишета и 4 малки. Стерилизирам всеки ден, рядко давам само измито шише повторно.

Вигантол на нас ни казаха да й даваме вече по една капка през ден. Честно казано, доста често го пропускам.

Малката също преди да заспи, особено вечер, много си върти главичката. Поти се доста, но го отдавам на жегите.

Стерилизирам всеки ден, пък тя да си лапа каквото иска, все пак и и грачките ги пера, а пък пластмасовите ги мия през няколко дни. Чаршафчето и при нас постоянно е в устата, пробвах го, незнам какво му намира, на мен не ми е вкусно Joy

Някой беше писал, че бебо смукал диня. На последния преглед педито ми каза да изтисквам на малката сок от пъпеш и диня.

Светланка също я храня гушнала, но подлагам пеленка под главичката. В шезлонга единствено на обяд я храня, че тогава ядеме пюре и купона е пълен. Ако имах и трета ръка, добре щеше да бъде.

Бейби Мони, Светланка също прави много големи интервали между храненията. Вчера за последно е яла в 17 часа и сутринта стана в 6.

# 161
Добро утре момичета!!!
Моето момче ме изненада тази нощ и се събуди чак 6ч..Ми то било хубаво да спиш цяла нощ  Mr. Green
И Аз гласувах! Дано е за добро Peace
За стриите и целолита моето мнение е,че си е до кожа.Е естествено,че не е излишно и да се цапва човек с нещо,да помогне на природата Mr. Green.
КаЯна,според мен таз "бедна" душица ти завижда,че имаш такава красива дъщеричка,която пък си има хубава мама Hug
И ние се храним гушнати newsm78
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ОТЛИЧНИЦИТЕ РОДЕНИ НА 6-ТИ!!!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!!!

А и момичета да ви кажа ходете редовно на преглед при гинеколог и мамолог,защото това рака не е майтап работа!!!! Аз много съм се наплашила,защото една приятелка дето израснахме заедно преди точно 20 дни почина от рак на шийката на матката,направо трагедия Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 07:53 от nani_v

# 162
Здравейте момичета!

За рахита, баткото беше слабо бебе, но имаше начален стадий на рахит в началото на 4-я месец! Там показател беше олисяването по тила, но и стряскане на сън! Просто както спи изведнъж изплакваше и вдигаше ръце над тялото си и след това ги смъкваше надолу!Лекарката тогава каза поне месец да давм по 5 капки Вигантол и още след втория - третия ден детето започна да спи спокойно и нещата се оправиха!

Вчера гласувахме, но бяхме без децата че беше много жега, не исках да ги измъквам след обяд в 4 часа! Към 2 пуснах климатика в къщи, това лято още не го бяхме пускали! Казвам ви дребното като заспа, а преди това беше нервна, и откара до 5, после яде и се събуди тази сутрин в 6! ПуПуПу! Чак се притесних, снощи я преобличам и исках да я къпя а тя иска сън!Дори не искаше да пие мляко! И дори и сега в жегите това дете вода не иска, сок пие не всеки ден дори да и го предлагам!

Чао и лек ден ви пожелавам, че след малко храня Петюната и изчезваме!

# 163
здравейте,

Поздравления за резултатите от изборите (на тези, които им харесват). Силно се надявам да се направи нещо по-така за децата ни.

Честити месечинки!

Ние си развалихме съня. Пустите ни зъбки много ни тормозят през нощта.

за акането- ние откакто минахме на пюрета акаме 4-5 пъти на ден, а преди бяхме само 1 път.
за шишетата- аз имам 2 малки, 3 средни и 3 големи и задължително 1 път на ден се мият и стерилизират.
за потенето- и Елия се поти - като се прибираме отвън се преобличаме, като се храним (на възглавницата) също и се поти главичката. Не се притеснявам, че може да и има нещо.
за дебелите бебчета- на нас също са ни казвали, че ще ни се спукат бузите и то така е било защото сме на АМ. Та им отговарям да и ядат дупето на бебка. Rolling Eyes
за предимството при гласуването- ние бяхме оставили бебка с мама ми на двора, но мъж ми трябваше да гласува в специална стая за инвалиди. Никой не му даде предимство, та аз най нахално го набутах вътре и се сетиха, че има още хора като него, та и столове раздадоха навън.
за целулита- аз имам на дупето и уж се мажа, за сега не е мръднал. Това с кафето го правя на цялото тяло.
Рила- лек път и да си топнеш дупето и заради нас.

Ние чакаме тати да си дойде от преглед и отиваме навън.
 Hug

# 164
Добро утро и от нас!
Току що се напапкахме и отиваме на разходка. Очертава се днес да е голяма жега  Rolling Eyes .

Лек ден с много разходки от нас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт